- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
24+3 de 650 gr di doktor normal demiştiKızlar 25+5 bugün muayene oldum bebeğin kilosu 766 gram, az dedi doktor. Sizin bu haftalarda kaçtı?
Lökosit 9Kızlar idrarda enfeksiyonu olanlar lökesit ve eritrosit değeriniz kaç çıkmıştı?
Lökesit 53
Eritrosit 78 çıktı.
Doktorum kültür istedi.
Yarın idrar kültürü vereceğim. Sonuç çıkana kadar ya suyum gelirse ya bir sey olursa diye tedirginim.
Sizlerin kaç çıkmıştı?
Bence doktorun ultrasonu da farkediyo referans aralığı ise kilo sıkıntı yapmiyolar benimki 24+3 de 650 idibenimkide kız 24+2 de 700 gramdı doktorsa biraz az buldu ama normale yakın demişti bemce çokta takmayın kafaya sağlıklı olsunlarda
Kesinlikle öyle çok çok zor Allah sabırlar versin..Rabbim kimseye yasatmasin cidden cok uzucu ve zorbiz uzulduk ki anne babasi napsin mahvoldular
Gunaydin canim bakalım minik adam poz verecek mi annesineGünaydın herkese bugün kontrol günüm heyecandan erken uyandım
Gece bacağım ve karnımda batmalar yaşadım, kasılma dediğimiz bu mu oluyor bilmiyorum ama doktoruma bi soracağım belki ek bir magnezyum takviyesi verir.
Pilatese gittim diye bacaklarım inanılmaz ağrıyor feci hamlamışım.
Aldim bir seyler sağol canim.nasil haberdar olabiliriz indirimlerden bildirimmi açmak lazim.https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/ebebek-ev-tekstil-urunlerinde-sepette-net-indirim?sayfa=4
E bebek ev tekstili ürünlerinde %40 indirim var
Normal bence burda çoğumuz yaşıyoruz böyle garip vajinada baskı ağrı gibi ama yürüdükçe alışıyor bende çok yürüyorum alıştı bu haftaKızlar merhaba, pazar günü biraz fazla yürüdüm o günden beri yürürken kasık batması yaşıyorum. Pazartesi salı çok şiddetliydi son iki gündür hafifledi. Yatarken uzanırken vs hiç bi sıkıntım yok ama yürürken bastıkça batıyo adet sancısı gibi tam yumurtalıklarıma böyle bişey yaşayan var mı şuan, bu haftalarda kasık sancıları normal diyolar ama endişelendim
Yaa çok sevindim, ben de penye battaniyeyi ikiledimAldim bir seyler sağol canim.nasil haberdar olabiliriz indirimlerden bildirimmi açmak lazim.
GünaydınGünaydın herkese bugün kontrol günüm heyecandan erken uyandım
Gece bacağım ve karnımda batmalar yaşadım, kasılma dediğimiz bu mu oluyor bilmiyorum ama doktoruma bi soracağım belki ek bir magnezyum takviyesi verir.
Pilatese gittim diye bacaklarım inanılmaz ağrıyor feci hamlamışım.
Yapısal olarak anne ve babanın minyon olması da bebeğin kilosunu etkiliyormuş bikaç doktordan dinledim bunu. Benim bebeğim de çok iri bir bebek olmayacakmış mesela çünkü ben de babası da 3 kilo doğmuşuz, sağlığı yerinde olsu, vücut fonksiyonları tam olsun, zamanında doğsun sonrasında kilosu toparlanır. Unutmayın herkesin nasıl suan kilosu bir değilse bebekler de için de bu geçerli, her gebelik kişiye özeldir asla kafanıza takıp kendinizi üzmeyin, sevgilerKızlar dün kontrolüm vardı 27+2 olarak kızım 990gr çıktı doktor miniğin kilosu ortalamanın biraz altında gerilik sayılmaz dedi ama gel de anlat bu anaya.. bi grafik çıktısı verdi aşağıya ekliyorum, bilen anneler siz ne dersiniz?
Benim gebelik şekeri çıktığından beri de extra dikkat ediyorum gereksiz boş besin yememeye.. acaba o mu etkiledi kii 10 kilo almışım toplamda. Kafalar yine karışık yani
belkide ultrasondan dolayı.ölçümleride haftasıyla uyumluydu hergün dzenli muz ve diğer meyveleri yiyoyrum yoğurt kesin yiyorum sütte içmeye çalışıyorum ceviz fındık badem yiyorum daha kilo alsın diye napayom bilemedim sonrada amannnsağlıklı olsunda diyorumBence doktorun ultrasonu da farkediyo referans aralığı ise kilo sıkıntı yapmiyolar benimki 24+3 de 650 idi
Cnm benim 23. Haftadan beri ara ara geliyor. Yapışkan bi sıvı. Dr bazı gebelerde gelebiliyor dedi. Ama sakın göğüslerini süt gelsin yada nerden geliyo die uyarma dedi. Dokunmamak lazımmış. Sıkıntılı bi durum değil demiştiKizlar sacma ama gogsunuzden hic islaklik geldimi
Sut degil su gibi sivi
Ay seninki erken baslamis demek canimCnm benim 23. Haftadan beri ara ara geliyor. Yapışkan bi sıvı. Dr bazı gebelerde gelebiliyor dedi. Ama sakın göğüslerini süt gelsin yada nerden geliyo die uyarma dedi. Dokunmamak lazımmış. Sıkıntılı bi durum değil demişti
Evet evet tek isteğim vaktinde sağlıkla gelmesi zor geçen günlerim oldu çünkü. Vallahi anne babası da minyon sayılmaz 169um ben babası 186:) zaten doktor doğumda en fazla 400 600gr farkeder dedi ama ister istemez endişe ediyor insan anneliğin genel hali galiba. Tesekkur ederim tüm bebişlerimiz vakitli sağlıklı kolay bi doğumla gelsinler insallahYapısal olarak anne ve babanın minyon olması da bebeğin kilosunu etkiliyormuş bikaç doktordan dinledim bunu. Benim bebeğim de çok iri bir bebek olmayacakmış mesela çünkü ben de babası da 3 kilo doğmuşuz, sağlığı yerinde olsu, vücut fonksiyonları tam olsun, zamanında doğsun sonrasında kilosu toparlanır. Unutmayın herkesin nasıl suan kilosu bir değilse bebekler de için de bu geçerli, her gebelik kişiye özeldir asla kafanıza takıp kendinizi üzmeyin, sevgiler
Benim ayrıntılıyla kendi doktorumun söylediği kilo 1 günle farklı çıktı ve az buz değil 170 gram farkla söylediler o yüzden takılmayın tahmini söylüyolar 25. Haftada ayrıntılıda 870 gram dendi kendi doktorum ertesi gün 700 gram dediKızlar dün kontrolüm vardı 27+2 olarak kızım 990gr çıktı doktor miniğin kilosu ortalamanın biraz altında gerilik sayılmaz dedi ama gel de anlat bu anaya.. bi grafik çıktısı verdi aşağıya ekliyorum, bilen anneler siz ne dersiniz?
Benim gebelik şekeri çıktığından beri de extra dikkat ediyorum gereksiz boş besin yememeye.. acaba o mu etkiledi kii 10 kilo almışım toplamda. Kafalar yine karışık yani
Benim e nabız da adı yazmıyor değerlerin canım nedense ben doktorla görüşüyorum o enfeksiyon var veya yok diyor öyleCanım peki değerlerin en yüksek kaç çıkıyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?