2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar 25+5 bugün muayene oldum bebeğin kilosu 766 gram, az dedi doktor. Sizin bu haftalarda kaçtı?
Canim benimde 24 hafta da 750 gr falandı. Az veya bisey demedi. Dünde randevum vardı 1 kilo 150 gr dedi. Iyi dedi ilerleyen hafya da daha çok alıcak dedi. Ben eve geldim düşünüyorum 1 ayda 250 gram almış sadece bana az geldi üzüldüm araştırdım falan. Sonra doktorun ilerleyen haftalarda daha fazla alacak demesi aklıma geldi sorun etmiyorum şimdi. Bence semde sorun etme. Belki seninki 1 ayda daha fazla alır. Bazı doktorlar böyle maalesef pat diye söylüyor. Bana gorede normal geldi. Ama kasar peynir muz süt kilo aldırıyormuş bebeğe. Bunları yapabilirsin. Bende bu Ay düşünüyorum bunları yemeyi pek yiyemesem de zorlicam. Çünkü ayda 250 gram bana az geldi. Ama sağlıklı olsun ciğerleri iyi gelişsin de kilo doğunca da birşekilde aliyor. Düşünme sıkma canını.

Kızlar 25+5 bugün muayene oldum bebeğin kilosu 766 gram, az dedi doktor. Sizin bu haftalarda kaçtı?
Karşılaştırmak çok doğru olmaz, sağlıklı olması çok daha önemli, arayı kapatamayacak bir değer değil, muz ve kaşar tavsiye ediliyor. Vitamin desteği kullanmıyorsanız belki o da bir fikir olabilir.

Benimki de hep ortalama gidiyor, ilk bebeğim de öyleydi.

800 gr bekleriz demiş ama
550 gr -1300 gr arası normal kabul ediliyor diyor Dr. Kağan Kocatepe :

Herkesin yapısı farklı , takma bence doktorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…