2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İnşallah devam etmez preklampsi riski in proteini kontrol ediyorlar genelde, umarım herşey yolunda gider

Kuzum benim sag kasikta agrim felaketti acile geldim beni bir saatlik baska hastaneye transfer ettiler rahim agzi yzunlugu dun 27deyken bugun 11 e dusmus ciger gelistirici yaptilar
kramplari azaltmaya calisiyorlar
Merhaba şuan nasılsın muhtemeln erken doğumu durdurmaya çalışıyorlar. Baya düşmüş rahim uzunluğu iyiki gitmişsin acile geçmiş olsun nstde sancın çıkıyormu. Nidicard ve benzeri dil altı sancı durdurucu ilaç vermedilermi.bolca dua ferah tut canım kendini bundan sonra evde genelde dinlenerem geöireceksin inşallan önce 30 lu haftalara geliceksiniz berabaer

Son düzenleme:
Merhaba cok tesekkur ederim bugun 28 hafta olmustum
Doktor gecti ve dun kasilmayla beraber 11 mm deydi uzunluk kasilmasiz 25 mmde genel anlamda bu sabah ilacin ise yaradigini sakinlestirdigini soyledi kasilmalari Evet durdurmaya calisiyorlar Insallah da basaritlar ne kadar gec hafta o kadar temiz enfeksiyonu arastiriyorlar kanda cikan birde Idrar da yarin protein varmi bakacaklar temiz cikarsa sorun yok demektir insallah
Dun gece ve bu aksam da ciger gelistirici igneye devam edecekler hayirlisiyla dursunlar tutunsunlar hayata insallah

Hiç korkma canım bişey olmaz Allah'ın izniyle ikizler hep erken doğmak istiyor ne kadar geç okadar iyi

Bilmiyorum o nasil ama insallah enfeksiyon da nerden cikti onuda anlamafim inan tek guzel soze ihtiyacim var ama suanlik durum stabil yarin ilacsiz asil olacak aceba
İdrarda protein kaçağı, halsizlik, yüksek tansiyon vs gibi belirtilere bakılıyor, Allah korusun olası bir gebelik zehirlenmesi riskine karşı. Güzel haberlerini bekliyoruz yarın

İnşallah temiz çıkar sonuçların iyi haberlerini bekliyoruz yarın

Ayy gerçekten mi maşallah inşallah bende görürüm çok heyecanlı bir şey olmalı

Yaa anlaşılıyor demek ki. Ben hiç ayırt edemiyorum. Yağ dokum fazla kilolarından ötürü bu yüzden olabilir mi yoksa başka bir şey mi vardır
Canim bende kiloluyum 86 civari sert tekmeler hissettigimde oluyor minik hareketlerde.bi arkadasim ben hamileliklerimde sert tekme hic hissetmedim dedi .

Canim bende kiloluyum 86 civari sert tekmeler hissettigimde oluyor minik hareketlerde.bi arkadasim ben hamileliklerimde sert tekme hic hissetmedim dedi .
Herkes de farklı oluyor demek ki. Sağlıklı olsunlar zamanı gelince de kucağımıza alalıö başka bir şey istemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…