- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Bohça duymadım nişanda olmuyor mu o yaKızlar selam,
Anneleriniz bebeğiniz için hediye bohça vs. hazırladı mı ya da hazırlayacak mı ? Bu bir adet midir?
Aynı benmde sagolsnlar nasılsın diye arayıp sormadılar bileBohça duymadım nişanda olmuyor mu o yabenim ailem kıyafetlerini, park yatağını falan aldı hep. Eşimin tarafından daha bir şey alan yok
Benim de ne kendi ailem,ne de eşimin ailesi hiçbir şey almadılar sadece kız kardeşim bir battaniye ve tulum almıştıAynı benmde sagolsnlar nasılsın diye arayıp sormadılar bile
Bizde var bu adet ama ben çok saçma buluyorum. Evlenmişim çocuk yapmışım annemin neden böyle bi zorunluluğu olsun kiKızlar selam,
Anneleriniz bebeğiniz için hediye bohça vs. hazırladı mı ya da hazırlayacak mı ? Bu bir adet midir?
Annem epeyce şey ördü, bı kaç şey de aldı gönlünce ama ben daha fazlasını istemedim çünkü kendi zevkime göre aldıklarım var, fazlası israf olacaktı. Kayınvalidem örmeyi bilmez, eşim de bız alıyoruz kendi zevkimize göre dediği için herhangi bir şey almadı.Kızlar selam,
İnşallah bebeklerimiz sağlıkla, zamanında dünyaya gelirlerEvet evet tek isteğim vaktinde sağlıkla gelmesi zor geçen günlerim oldu çünkü. Vallahi anne babası da minyon sayılmaz 169um ben babası 186:) zaten doktor doğumda en fazla 400 600gr farkeder dedi ama ister istemez endişe ediyor insan anneliğin genel hali galiba. Tesekkur ederim tüm bebişlerimiz vakitli sağlıklı kolay bi doğumla gelsinler insallah
Biraz da bu adetlerin değişmesi gerektiğini düşünenlerdenim, adet kıstası altında birilerinden birşey beklemek yada kisinin borçlu hissettiğini bilmek hoşuma giden bir şey değil. Düğünde de aynı şekildeydim, kimseden birşey beklemedim. Değişim bir yerden başlamalı diye düşünüyorum.Kızlar selam,
Benimkilerde babanne ilgilide dede sıfır ilgi hiç aramaz sormaz güya ilk torun olacak birdeAynı benmde sagolsnlar nasılsın diye arayıp sormadılar bile
Yani parça parça almışlardı ama oyle bohça gibi de olmadı canım sadece son ay kayınvalidem nevresim takımı battaniye vs güzelce yapmış getirmiştiKızlar selam,
Benimki sadece beşik aldı bohça adetini ilk defa duydumKızlar selam,
Çok güzel, Allah sağlıkla ve huzurla güzel günlerde kullanmasını nasip etsin inşallah miniğeMiniskolarimiz geldi kızlar sonunda Darısı diğer alacaklarıma inşallah doğum yapan arkadaşlar üç beş takımdan bahsediyor ama bakalım nasıl olacak
Benim de erkek olsaydı adı Alparslan olacaktı görünce insanın içi bir kıpır kıpır oluyorMiniskolarimiz geldi kızlar sonunda Darısı diğer alacaklarıma inşallah doğum yapan arkadaşlar üç beş takımdan bahsediyor ama bakalım nasıl olacak
Annen babam alıyor Allahtan bn pek eşimin tarafına ihtiyac duymadıgım için umrumda değiller gidip gelmiyorum çok ayda 1 belki.böylesi daha iyi ya kafası rahat oluyor insanın.Benim de ne kendi ailem,ne de eşimin ailesi hiçbir şey almadılar sadece kız kardeşim bir battaniye ve tulum almıştı
Aynen öyle ihtiyacımız yok zaten aldıklarınaBenimkilerde babanne ilgilide dede sıfır ilgi hiç aramaz sormaz güya ilk torun olacak birdeneyse çokta önemli değil ya kalan her şeyide biz aldık çok şükür gönlümüze göre
Zorla mı bohça hazirla diyeceğiz isteyen.biseyler alır zaten demeye gerek bile.yokBizde var bu adet ama ben çok saçma buluyorum. Evlenmişim çocuk yapmışım annemin neden böyle bi zorunluluğu olsun kiKaynanam sürekli adeti hatırlatınca öyle böyle yatağı kendisine aldırdım annemler de baya eşya hazırladılar çeyrek de takıcam dedi ama ben rahatsız oluyorum bu konulardan. Ben de gördükçe bişiler alıyorum.
Cok güzel minnoşu içinde hayal etmekMiniskolarimiz geldi kızlar sonunda Darısı diğer alacaklarıma inşallah doğum yapan arkadaşlar üç beş takımdan bahsediyor ama bakalım nasıl olacak
Aman boşver canım isteyen düşünür alır zaten. Bende hiçbir şey demedim dememde bir takı vs beklentimde yok açıkcası sonra hayal kırıklığı olmasın diye. Maddi açıdan ihtiyacımız yok şükür onlara. Belki o yüzden almıyorlardır diyeceğim ama ilk torun insan bir merak eder yani her şey maddiyat değil sonuçta.Aynen öyle ihtiyacımız yok zaten aldıklarınarahatım ya elleri üstümde değil cok şükür yıllarca eltimin bebesine baktılar eltimi beslediler bide eltim nerdeyse onları dövcekti bize gelincede eşimin babası cocugu yaparken banamı sordunuz der oldu zaten nefret ediyorum bu lafından sonra iyice nefret ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?