Ufaktan mide bulantısı ve tansiyon düşmeleri de geldi sanki hattaKızlar benim ilk 3 ayda olması gereken uyku halsizlik belirtilerim geri geldi, hiç enerjim yok gibi sanki kafamı kaldıramıyorum bugün.
Dün biraz yormuştum kendimi temizlik falan ondan mı oldu diyorum ama gece 10’dan sabaha kadar da uyudum
Hep uyuyasım var çok tatlı geliyor:)
Allah razi olsun canim insallah atlatiriz su sureci yedincaya kadar geldik nolur sonu guzel lsunAdıyla gelsin oglusun canım ekliyorum
Canim çok geçmiş olsun lütfen kendini sıkıp strese sokma oda tetikliyor kasılmaları ikiz oldukları için yaşadığın şeyler normal senin de dediğin gibi ne kadar karnında kalsalar o kadar iyi o sebeple sakin kalıp yatarak gecireceksin bu süreci Rabbim en hayırlı zaman da sağlıkla dogmalarini nasip etsin
Ee biraz yorgunluk biraz sıcaklar derken galiba öyle oluyor kuzum şu iki ay bizi çok zorlacak benim önceki gebelikte yaz gebeliğiydi buda öyle işte Allah yardımcımız olsun
Yarin ilactan sonra da kasilmalae durursa sorun yok sanirim her an ilac vermiyorlarÇok güzel kasılmalar durduysa işin en zor kısmını atlatmışsınız bundan sonrası daha kolay olur şifa olsun ciğer geliştirici iğneler kuzucuklara sımsıkı tutunsunlar annelerine 37 haftadan önce doğmasınlar diyelim
Vermezler ilk gün çok önemliydi hastanede dinlenmende çok iyi bilmiyorum özeldemisin devlettemi ama devletteysen yatabildğin kadar yat dinlenAllah razi olsun canim insallah atlatiriz su sureci yedincaya kadar geldik nolur sonu guzel lsun
Yarin ilactan sonra da kasilmalae durursa sorun yok sanirim her an ilac vermiyorlarAy insallah
Devletteyim Ay ilacsiz nasil yapcam ya insallah gecer agriVermezler ilk gün çok önemliydi hastanede dinlenmende çok iyi bilmiyorum özeldemisin devlettemi ama devletteysen yatabildğin kadar yat dinlen
Sen tecrübelisin dimi kuzum haklısın, allahtan çok çok sıcak değil buralar hatta bazen yağmur falan atıyor şansımıza. Evde durunca uyuyorum attım kendimi dışarı sitede yürüyeyim bari dedim. Bir de bu haftasonu karbonhidrata abandım biraz heralde o um da ağırlığı olduAdıyla gelsin oglusun canım ekliyorum
Canim çok geçmiş olsun lütfen kendini sıkıp strese sokma oda tetikliyor kasılmaları ikiz oldukları için yaşadığın şeyler normal senin de dediğin gibi ne kadar karnında kalsalar o kadar iyi o sebeple sakin kalıp yatarak gecireceksin bu süreci Rabbim en hayırlı zaman da sağlıkla dogmalarini nasip etsin
Ee biraz yorgunluk biraz sıcaklar derken galiba öyle oluyor kuzum şu iki ay bizi çok zorlacak benim önceki gebelikte yaz gebeliğiydi buda öyle işte Allah yardımcımız olsun
Ya günümüz aynıBazen okuyorum yazdıklarını doğum tarihine bakıyorum ancak bu kadar olur diyorum haha. Bugün gözümü zor açtım yarın misafirim var işlerimi geceye bıraktım eşim yardım eder diye.
Benim oğluma da koca kafalı olacak, demişti. Ben gözlerimi açmıştım.Bencede doktorlarda şaşırdı artık bende takmıyorum gayet bebişlerin ortalama düzeyinde kilolara var maşallah diyelimhem illaki yanlış ölçüm oluyor. Mesela bi yakınıma sürekli çok kilolu doğacak kilosu önde gidiyor diye bahsetmiş doktoru nasıl doğurcaksın diyorlardı ama çocuk anca 2.5 kilo doğmuştu.
Benim usg ölçümlerinde de kafa büyük çıkıyor , yaşıtlarından öndeyse demekBenim oğluma da koca kafalı olacak, demişti. Ben gözlerimi açmıştım.Doktor ben de koca kafalıyım, olabilir yani , demişti.
Ben böyle orantısızlıklar , neler neler düşünüyorum. Çocuk doğdu, hiç öyle bir durum yok.
Sanki işleri , güçleri bizi germek muayenede
Doğdukları tarih de aynı olur mu acabaSen tecrübelisin dimi kuzum haklısın, allahtan çok çok sıcak değil buralar hatta bazen yağmur falan atıyor şansımıza. Evde durunca uyuyorum attım kendimi dışarı sitede yürüyeyim bari dedim. Bir de bu haftasonu karbonhidrata abandım biraz heralde o um da ağırlığı oldu
Ya günümüz aynı
Bazen benim yaşadıklarım bakıyorum happy mom uygulamasında yazıyor diyorum ki demek ki olmadı gereken aşamadayım şuan.
Benim sabah midem bile bulandı nedense ama diyorum ya bu 2 gün yemek konusunu çok abarttım hamurişi falan ondan da olmuş olabilir. Çıktım yürüyorum bakalım yediklerimin yüzde 1’ini yaksam kar:)
Hiç kilosuna takılma benim diğer iki yavruma hep küçük dedi doktor ve doktorum hiç beni strese sokmamisti. Gayette sağlıklı doğdular. Ayrıca ne mumlar ne kaşarlar yedirdim:)))Kızlar 25+5 bugün muayene oldum bebeğin kilosu 766 gram, az dedi doktor. Sizin bu haftalarda kaçtı?
Kesinlikle çok gerekli oluyor. Ben her bebeğimle almıştım çok kullanışlı.Trendyolda boyle bir sey var hastane cikisi aldim ama bunuda almak gerekir mi sizce?
Çok geçmiş olsun arkadaşım. I sallar zamanlarında doğacak kuzucuklarinDevletteyim Ay ilacsiz nasil yapcam ya insallah gecer agri
Eveeet, 3. Trimesterda ilk trimesterdaki belirtiler yaşanabilirmiş o şekilde yazıyordu uygulamada. Her şey normal yani olmadı gerektiği gibi aslında:) aman iyi olsunlar da ben her şeye razıyımDoğdukları tarih de aynı olur mu acabayavaş yavaş iştah yükleniyor. Dün eşimden sonra yarım saatten fazla sofrada takıldım gidip gelip bakıyor gülüyor Son zamanlarda belirti olarak ilk zamanlara dönüyoruz galiba tecrübeliler bilir
İnşaallahEveeet, 3. Trimesterda ilk trimesterdaki belirtiler yaşanabilirmiş o şekilde yazıyordu uygulamada. Her şey normal yani olmadı gerektiği gibi aslında:) aman iyi olsunlar da ben her şeye razıyım
Çok teşekkür ederim, Aminn inşallahAdıyla gelsin oglusun canım ekliyorum
Aslnda şuan böyle iyi oluyor uykusuzluga bünyem alışıyor zorlanmam bebek oluncaBen sabah insanıyım muhakkak gece uyumam lazım, kendimi bildim bileli hiç öyle 2-3 kere kadar oturmuşluğum bile yoktur. 12 yi görmeden uyurum genelde.
Şimdi de aynı şekilde devam ediyor ama gece tabi beş yüze defa döndüğüm İçin 501 defa uyanıyorum
Eşim de uykuyu çok sever onlar uyuduk uyandın bugün kaç defa, diyoruz bizim bebiş de bize çekse ne güzel olur:)
Tesekkur ederim kuzum insallah yaHiç kilosuna takılma benim diğer iki yavruma hep küçük dedi doktor ve doktorum hiç beni strese sokmamisti. Gayette sağlıklı doğdular. Ayrıca ne mumlar ne kaşarlar yedirdim:)))
Kesinlikle çok gerekli oluyor. Ben her bebeğimle almıştım çok kullanışlı.
Çok geçmiş olsun arkadaşım. I sallar zamanlarında doğacak kuzucuklarin
Magniii nasılsınTesekkur ederim kuzum insallah yavalla baska bisey istemem saglikla dogsunlar
Ben solgar kullanıyorum öneririm baya yükseltti hatta doktorum günaşırı al artık dediGünaydın 28+0 olduk bilebugün kontrol günümüz artık 3 haftada bir gidince arası baya uzun geldi vakit geçmedi resmen. Miniğim aşırı hareketli ama dünden beri çok az kıpırdadı yine göstermeyecek herhalde kendini şansa artık Bugün kandan demire falan baktıracağım düşük gidiyor sürekli ilacı günde 2 defa yaptık bir ayı geçti. Ben sıdefer kullanıyorum ama sanırım daha iyi bir şeyle değiştireceğim. Öneriniz var mı birde solgarın demir ilacı nasıl acaba kullanan var mı
Oo çok iyi ya teşekkür ederim. Bende solgar alacağım büyük ihtimalle tam adı bu değil mi gentle ıron 17mgBen solgar kullanıyorum öneririm baya yükseltti hatta doktorum günaşırı al artık dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?