2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Lökosit 9
Eritrosit 5.24 çıkmıştı
Doktor referans dışı olduğu için idrar kültürü istemişti o temiz çıkınca birsey vermeye gerek duymadı

Kızlar merhaba, pazar günü biraz fazla yürüdüm o günden beri yürürken kasık batması yaşıyorum. Pazartesi salı çok şiddetliydi son iki gündür hafifledi. Yatarken uzanırken vs hiç bi sıkıntım yok ama yürürken bastıkça batıyo adet sancısı gibi tam yumurtalıklarıma böyle bişey yaşayan var mı şuan, bu haftalarda kasık sancıları normal diyolar ama endişelendim

Günaydın herkese bugün kontrol günüm heyecandan erken uyandım

Gece bacağım ve karnımda batmalar yaşadım, kasılma dediğimiz bu mu oluyor bilmiyorum ama doktoruma bi soracağım belki ek bir magnezyum takviyesi verir.

Pilatese gittim diye bacaklarım inanılmaz ağrıyor feci hamlamışım.

Gunaydin canim bakalım minik adam poz verecek mi annesine her tarafın agriyordur dimi ya çok beter oluyor onun ağrısı belki bacak ve kasık ağrısı da ondandır olabilir mi

Kızlar dün kontrolüm vardı 27+2 olarak kızım 990gr çıktı doktor miniğin kilosu ortalamanın biraz altında gerilik sayılmaz dedi ama gel de anlat bu anaya.. bi grafik çıktısı verdi aşağıya ekliyorum, bilen anneler siz ne dersiniz?
Benim gebelik şekeri çıktığından beri de extra dikkat ediyorum gereksiz boş besin yememeye.. acaba o mu etkiledi kii 10 kilo almışım toplamda. Kafalar yine karışık yani

Eklentiler

• C2AF59C8-96BA-4845-A504-E24367CEDD2E.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 98
Normal bence burda çoğumuz yaşıyoruz böyle garip vajinada baskı ağrı gibi ama yürüdükçe alışıyor bende çok yürüyorum alıştı bu hafta

Aldim bir seyler sağol canim.nasil haberdar olabiliriz indirimlerden bildirimmi açmak lazim.
Yaa çok sevindim, ben de penye battaniyeyi ikiledim Bazı kampanyalar ana sayfada oluyor ama ben genelde indirim paylaşan annelerin instagram hesaplarindan görüyorum.
Mesela dün bu kampanyayı mavininpenceresi hesabında görmüştüm.

Günaydın güzel haberlerle fotoğraflarla dön canım benimde pazartesi özledim miniği inş bu sefer gösterir kendini bu haftalar herkeste var galiba ya bende de oluyor değişik değişik şeyler. Benim minik sürekli idrar torbama baskı yapıyor bir anda çok sıkışıp bir anda rahatlıyorum oyun oynuyor benle resmen bizde dün denize gittik başta korktum falan karnım gerildi kulaç atarken ama sonra alıştım ama aşırı çok yoruldum bende

Yapısal olarak anne ve babanın minyon olması da bebeğin kilosunu etkiliyormuş bikaç doktordan dinledim bunu. Benim bebeğim de çok iri bir bebek olmayacakmış mesela çünkü ben de babası da 3 kilo doğmuşuz, sağlığı yerinde olsu, vücut fonksiyonları tam olsun, zamanında doğsun sonrasında kilosu toparlanır. Unutmayın herkesin nasıl suan kilosu bir değilse bebekler de için de bu geçerli, her gebelik kişiye özeldir asla kafanıza takıp kendinizi üzmeyin, sevgiler

Bence doktorun ultrasonu da farkediyo referans aralığı ise kilo sıkıntı yapmiyolar benimki 24+3 de 650 idi
belkide ultrasondan dolayı.ölçümleride haftasıyla uyumluydu hergün dzenli muz ve diğer meyveleri yiyoyrum yoğurt kesin yiyorum sütte içmeye çalışıyorum ceviz fındık badem yiyorum daha kilo alsın diye napayom bilemedim sonrada amannnsağlıklı olsunda diyorum

Kizlar sacma ama gogsunuzden hic islaklik geldimi
Sut degil su gibi sivi
Cnm benim 23. Haftadan beri ara ara geliyor. Yapışkan bi sıvı. Dr bazı gebelerde gelebiliyor dedi. Ama sakın göğüslerini süt gelsin yada nerden geliyo die uyarma dedi. Dokunmamak lazımmış. Sıkıntılı bi durum değil demişti

Ay seninki erken baslamis demek canim
Evet dun bunu okudum ama benim kasinti goguslerimin altina vuruyor insallah bisey olmaz ya

Evet evet tek isteğim vaktinde sağlıkla gelmesi zor geçen günlerim oldu çünkü. Vallahi anne babası da minyon sayılmaz 169um ben babası 186:) zaten doktor doğumda en fazla 400 600gr farkeder dedi ama ister istemez endişe ediyor insan anneliğin genel hali galiba. Tesekkur ederim tüm bebişlerimiz vakitli sağlıklı kolay bi doğumla gelsinler insallah

Benim ayrıntılıyla kendi doktorumun söylediği kilo 1 günle farklı çıktı ve az buz değil 170 gram farkla söylediler o yüzden takılmayın tahmini söylüyolar 25. Haftada ayrıntılıda 870 gram dendi kendi doktorum ertesi gün 700 gram dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…