Direk düşüğe neden olsa doktorlar daha sıkı uyarırlardı herkeste oluyor enfeksiyon ama miktarı şiddeti de önemli bence bende sık sık kontrol ettiriyorum bilemiyorum ki
Geçmiş olsun cnm, tipik enfeksiyon verileri muhtemelen antibiyotik başlayacaktır ya da vermediysen idrar kültürü istenebilir. Crp artışı bu enfeksiyon yüzünden olmuştur. Bol su içmeye çalış olur mu
Canim benimde 24 hafta da 750 gr falandı. Az veya bisey demedi. Dünde randevum vardı 1 kilo 150 gr dedi. Iyi dedi ilerleyen hafya da daha çok alıcak dedi. Ben eve geldim düşünüyorum 1 ayda 250 gram almış sadece bana az geldi üzüldüm araştırdım falan. Sonra doktorun ilerleyen haftalarda daha fazla alacak demesi aklıma geldi sorun etmiyorum şimdi. Bence semde sorun etme. Belki seninki 1 ayda daha fazla alır. Bazı doktorlar böyle maalesef pat diye söylüyor. Bana gorede normal geldi. Ama kasar peynir muz süt kilo aldırıyormuş bebeğe. Bunları yapabilirsin. Bende bu Ay düşünüyorum bunları yemeyi pek yiyemesem de zorlicam. Çünkü ayda 250 gram bana az geldi. Ama sağlıklı olsun ciğerleri iyi gelişsin de kilo doğunca da birşekilde aliyor. Düşünme sıkma canını.
Karşılaştırmak çok doğru olmaz, sağlıklı olması çok daha önemli, arayı kapatamayacak bir değer değil, muz ve kaşar tavsiye ediliyor. Vitamin desteği kullanmıyorsanız belki o da bir fikir olabilir.
Direk düşüğe neden olsa doktorlar daha sıkı uyarırlardı herkeste oluyor enfeksiyon ama miktarı şiddeti de önemli bence bende sık sık kontrol ettiriyorum bilemiyorum ki