- 12 Kasım 2020
- 787
- 458
- 33
- 28
Oğlumda anlıyordum sert tekmeler oluyordu şimdi çok hafif bende kiloluyum inşallah ondandırYaa anlaşılıyor demek ki. Ben hiç ayırt edemiyorum. Yağ dokum fazla kilolarından ötürü bu yüzden olabilir mi yoksa başka bir şey mi vardır
İnşallah devam etmezInsallah
Simdi geldi doktor dun kanda enfeksiyon vardi bugunde devammis ama azmis antibiyotik baslatmayip arastircaz dedi
Bugun ve Yarin Idrar testi yapacaklar protein varmi diye bakilacakmis
Onemlisi ilac vermislerfi kasilmalar icin yavaslatmis ntsde bakti ama az agrilarim dévam dedi Yarin bu ilac biter o zaman daha kasilmalarin devam ederse bakariz devam etmezse senin icin iyi
Bilmiyorum o nasil ama insallah enfeksiyon da nerden cikti onuda anlamafim inan tek guzel soze ihtiyacim var ama suanlik durum stabil yarin ilacsiz asil olacak acebaİnşallah devam etmezpreklampsi riski in proteini kontrol ediyorlar genelde, umarım herşey yolunda gider
ben zayıfım ama sert tekme hiç hissetmedim minik kıpırtılar sadece anormalmiki bu durumOğlumda anlıyordum sert tekmeler oluyordu şimdi çok hafif bende kiloluyum inşallah ondandır
Merhaba şuan nasılsın muhtemeln erken doğumu durdurmaya çalışıyorlar. Baya düşmüş rahim uzunluğu iyiki gitmişsin acile geçmiş olsun nstde sancın çıkıyormu. Nidicard ve benzeri dil altı sancı durdurucu ilaç vermedilermi.bolca dua ferah tut canım kendini bundan sonra evde genelde dinlenerem geöireceksin inşallan önce 30 lu haftalara geliceksiniz berabaerKuzum benim sag kasikta agrim felaketti acile geldim beni bir saatlik baska hastaneye transfer ettiler rahim agzi yzunlugu dun 27deyken bugun 11 e dusmus ciger gelistirici yaptilar
kramplari azaltmaya calisiyorlar
Merhaba cok tesekkur ederim bugun 28 hafta olmustumMerhaba şuan nasılsın muhtemeln erken doğumu durdurmaya çalışıyorlar. Baya düşmüş rahim uzunluğu iyiki gitmişsin acile geçmiş olsun nstde sancın çıkıyormu. Nidicard ve benzeri dil altı sancı durdurucu ilaç vermedilermi.bolca dua ferah tut canım kendini bundan sonra evde genelde dinlenerem geöireceksin inşallan önce 30 lu haftalara geliceksiniz berabaer
Bende endişelendim bilmiyorum ki canım normaldir inşallahben zayıfım ama sert tekme hiç hissetmedim minik kıpırtılar sadece anormalmiki bu durum
Hiç korkma canım bişey olmaz Allah'ın izniyle ikizler hep erken doğmak istiyor ne kadar geç okadar iyiMerhaba cok tesekkur ederim bugun 28 hafta olmustum
Doktor gecti ve dun kasilmayla beraber 11 mm deydi uzunluk kasilmasiz 25 mmde genel anlamda bu sabah ilacin ise yaradigini sakinlestirdigini soyledi kasilmalari Evet durdurmaya calisiyorlar Insallah da basaritlar ne kadar gec hafta o kadar temizenfeksiyonu arastiriyorlar kanda cikan birde Idrar da yarin protein varmi bakacaklar temiz cikarsa sorun yok demektir insallah
Dun gece ve bu aksam da ciger gelistirici igneye devam edecekler hayirlisiyla dursunlar tutunsunlar hayata insallah
İdrarda protein kaçağı, halsizlik, yüksek tansiyon vs gibi belirtilere bakılıyor, Allah korusun olası bir gebelik zehirlenmesi riskine karşı. Güzel haberlerini bekliyoruz yarınBilmiyorum o nasil ama insallah enfeksiyon da nerden cikti onuda anlamafim inan tek guzel soze ihtiyacim var ama suanlik durum stabil yarin ilacsiz asil olacak aceba
İnşallah temiz çıkar sonuçların iyi haberlerini bekliyoruz yarınMerhaba cok tesekkur ederim bugun 28 hafta olmustum
Doktor gecti ve dun kasilmayla beraber 11 mm deydi uzunluk kasilmasiz 25 mmde genel anlamda bu sabah ilacin ise yaradigini sakinlestirdigini soyledi kasilmalari Evet durdurmaya calisiyorlar Insallah da basaritlar ne kadar gec hafta o kadar temizenfeksiyonu arastiriyorlar kanda cikan birde Idrar da yarin protein varmi bakacaklar temiz cikarsa sorun yok demektir insallah
Dun gece ve bu aksam da ciger gelistirici igneye devam edecekler hayirlisiyla dursunlar tutunsunlar hayata insallah
Valla ben hareketlerini hissediyorum ama bu ayağı bu poposu bu eli diyemem daha hickirigi bile.ayirt edemiyorum sanirim bende sorun varNormal mi acaba ayakları ellerini hiç hissetmedim
Benimde bu 3. Ama bende ayırt edemiyorum neresi neresi. Sadece hıçkırık ritmik birşekilde en aşağımda onu hissediyorum anlıyorumValla ben hareketlerini hissediyorum ama bu ayağı bu poposu bu eli diyemem daha hickirigi bile.ayirt edemiyorum sanirim bende sorun var
Yaaa yumruk derken ben bile.heyecanlandim darısı benim basimaDün yumruğunu gördüm ben yarım cm kadar dışarıda göbek deliğinin yanındabir saniyenin üzerinde uzatıp kalıyor elini ayağını, yatıyorum diye kan fazla mı gidiyo nedir doğru yani senin de yakındır
Ayy gerçekten mi maşallahDün yumruğunu gördüm ben yarım cm kadar dışarıda göbek deliğinin yanındabir saniyenin üzerinde uzatıp kalıyor elini ayağını, yatıyorum diye kan fazla mı gidiyo nedir doğru yani senin de yakındır
Dualarımız seninle.canim.canini sıkmamaya calisBilmiyorum o nasil ama insallah enfeksiyon da nerden cikti onuda anlamafim inan tek guzel soze ihtiyacim var ama suanlik durum stabil yarin ilacsiz asil olacak aceba
Görünce hafif acıyla birlikte korkuyo da insanYaaa yumruk derken ben bile.heyecanlandim darısı benim basima
Canim bende kiloluyum 86 civari sert tekmeler hissettigimde oluyor minik hareketlerde.bi arkadasim ben hamileliklerimde sert tekme hic hissetmedim dedi .Yaa anlaşılıyor demek ki. Ben hiç ayırt edemiyorum. Yağ dokum fazla kilolarından ötürü bu yüzden olabilir mi yoksa başka bir şey mi vardır
Herkes de farklı oluyor demek ki. Sağlıklı olsunlar zamanı gelince de kucağımıza alalıö başka bir şey istemiyorum artıkCanim bende kiloluyum 86 civari sert tekmeler hissettigimde oluyor minik hareketlerde.bi arkadasim ben hamileliklerimde sert tekme hic hissetmedim dedi .
Allah razi olsun canim 28 haftaliklarDualarımız seninle.canim.canini sıkmamaya calis
Stres iyi gelmez sana şimdi
Allah ne derse o olucak
Bu arada kaç haftalık bebekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?