İnşallah kuzum güzel düşünelim güzel şeyler olsun nasıl oldunnAllah razi olsun canim insallah atlatiriz su sureci yedincaya kadar geldik nolur sonu guzel lsun
Yarin ilactan sonra da kasilmalae durursa sorun yok sanirim her an ilac vermiyorlarAy insallah
Evet onun etkisi çok oluyor mideye oturunca bir tatlı uyku bastırıyor valla çocuk olmasa bende bütün gün uyurum heralde onu da bugün okula başlattım ilk gün güzeldiSen tecrübelisin dimi kuzum haklısın, allahtan çok çok sıcak değil buralar hatta bazen yağmur falan atıyor şansımıza. Evde durunca uyuyorum attım kendimi dışarı sitede yürüyeyim bari dedim. Bir de bu haftasonu karbonhidrata abandım biraz heralde o um da ağırlığı oldu
Ya günümüz aynı
Bazen benim yaşadıklarım bakıyorum happy mom uygulamasında yazıyor diyorum ki demek ki olmadı gereken aşamadayım şuan.
Benim sabah midem bile bulandı nedense ama diyorum ya bu 2 gün yemek konusunu çok abarttım hamurişi falan ondan da olmuş olabilir. Çıktım yürüyorum bakalım yediklerimin yüzde 1’ini yaksam kar:)
Seninle aynıyız canim güzel haberlerle gel foto atmayı unutma benim de ctesi randevum gelmek bilmiyor valla kan ilacı olarak da ferrum kullanıyorum geçen ay başladım nasıl etki etti hiç bilmem bazen unutuyorum içmeyi aç içilmesi gerektiği içinGünaydın 28+0 olduk bilebugün kontrol günümüz artık 3 haftada bir gidince arası baya uzun geldi vakit geçmedi resmen. Miniğim aşırı hareketli ama dünden beri çok az kıpırdadı yine göstermeyecek herhalde kendini şansa artık Bugün kandan demire falan baktıracağım düşük gidiyor sürekli ilacı günde 2 defa yaptık bir ayı geçti. Ben sıdefer kullanıyorum ama sanırım daha iyi bir şeyle değiştireceğim. Öneriniz var mı birde solgarın demir ilacı nasıl acaba kullanan var mı
Poz verirse paylaşırım tabiiSeninle aynıyız canim güzel haberlerle gel foto atmayı unutma benim de ctesi randevum gelmek bilmiyor valla kan ilacı olarak da ferrum kullanıyorum geçen ay başladım nasıl etki etti hiç bilmem bazen unutuyorum içmeyi aç içilmesi gerektiği için
Benimde dişlerim başladı bu dönem. Biri yandan kırıldı iyice içi görünüyor çok korkuyorum sorun çıkarcak diyeKızlar ya bende bu dişten çekiyorum, çok fazla ağrım yok ama azı dişim biraz kırılmıştı bugün birazı daha gittive hafiften de sallaniyo, yarın dişçiye gidicem ama bilmiyorum tedavi ederler mi? Sonuçta 3.trimester dönemine girdik.
Ağrılar geçmez artık doğurana kadar kasılma bitse yatakdan kalkma ağrıları başlıyor doğurayım diye gün saymalar başladı bendeDevletteyim Ay ilacsiz nasil yapcam ya insallah gecer agri
Valla yatirdiklaei kadar yatarim bunalsam bile dedigin gibi en azindan takip edilmek iyiAğrılar geçmez artık doğurana kadar kasılma bitse yatakdan kalkma ağrıları başlıyor doğurayım diye gün saymalar başladı bendedevlette olman iyi emin olana kadar çıkarmazlar özelde yatmıştım ben sancıları durdurayım diye oda fiyatları fenaaa halde doğum paketide karşılamıyor
Magniii nasılsın
Kizlar cok sukurler olsun bugun biraz daha sakinledimİnşallah kuzum güzel düşünelim güzel şeyler olsun nasıl oldunn
Evet onun etkisi çok oluyor mideye oturunca bir tatlı uyku bastırıyor valla çocuk olmasa bende bütün gün uyurum heralde onu da bugün okula başlattım ilk gün güzeldiyarına kısmet artık bakalım kolay uyum sağlayacak gibi
Seninle aynıyız canim güzel haberlerle gel foto atmayı unutma benim de ctesi randevum gelmek bilmiyor valla kan ilacı olarak da ferrum kullanıyorum geçen ay başladım nasıl etki etti hiç bilmem bazen unutuyorum içmeyi aç içilmesi gerektiği için
Allahın izniyle sag salim zamanı gelince dogacaklar inşallah bol bol dua etKizlar cok sukurler olsun bugun biraz daha sakinledim
Daha hic sonuclarim cikmadi sadece ntsye baktilar kasilmalar durmaya baslamis agrilarim var ama hafifledi hamdolsun
Iste ilaci kesecegiz dediler daha bitmesine var sanirim aksam kesecekler ilac kesildi ve agri olursa nolacak onuda hic bilmiyorum
Doktor geldi Sabah dedi kuvoze gitmesinler diye elimizden geleni yapiyoruz bakalim uzatabildigimiz kadar sen ayaga kalkma yeter
Suan 1er kilodalar biraz daha kilo alsalar bekleseler cok cok iyi bizim icin anne karni tabiki konforlu ama oldu erken dogdular o zaman kuvoz suresi uzar da uzar o yuzden sikalim disimizi
Insallah teyzesi 28+1 deyim bugunAllahın izniyle sag salim zamanı gelince dogacaklar inşallah bol bol dua etyaramazlık yapmasınlar minnoşlar
Insallah teyzesi 28+1 deyim bugunzaman da gecmiyor yeminle insallah iyi olurlar
1 ay daha dayansınlar inşallahhastaneden cıkarmadılar degilmi daja
1 ay daha sabretsinlerInsallah teyzesi 28+1 deyim bugunzaman da gecmiyor yeminle insallah iyi olurlar
Evet bir ay daha sabretsinler daha ne istetim varya hayirlisiyla zamaninda dogarlar insallah1 ay daha sabretsinlerhastan3desin deglmi daha
Evet içinde 60 tane var bitmiyorOo çok iyi ya teşekkür ederim. Bende solgar alacağım büyük ihtimalle tam adı bu değil mi gentle ıron 17mg
Ben bugün diş doktoruna gittim, haftaya randevu verdiler. Bide sordum tehlikeli olur mu bu ayda diş tedavisi diye, aslında doğumdan sonra daha iyi olur dedi ama eğer rahatsızlık duyuyosaniz tedavi olabilirsiniz dedi, bende haftaya gitmeye karar verdim, kanal tedavisi olacak büyük ihtimal. Ben tedaviden sonra iltihap fln kaparsa diye de endişeleniyorum biraz ama, gitmekte istiyorum bakalım. İnşallah sorunsuz bi şekilde çözülür. Şimdilik çok sert olmayan yiyeceklerle zaman geçiriyorum.Benimde dişlerim başladı bu dönem. Biri yandan kırıldı iyice içi görünüyor çok korkuyorum sorun çıkarcak diyebir tane de önceki ay köşesi kırılmıştı o küçüktü. Bilemiyorum ya bu aralar enfeksiyondu mantardı dişti bir sürü sorun çıkıyor gerginleştim iyice. Niye böyle oluyor hepsi birden
Bonusumuz eklenmemişKızlar şimdi çıktık her şey yolunda 1200gr 37cm olmuş 28+0 günümüz. Kafası bizimde önden gidiyorbenide diyetisyene rağmen şekerim düşmediği için(açlık 120- tokluk 170 civarları) endokrinolojiye yönlendirdi. Doktor şok oldu tabii diyete rağmen böyle olunca yarın aç karna tahlil istedi yine gideceğiz. Kadın doğum doktorumda enfeksiyon,kaşıntı ve demir eksikliği için kan, idrar ve kültür istedi bakalım sonuçlara göre hareket edeceğiz artık. Vajinadaki baskı,sancı içince ilave magnezyum yazdı güncel kullandığım kalsiyum magnezyuma ek. Oğluşum biraz sinirli ellerini ayaklarını yedi hep azda olsa gördük bu sefer
Yaaaa aynı gecelikten aldım resmen çuval gibi oldu büyük almışım sana çok yakışmış canim güzel günlerde kullan bence de gayet uyumluKızlar herkese selam, geçen gün lcwaikiki online üzerinden kendime bu geceliği sipariş ettim hastane için, bugün geldi hemen denedim. Üzerine de evde olan bu sabahlık ile kombin yaptım. Annem de çok beğendi benim de çok içime sindi size de fikir olsun
Ayyy çok tesekkür ederimYaaaa aynı gecelikten aldım resmen çuval gibi oldu büyük almışım sana çok yakışmış canim güzel günlerde kullan bence de gayet uyumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?