Dediğin gibi hersey maddiyat degil bi arayıp kızım nasılsn deseler bile bişeydir.bebede olunca giderm ayda yılda 1 2 kere yeterAman boşver canım isteyen düşünür alır zaten. Bende hiçbir şey demedim dememde bir takı vs beklentimde yok açıkcası sonra hayal kırıklığı olmasın diye. Maddi açıdan ihtiyacımız yok şükür onlara. Belki o yüzden almıyorlardır diyeceğim ama ilk torun insan bir merak eder yani her şey maddiyat değil sonuçta.
Yanii sende ona göre davranırsın canımDediğin gibi hersey maddiyat degil bi arayıp kızım nasılsn deseler bile bişeydir.bebede olunca giderm ayda yılda 1 2 kere yeter
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar benim kontrolüm güzel geçti şükür, 4 gün önde 36,4 cm ve 1094 gram olmuş.
Aklıma takılan bir kaç soru vardı onları sordum, yeni doğan sünnetini benim doktorum önermedi. Ürologlarla da konuştuk hastanede, çok küçük oluyor hataya mahal olabilir biraz beklemenizi öneririm dedi. Ben açıkçası yaptırmak istiyordum ama doktorumun yönlendirmesi benim için önemli bir kez daha düşüneceğim.
Kordon kanı olayını sordum maddi imkanınız varsa düşünebilirsiniz dedi, 1/3000-4000 risk oluyormuş ama tabi Allah korusun başınıza gelirse bu kan hayat kurtarıcı. Bütçemize bakacağız.
Pilatese başladım dedim iyi yapmışsın devam dedi:)
Serviks uzunluğu normal etken doğum riski yok dedi.
Bir de fotoğraf bırakıyorum size, karnıma bastırdı etti ama tam olarak göremedik net
Aynen. Ya bizde Allah var annem de hazırlamak istiyor ama kardeşlerim bekar zaten her şey de masraf ben istemiyorum açıkcası. Ben istedim yaptım çocuğu masrafını neden birilerine yaptıralım? İnsanın vicdanı da kabul etmiyorZorla mı bohça hazirla diyeceğiz isteyen.biseyler alır zaten demeye gerek bile.yok
Ben bebeğime herseyi alirm kimseye gerek yok diye dusunuyorum
Ben civil de gördüm çok hoşuma gitti ama ben de kararsız kaldım kıyafet gibi değil çocuğu da kat kat giydirmek istemiyorumTrendyolda boyle bir sey var hastane cikisi aldim ama bunuda almak gerekir mi sizce?
Çok tatlı maşaallah güzel günlerde sağlıkla giydirmek nasip olsunMiniskolarimiz geldi kızlar sonunda Darısı diğer alacaklarıma inşallah doğum yapan arkadaşlar üç beş takımdan bahsediyor ama bakalım nasıl olacak
Kaynanam her ortamdayok kızın annesinin çeyiz hazırlaması lazım adet böyle annen şunları almalı diyip duruyordu. Ben de en son sinir oldum eşime dedim babanın ismini veriyoruz isme gelince benim dediğim olacak diyor sonra her ortamda sanki annemler bizden yüz çevirmiş gibi bunu söylüyor dedim bir iki defa eşim de görüyordu çünkü hak verdi bana. Beşiği kaynanama kilitledik böyleZorla mı bohça hazirla diyeceğiz isteyen.biseyler alır zaten demeye gerek bile.yok
Ben bebeğime herseyi alirm kimseye gerek yok diye dusunuyorum
Valla ben kendi annemlere beşik nevresim takımı kıyafet vs aldırdım. Kayınvalidemde bebek arabasını ıvır zıvırını aldı. Haftaya baby shower yapıcam hepsini orda bohça şeklinde vercekler ama adetten değil parti yapcağım için verceklerKızlar selam,
Anneleriniz bebeğiniz için hediye bohça vs. hazırladı mı ya da hazırlayacak mı ? Bu bir adet midir?
Ay saglikla dogsunlar kimseden bisey istemiyorumKızlar selam,
Anneleriniz bebeğiniz için hediye bohça vs. hazırladı mı ya da hazırlayacak mı ? Bu bir adet midir?
İkiz olduğu için mi dedi? Sebebi neymiş erken doğum riskinin?
Doguma hazırlandıgı için öyle oluyor dedi Rahim agzın kapalı hç problem yok dedi.yatıcaksnda dedimi
Çok geçmiş olsun, neyden kaynaklı erken doğum riski varmış
Ama fark epey fazlaymış birkaç hafta nerdeyse. Haklısınız galiba sağlıklı olmaları önceliğimizBenim ayrıntılıyla kendi doktorumun söylediği kilo 1 günle farklı çıktı ve az buz değil 170 gram farkla söylediler o yüzden takılmayın tahmini söylüyolar 25. Haftada ayrıntılıda 870 gram dendi kendi doktorum ertesi gün 700 gram dedi
İkiz olduğu için mi dedi? Sebebi neymiş erken doğum riskinin?
Çok geçmiş olsun, neyden kaynaklı erken doğum riski varmış
Masallah bana yatacaksin dedi kramplari dinledi orda cok olmadi aslinda ama 1.5 saat dinledi 2 kez olduDoguma hazırlandıgı için öyle oluyor dedi Rahim agzın kapalı hç problem yok dedi.yatıcaksnda dedimi
Hiç korkmayın doktorunuzu dinleyin, sağlıkla, zamanında doğacaklar inşallah miniklerCok tesekkur ederim
Ikiz oldugu icin zaten risk vardi ama kasilmalar yuzunden rahim agzi uzunlugunu olctu ve 27-29 mm cikti
30mm alti oldugu icin korkuttu acikcasi evde uzan is yapma gezme araba surme sadece gunde biraz yuru dedi
Yoksa Allah korusun prématuré olurlar dedi
Yaa maşallahKızlar benim kontrolüm güzel geçti şükür, 4 gün önde 36,4 cm ve 1094 gram olmuş.
Aklıma takılan bir kaç soru vardı onları sordum, yeni doğan sünnetini benim doktorum önermedi. Ürologlarla da konuştuk hastanede, çok küçük oluyor hataya mahal olabilir biraz beklemenizi öneririm dedi. Ben açıkçası yaptırmak istiyordum ama doktorumun yönlendirmesi benim için önemli bir kez daha düşüneceğim.
Kordon kanı olayını sordum maddi imkanınız varsa düşünebilirsiniz dedi, 1/3000-4000 risk oluyormuş ama tabi Allah korusun başınıza gelirse bu kan hayat kurtarıcı. Bütçemize bakacağız.
Pilatese başladım dedim iyi yapmışsın devam dedi:)
Serviks uzunluğu normal etken doğum riski yok dedi.
Bir de fotoğraf bırakıyorum size, karnıma bastırdı etti ama tam olarak göremedik net
Ah Evet benimde suan oyle karnim da donup duruyorlar valla artik bundan bile korkuyorum insallah bisey olmaz 28 haftalik bile degilim dahaHiç korkmayın doktorunuzu dinleyin, sağlıkla, zamanında doğacaklar inşallah miniklerbenimde bugün kasılma gibi değişik bişeyler oluyor karnımda. Sanki bebek göbek deliğimin etrafında dans ediyor gibi sürekli o bölgede hareket halinde. Yarın kontrolüm var doktoruma soracağım, bişey çıkmaz umarım size de tekrar çok çok geçmiş olsun, hersey güzel olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?