2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ufaktan mide bulantısı ve tansiyon düşmeleri de geldi sanki hatta

Allah razi olsun canim insallah atlatiriz su sureci yedincaya kadar geldik nolur sonu guzel lsun
Yarin ilactan sonra da kasilmalae durursa sorun yok sanirim her an ilac vermiyorlar Ay insallah

Allah razi olsun canim insallah atlatiriz su sureci yedincaya kadar geldik nolur sonu guzel lsun

Yarin ilactan sonra da kasilmalae durursa sorun yok sanirim her an ilac vermiyorlar Ay insallah
Vermezler ilk gün çok önemliydi hastanede dinlenmende çok iyi bilmiyorum özeldemisin devlettemi ama devletteysen yatabildğin kadar yat dinlen

Sen tecrübelisin dimi kuzum haklısın, allahtan çok çok sıcak değil buralar hatta bazen yağmur falan atıyor şansımıza. Evde durunca uyuyorum attım kendimi dışarı sitede yürüyeyim bari dedim. Bir de bu haftasonu karbonhidrata abandım biraz heralde o um da ağırlığı oldu
Bazen okuyorum yazdıklarını doğum tarihine bakıyorum ancak bu kadar olur diyorum haha. Bugün gözümü zor açtım yarın misafirim var işlerimi geceye bıraktım eşim yardım eder diye.
Ya günümüz aynı

Bazen benim yaşadıklarım bakıyorum happy mom uygulamasında yazıyor diyorum ki demek ki olmadı gereken aşamadayım şuan.
Benim sabah midem bile bulandı nedense ama diyorum ya bu 2 gün yemek konusunu çok abarttım hamurişi falan ondan da olmuş olabilir. Çıktım yürüyorum bakalım yediklerimin yüzde 1’ini yaksam kar:)

Benim oğluma da koca kafalı olacak, demişti. Ben gözlerimi açmıştım. Doktor ben de koca kafalıyım, olabilir yani , demişti.
Ben böyle orantısızlıklar , neler neler düşünüyorum. Çocuk doğdu, hiç öyle bir durum yok.
Sanki işleri , güçleri bizi germek muayenede

Benim usg ölçümlerinde de kafa büyük çıkıyor , yaşıtlarından öndeyse demek

Ben de takılmıyorum ya doktor uyumlu diyor sorgulamıyorum artık, kötü bir şey olsa söyler diyorum. Normal doğuma engel olabiliyormuş bu kafa büyüklüğü diye gördüm bir kaç grupta ama doğum şekli de önemli değil sağlıklı olsunlar yeter dimi tecrübeli annemiz bizi yönlendir sen:)

Doğdukları tarih de aynı olur mu acaba yavaş yavaş iştah yükleniyor. Dün eşimden sonra yarım saatten fazla sofrada takıldım gidip gelip bakıyor gülüyor Son zamanlarda belirti olarak ilk zamanlara dönüyoruz galiba tecrübeliler bilir

Kızlar 25+5 bugün muayene oldum bebeğin kilosu 766 gram, az dedi doktor. Sizin bu haftalarda kaçtı?
Hiç kilosuna takılma benim diğer iki yavruma hep küçük dedi doktor ve doktorum hiç beni strese sokmamisti. Gayette sağlıklı doğdular. Ayrıca ne mumlar ne kaşarlar yedirdim:)))
Trendyolda boyle bir sey var hastane cikisi aldim ama bunuda almak gerekir mi sizce?
Kesinlikle çok gerekli oluyor. Ben her bebeğimle almıştım çok kullanışlı.
Devletteyim Ay ilacsiz nasil yapcam ya insallah gecer agri
Çok geçmiş olsun arkadaşım. I sallar zamanlarında doğacak kuzucuklarin

Eveeet, 3. Trimesterda ilk trimesterdaki belirtiler yaşanabilirmiş o şekilde yazıyordu uygulamada. Her şey normal yani olmadı gerektiği gibi aslında:) aman iyi olsunlar da ben her şeye razıyım

Eveeet, 3. Trimesterda ilk trimesterdaki belirtiler yaşanabilirmiş o şekilde yazıyordu uygulamada. Her şey normal yani olmadı gerektiği gibi aslında:) aman iyi olsunlar da ben her şeye razıyım
İnşaallah Rabbim hepimize evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Aslnda şuan böyle iyi oluyor uykusuzluga bünyem alışıyor zorlanmam bebek olunca

Tesekkur ederim kuzum insallah ya valla baska bisey istemem saglikla dogsunlar

Ben çok enerjiğim sadece kilodan çok aktif degilim eskisi gibi yani 6 saat 7 saat uyuyorum .uyku yorgunluk varsa kan degerleriniz demir düzeylerinizi ölçtürün derim yada dusuk kan sekeride yapiyo olabilir.benim hic bir belirtim yokken demirm kanim dusuk cikti bebek cekiyor herhalde.

Günaydın 28+0 olduk bile bugün kontrol günümüz artık 3 haftada bir gidince arası baya uzun geldi vakit geçmedi resmen. Miniğim aşırı hareketli ama dünden beri çok az kıpırdadı yine göstermeyecek herhalde kendini şansa artık Bugün kandan demire falan baktıracağım düşük gidiyor sürekli ilacı günde 2 defa yaptık bir ayı geçti. Ben sıdefer kullanıyorum ama sanırım daha iyi bir şeyle değiştireceğim. Öneriniz var mı birde solgarın demir ilacı nasıl acaba kullanan var mı

Ben solgar kullanıyorum öneririm baya yükseltti hatta doktorum günaşırı al artık dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…