2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ah Evet benimde suan oyle karnim da donup duruyorlar valla artik bundan bile korkuyorum insallah bisey olmaz 28 haftalik bile degilim daha
Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin Hepimiz icin guzel olsun zamaninda
Benim de 29+1, daha önce rahim ağzında hunileşme sebebiyle bir gözüm korktu, yasaklandı herşey işimi bile bıraktım raporluyum yani. Umarım bundan sonra sıkıntı olmaz hiçbirimizde ikiz daha zordur eminim, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Benim 16. Haftadan beri rahim ağzı uzunluğum 26-32 arası gidiyor. Ben de uzanıyorum çoğunlukla. Rapor aldım evdeyim. Ağır iş yapmıyorum hiç, şu an 29+2 olduk en son 28 mm ölçüldü. Korkmayın zaten doğum yaklaştıkça herkesin biraz kısalacak. Önemli olan açılma vs olmaması. İnşallah vaktinde kucağımıza alalım yavrularımızı

Canım ben özel bir yerden fiyat almıştım bu katıldığım eğitimin sponsorlarındandı, onun bilgilerini sana özelden atacağım.
Acıbadem için de telefonda fiyat bilgisi veriyorlar ama çok fazla seçenek var kordon kanı ve kordonun kendisini saklayabiliyormuşsun, max 10k gibi bir şey gözden çıkarmak gerek. Bi tık pahalı, eğer araştırdıysan detayları İçin arayıp bileği alabilirsin Acıbadem’den. Ben çok detay araştırmadım henüz o yüzden doğru aktaramıyorum :)

Sünneti biz de öyle yapacağız sanırım, doktorum böyle demişken aksini yapmak bana doğru gelmiyor

Ptesi dimi randevu? Seninle hemen hemen aynı gittik tüm ölçülerde 1 kgyi geçmiştir

Peki agriniz cok oluyormu veya kasilmalar felan

Peki agriniz cok oluyormu veya kasilmalar felan
Ağrım hiç olmuyor. Ben progestan fitil ve proluton iğne de kullanıyorum onunla ilgili olabilir. Ama sizde de olan kasılmalardan oluyor birkaç gündür. Doktorum normal olduklarını söyledi, nstde de kasılma çıkmadı hiç. O yüzden içim rahatladı

Ben hiç araştırmadım daha canım hiçbir bilgim yok yani yıllık değil mi 10k izmirde acıbadem yok ama büyük ihtimal aynı fiyatlardır burada da. Kendini bilmezken sünnet yaptırmak psikolojik açıdan daha iyi olur bencede. Ayy inşallah büyümüştür diyet yapıyorum ya malum ama yinede et süt eksik değil listemden

Aynrn ikizlerdeki zorluk ikiside bir anda donuyor acayip aciyor kasilma zannediyorum Ay insallah hic kalkmadan ilerleyebilirim yatmak da zormus

Benim de nts de az cikti normal ama dikkat et dedi ama Eve gelince agri baslayinca korktum acikcasi bana daha ilac vermedo pazartesi sanirim belli olur o zamana kadar agrim olmasa bari

Korkma canım doktorunu dinle Allahın izniyle hiç birşey olmazkontrollerini kısa tutucak degilmi

Enfeksiyon ile mantarı aynı anda olan var mı ben olmuştum 5-6 gün önce antibiyotiğim bitti 2 tane de fitil kullanmıştım. Ama 2 gündür yeşilimsi akıntı geldiği için doktoruma söyledim. Şuan tekrar 2 fitil verdi. Ben anlamıyorum o kadar ilaç iyi gelmiyor mu da geçmedi tedirgin oldum biraz inş kötü biley yoktur bu sefer geçer umarım

Evet araba surup eve geldim sag kasigimda cok agri var insallah bisey degildir birde bebekler dondukce sertlesiyor ayirt edemiyorum neyin ne oldugunu hayirlisi artik
Benim kızım da poposunu dayıyor orası sertleşiyor birkaç sn sonra düzeliyor ve hareketler başlıyor. Başta ben bunu kasılma zannediyordum bebek olduğunu anladım sonra. Sizin de öyledir belki

Benim kızım da poposunu dayıyor orası sertleşiyor birkaç sn sonra düzeliyor ve hareketler başlıyor. Başta ben bunu kasılma zannediyordum bebek olduğunu anladım sonra. Sizin de öyledir belki
Aslinda oyle ama ikiside ayni anda donuyor sanirim baya aciyor korkuyorum bisey oldu diye sonra aman hareket etsinler de oda zor yoksa

Bnde şu ara unutuyodum bugn arttırdım biraz.bn öyle tek içemiyorumda sürekli bişiler yiyorım anca öyle gidiyor
Aynen ya bos su icmek imkansiz esim cay bile icmemi yasakladi suyla kahvalti yapiyorum zorla elma suyu almis onu icmektense su icerim dedim ama cidden zormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…