2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hiç korkma canım bişey olmaz Allah'ın izniyle ikizler hep erken doğmak istiyor ne kadar geç okadar iyi
Tesekkur ederim kuzum 28 haftaliklar biraz daha ayak suruklesek keske
İdrarda protein kaçağı, halsizlik, yüksek tansiyon vs gibi belirtilere bakılıyor, Allah korusun olası bir gebelik zehirlenmesi riskine karşı. Güzel haberlerini bekliyoruz yarın
Ah buda boyle biseymi Ay insallah olmaz bu
Enfeksiyondan korkuyordum buda zormus ya Allah razi olsun cok sagol Yarin bir olsaydi
İnşallah temiz çıkar sonuçların iyi haberlerini bekliyoruz yarın
Insallah icim icimi yiyor sabahki testte enfeksiyon stabil cikti aksamda var bir tane bakalim cok tesekkur ederim
Magnifiaque canım şimdi gördüm yazışmaları çok geçmiş olsun en azından hastanedesin doktorlar sana çok iyi bakıp hayırlısıyla gönderecektir inşallah evine
Kuuzm Cok tesekkur ederim
Aynen evde surekli acile gitmek istiyordum burda daha rahatim sadece dusunce cok

Kızlar ya bende bu dişten çekiyorum, çok fazla ağrım yok ama azı dişim biraz kırılmıştı bugün birazı daha gitti ve hafiften de sallaniyo, yarın dişçiye gidicem ama bilmiyorum tedavi ederler mi? Sonuçta 3.trimester dönemine girdik.

Herkez bi değişik şeyler yasıyor aksine bnde uyuyamıyorum değişellmmi istermisin

Aynen benimde yavaş yavaş kırıldı ama karanfille ağrısını bastırdım şu anlık sıkıntı yok. Kadın doğumcuna sor istersen ben sorduğumda diş hekiminin uygulayacağı tedavi ve ilaçlar ne olacak öğren ona göre yol izleyelim demişti

Allah razi olsun canim 28 haftaliklar
Enfeksiyon cok yuksek degil ama dogum riskini arttirirmis diye bisey okudum insallah olmaz
Dinlen hiç hareket etme
Komşumun kızı ikizlere hamileydi 27.haftadan itibaren doğum riski başlamıştı 32.haftaya kadar geldi sonra doğum baslamisti bebekler suan gayet iyi biraz küçük doğdular ilk zaman annesi uğraştı ama sonu güzel.geldi suan kocaman lar küçük doğan bunlarmi desen kimse inanmaz

Gerçekten az mı dedi benimde en son 25+5 de ölçüm yaptı 735 gram dedi gayet herşey yolunda iyi demişti. Haftasıyla uyumlu gidiyor kilosu
Evet öyle dedi artık umursamıyorum çünkü her bebek farklı. Doktorlar anne psikolojisini önemsemiyor, onlara sıradan geliyor bu cümleler.

Şöyle 9da yatsam deliksiz hiç uyanmadan ertesi gün 9 a kadar uyusam yeter
Ben sabah insanıyım muhakkak gece uyumam lazım, kendimi bildim bileli hiç öyle 2-3 kere kadar oturmuşluğum bile yoktur. 12 yi görmeden uyurum genelde.
Şimdi de aynı şekilde devam ediyor ama gece tabi beş yüze defa döndüğüm İçin 501 defa uyanıyorum

Eşim de uykuyu çok sever onlar uyuduk uyandın bugün kaç defa, diyoruz bizim bebiş de bize çekse ne güzel olur:)

Ayy insallah darisi bana

maviss_34 canım bizim oğlumuzun ismi belli oldu "Aren" olacak inşallah
Adıyla gelsin oglusun canım ekliyorum
Canim çok geçmiş olsun lütfen kendini sıkıp strese sokma oda tetikliyor kasılmaları ikiz oldukları için yaşadığın şeyler normal senin de dediğin gibi ne kadar karnında kalsalar o kadar iyi o sebeple sakin kalıp yatarak gecireceksin bu süreci Rabbim en hayırlı zaman da sağlıkla dogmalarini nasip etsin
Ee biraz yorgunluk biraz sıcaklar derken galiba öyle oluyor kuzum şu iki ay bizi çok zorlacak benim önceki gebelikte yaz gebeliğiydi buda öyle işte Allah yardımcımız olsun

Bende de şükür ağrı yok ama şimdi sallaninca da korktum hepten çıkacak diye. Eğer tedavi etmezlerse de napalim ama bi ihtimal yine de gidip sorucam.

Çok güzel kasılmalar durduysa işin en zor kısmını atlatmışsınız bundan sonrası daha kolay olur şifa olsun ciğer geliştirici iğneler kuzucuklara sımsıkı tutunsunlar annelerine 37 haftadan önce doğmasınlar diyelim

Evet öyle dedi artık umursamıyorum çünkü her bebek farklı. Doktorlar anne psikolojisini önemsemiyor, onlara sıradan geliyor bu cümleler.
Bencede doktorlarda şaşırdı artık bende takmıyorum gayet bebişlerin ortalama düzeyinde kilolara var maşallah diyelim hem illaki yanlış ölçüm oluyor. Mesela bi yakınıma sürekli çok kilolu doğacak kilosu önde gidiyor diye bahsetmiş doktoru nasıl doğurcaksın diyorlardı ama çocuk anca 2.5 kilo doğmuştu.

Bazen okuyorum yazdıklarını doğum tarihine bakıyorum ancak bu kadar olur diyorum haha. Bugün gözümü zor açtım yarın misafirim var işlerimi geceye bıraktım eşim yardım eder diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…