2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Allah razi olsun canim insallah atlatiriz su sureci yedincaya kadar geldik nolur sonu guzel lsun

Yarin ilactan sonra da kasilmalae durursa sorun yok sanirim her an ilac vermiyorlar Ay insallah
İnşallah kuzum güzel düşünelim güzel şeyler olsun nasıl oldunn
Evet onun etkisi çok oluyor mideye oturunca bir tatlı uyku bastırıyor valla çocuk olmasa bende bütün gün uyurum heralde onu da bugün okula başlattım ilk gün güzeldi yarına kısmet artık bakalım kolay uyum sağlayacak gibi
Seninle aynıyız canim güzel haberlerle gel foto atmayı unutma benim de ctesi randevum gelmek bilmiyor valla kan ilacı olarak da ferrum kullanıyorum geçen ay başladım nasıl etki etti hiç bilmem bazen unutuyorum içmeyi aç içilmesi gerektiği için

Poz verirse paylaşırım tabii ben 3.ayda başladım demire galiba çok eksikti benim. Arada kontrol ettirmekte fayda var canım ilaç işe yarıyor mu yaramıyor mu baktır bence sende. Benim aç tok farketmez dedi doktorum. Sadece emilimi etkileyecek şeyler tüketmiyorum sonrasında.

Benimde dişlerim başladı bu dönem. Biri yandan kırıldı iyice içi görünüyor çok korkuyorum sorun çıkarcak diye bir tane de önceki ay köşesi kırılmıştı o küçüktü. Bilemiyorum ya bu aralar enfeksiyondu mantardı dişti bir sürü sorun çıkıyor gerginleştim iyice. Niye böyle oluyor hepsi birden

Selam kızlar hiç girip okuyamadım düğün dernek işleri şimdi de tatile geldim yıllık izne çıktım çok iyi geldi ödem mödem yok işyerinde akşama doğru şişiyodum. Öpüyorum hrpiciğiniizi

Kızlar herkese selam, geçen gün lcwaikiki online üzerinden kendime bu geceliği sipariş ettim hastane için, bugün geldi hemen denedim. Üzerine de evde olan bu sabahlık ile kombin yaptım. Annem de çok beğendi benim de çok içime sindi size de fikir olsun

Eklentiler

• IMG_20220627_131757_467.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 123
  • IMG_20220627_131706_401.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 120
Devletteyim Ay ilacsiz nasil yapcam ya insallah gecer agri
Ağrılar geçmez artık doğurana kadar kasılma bitse yatakdan kalkma ağrıları başlıyor doğurayım diye gün saymalar başladı bende devlette olman iyi emin olana kadar çıkarmazlar özelde yatmıştım ben sancıları durdurayım diye oda fiyatları fenaaa halde doğum paketide karşılamıyor

Valla yatirdiklaei kadar yatarim bunalsam bile dedigin gibi en azindan takip edilmek iyi
Evet boyle ufak agrilar var ama bu ilac en guclusuymus kasilmalari baya durdurdular birde hix kalkmiyorum evde duramazfim bu kadar yatarak ah sendemi 28 desin aman dur 35 gorelim en az

Magniii nasılsın

Kizlar cok sukurler olsun bugun biraz daha sakinledim
Daha hic sonuclarim cikmadi sadece ntsye baktilar kasilmalar durmaya baslamis agrilarim var ama hafifledi hamdolsun
Iste ilaci kesecegiz dediler daha bitmesine var sanirim aksam kesecekler ilac kesildi ve agri olursa nolacak onuda hic bilmiyorum
Doktor geldi Sabah dedi kuvoze gitmesinler diye elimizden geleni yapiyoruz bakalim uzatabildigimiz kadar sen ayaga kalkma yeter
Suan 1er kilodalar biraz daha kilo alsalar bekleseler cok cok iyi bizim icin anne karni tabiki konforlu ama oldu erken dogdular o zaman kuvoz suresi uzar da uzar o yuzden sikalim disimizi

Allahın izniyle sag salim zamanı gelince dogacaklar inşallah bol bol dua et yaramazlık yapmasınlar minnoşlar

Selamlar herkese,
Bugün yeni doğum yapan bir tanıdığımın çocuğu ciddi derecede sarılık olmuş. Yoğun bakıma almışlar. Erkenden fark etmemişler ne yazık ki, bilemedik diyorlar. Sararması vs normal gelmiş onlara. Benim ilk çocuğum 28 haftalığım ondan hep takip ediyorum burayı ve sizle de paylaşmak istedim bu düşünceleri.
Bizler doktora gidiyoruz vs ama sonrası için özellikle ilk çocuk olanlarda doğumdan sonra ne yapılacağı büyük sürpriz. Bundan ötürü bilgilenmek gerek. Ben kitap okuyorum, araştırıyorum ve çocuğa nasıl iyi bir ebeveyn olurum diye bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Hem sağlık, hem psikolojik hem zihinsel olarak çocuğu geliştirebileceğiniz bazı kitap önerileri iletmek istedim. Ekstra kitap önerisi olan olursa keyifle okurum.
Dr ve hemşirelerin yazdıklarını okudum genelde. Bir çocuk yapıp kitaba dökülen bilgileri yersiz bulduğum kitapları çıkardım ve en beğendiklerimin ve faydalı olabileceklerin fotoğrafını ekte paylaşıyorum.

Eklentiler

• image.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 123
Ben bugün diş doktoruna gittim, haftaya randevu verdiler. Bide sordum tehlikeli olur mu bu ayda diş tedavisi diye, aslında doğumdan sonra daha iyi olur dedi ama eğer rahatsızlık duyuyosaniz tedavi olabilirsiniz dedi, bende haftaya gitmeye karar verdim, kanal tedavisi olacak büyük ihtimal. Ben tedaviden sonra iltihap fln kaparsa diye de endişeleniyorum biraz ama, gitmekte istiyorum bakalım. İnşallah sorunsuz bi şekilde çözülür. Şimdilik çok sert olmayan yiyeceklerle zaman geçiriyorum.

Kızlar şimdi çıktık her şey yolunda 1200gr 37cm olmuş 28+0 günümüz. Kafası bizimde önden gidiyor benide diyetisyene rağmen şekerim düşmediği için(açlık 120- tokluk 170 civarları) endokrinolojiye yönlendirdi. Doktor şok oldu tabii diyete rağmen böyle olunca yarın aç karna tahlil istedi yine gideceğiz. Kadın doğum doktorumda enfeksiyon,kaşıntı ve demir eksikliği için kan, idrar ve kültür istedi bakalım sonuçlara göre hareket edeceğiz artık. Vajinadaki baskı,sancı içince ilave magnezyum yazdı güncel kullandığım kalsiyum magnezyuma ek. Oğluşum biraz sinirli ellerini ayaklarını yedi hep azda olsa gördük bu sefer

Bonusumuz eklenmemiş

Eklentiler

• 476F8797-5CCB-4D06-A22C-C865D6CF0B71.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 125
Yaaaa aynı gecelikten aldım resmen çuval gibi oldu büyük almışım sana çok yakışmış canim güzel günlerde kullan bence de gayet uyumlu

Yaaaa aynı gecelikten aldım resmen çuval gibi oldu büyük almışım sana çok yakışmış canim güzel günlerde kullan bence de gayet uyumlu
Ayyy çok tesekkür ederim biz eşimle mağazada denedik bedende sıkıntı olmasın diye daha sonra uygulamadan kupon ile aldım o nedenle beden istediğim gibi oldu sende güzel günlerde kullan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…