- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Benim de 29+1, daha önce rahim ağzında hunileşme sebebiyle bir gözüm korktu, yasaklandı herşey işimi bile bıraktım raporluyum yani. Umarım bundan sonra sıkıntı olmaz hiçbirimizdeAh Evet benimde suan oyle karnim da donup duruyorlar valla artik bundan bile korkuyorum insallah bisey olmaz 28 haftalik bile degilim daha
Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icinHepimiz icin guzel olsun zamaninda
Benim 16. Haftadan beri rahim ağzı uzunluğum 26-32 arası gidiyor. Ben de uzanıyorum çoğunlukla. Rapor aldım evdeyim. Ağır iş yapmıyorum hiç, şu an 29+2 olduk en son 28 mm ölçüldü. Korkmayın zaten doğum yaklaştıkça herkesin biraz kısalacak. Önemli olan açılma vs olmaması. İnşallah vaktinde kucağımıza alalım yavrularımızıCok tesekkur ederim
Ikiz oldugu icin zaten risk vardi ama kasilmalar yuzunden rahim agzi uzunlugunu olctu ve 27-29 mm cikti
30mm alti oldugu icin korkuttu acikcasi evde uzan is yapma gezme araba surme sadece gunde biraz yuru dedi
Yoksa Allah korusun prématuré olurlar dedi
Canım ben özel bir yerden fiyat almıştım bu katıldığım eğitimin sponsorlarındandı, onun bilgilerini sana özelden atacağım.Yaa maşallahkaçıyorlar artık büyüdükçe bebişler. Bizimkide 1kg olmuştur herhalde ya artık bende sünneti 2-3 aylıkken düşünüyorum açıkcası doktor kaç aylıkken önerdi birde kordon kanına ne kadar fiyat verdi canım bizde saklatacağızda hiç sormadık daha
Peki agriniz cok oluyormu veya kasilmalar felanBenim 16. Haftadan beri rahim ağzı uzunluğum 26-32 arası gidiyor. Ben de uzanıyorum çoğunlukla. Rapor aldım evdeyim. Ağır iş yapmıyorum hiç, şu an 29+2 olduk en son 28 mm ölçüldü. Korkmayın zaten doğum yaklaştıkça herkesin biraz kısalacak. Önemli olan açılma vs olmaması. İnşallah vaktinde kucağımıza alalım yavrularımızı
Ağrım hiç olmuyor. Ben progestan fitil ve proluton iğne de kullanıyorum onunla ilgili olabilir. Ama sizde de olan kasılmalardan oluyor birkaç gündür. Doktorum normal olduklarını söyledi, nstde de kasılma çıkmadı hiç. O yüzden içim rahatladıPeki agriniz cok oluyormu veya kasilmalar felan
Ben hiç araştırmadım daha canım hiçbir bilgim yok yaniCanım ben özel bir yerden fiyat almıştım bu katıldığım eğitimin sponsorlarındandı, onun bilgilerini sana özelden atacağım.
Acıbadem için de telefonda fiyat bilgisi veriyorlar ama çok fazla seçenek var kordon kanı ve kordonun kendisini saklayabiliyormuşsun, max 10k gibi bir şey gözden çıkarmak gerek. Bi tık pahalı, eğer araştırdıysan detayları İçin arayıp bileği alabilirsin Acıbadem’den. Ben çok detay araştırmadım henüz o yüzden doğru aktaramıyorum :)
Sünneti biz de öyle yapacağız sanırım, doktorum böyle demişken aksini yapmak bana doğru gelmiyor
Ptesi dimi randevu? Seninle hemen hemen aynı gittik tüm ölçülerde 1 kgyi geçmiştir
Aynrn ikizlerdeki zorluk ikiside bir anda donuyor acayip aciyor kasilma zannediyorum Ay insallah hic kalkmadan ilerleyebilirim yatmak da zormusBenim de 29+1, daha önce rahim ağzında hunileşme sebebiyle bir gözüm korktu, yasaklandı herşey işimi bile bıraktım raporluyum yani. Umarım bundan sonra sıkıntı olmaz hiçbirimizdeikiz daha zordur eminim, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Benim de nts de az cikti normal ama dikkat et dedi ama Eve gelince agri baslayinca korktum acikcasi bana daha ilac vermedo pazartesi sanirim belli olur o zamana kadar agrim olmasa bariAğrım hiç olmuyor. Ben progestan fitil ve proluton iğne de kullanıyorum onunla ilgili olabilir. Ama sizde de olan kasılmalardan oluyor birkaç gündür. Doktorum normal olduklarını söyledi, nstde de kasılma çıkmadı hiç. O yüzden içim rahatladı
Korkma canım doktorunu dinle Allahın izniyle hiç birşey olmazMasallah bana yatacaksin dedi kramplari dinledi orda cok olmadi aslinda ama 1.5 saat dinledi 2 kez oldu
Bana onlem almalisin dedi
Hayir psikolojikmi anlamadim dediginden beri agrim artti
Merdiven cikma
Araba binme kramp girecek hicbirsey yapma dedi napcam bilmiyorum
Olmaz inşallahBenim de nts de az cikti normal ama dikkat et dedi ama Eve gelince agri baslayinca korktum acikcasi bana daha ilac vermedo pazartesi sanirim belli olur o zamana kadar agrim olmasa
Evet araba surup eve geldim sag kasigimda cok agri var insallah bisey degildir birde bebekler dondukce sertlesiyor ayirt edemiyorum neyin ne oldugunu hayirlisi artikOlmaz inşallahDinlenmek yatmak etkili oluyor gerçekten
Evet Kuzum bu pazartesi kendi doktorumla son kez konusacagim sonra yeni bir doktora gidecegim kisa olacak normaldeKorkma canım doktorunu dinle Allahın izniyle hiç birşey olmazkontrollerini kısa tutucak degilmi
Maşallah bebeklerinin kilosuda cok iyi gidiyor.dualarla dikkatinle tamamlıcaksn bu süreci inşallah bide bol su lütfenEvet Kuzum bu pazartesi kendi doktorumla son kez konusacagim sonra yeni bir doktora gidecegim kisa olacak normalde
Insallah atlatiriz ya bu durumu
Susuzluktan mi agriyor aceba bugun unuttum suyu cok haklisinMaşallah bebeklerinin kilosuda cok iyi gidiyor.dualarla dikkatinle tamamlıcaksn bu süreci inşallah bide bol su lütfen
Benim kızım da poposunu dayıyor orası sertleşiyorEvet araba surup eve geldim sag kasigimda cok agri var insallah bisey degildir birde bebekler dondukce sertlesiyor ayirt edemiyorum neyin ne oldugunu hayirlisi artik
Bnde şu ara unutuyodum bugn arttırdım biraz.bn öyle tek içemiyorumda sürekli bişiler yiyorım anca öyle gidiyorSusuzluktan mi agriyor aceba bugun unuttum suyu cok haklisinbiraz su icmeliyim
Aslinda oyle ama ikiside ayni anda donuyor sanirim baya aciyor korkuyorum bisey oldu diye sonraBenim kızım da poposunu dayıyor orası sertleşiyorbirkaç sn sonra düzeliyor ve hareketler başlıyor. Başta ben bunu kasılma zannediyordum bebek olduğunu anladım sonra. Sizin de öyledir belki
Popomu kafamı bn çözemiyorum yaBenim kızım da poposunu dayıyor orası sertleşiyorbirkaç sn sonra düzeliyor ve hareketler başlıyor. Başta ben bunu kasılma zannediyordum bebek olduğunu anladım sonra. Sizin de öyledir belki
Aynen ya bos su icmek imkansiz esim cay bile icmemi yasakladi suyla kahvalti yapiyorum zorlaBnde şu ara unutuyodum bugn arttırdım biraz.bn öyle tek içemiyorumda sürekli bişiler yiyorım anca öyle gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?