2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Aa yuksek olcme ihtimali aklima gelmemişti hic benimdee
Kontrole giderken bende yanimda gotureyim iyi bir fikirmis

Canım merhaba bir şey sormak istiyorum size.. benim şeker testim kustuğum için iptal edilmişti. Sadece aç karnına kan alınmıştı açlık şekeri normal çıkmıştı. Başkada bişiy yapılmadı. Şuan benim başka bi kontrol bir şey yapılmadı şekerle ilgili. Var mı yok mu bilmiyorum yani kan falan bakılması gerekir mi acaba ? Başka türlü kontroller? Ya varsa diye kafama takılıyor sağlık olarak çok şükür kendimi iyi hissediyorum ama bi belirti olur mu

Aclik verip kahvaltinizi yapip toklukta baktirabilirsiniZ

Canım üzülme bebeğini de üzme. Ben açıkçası erkek bebekler de oluyor bu böbrek büyümesi diye duymuştum. Bu saatten sonra neden aldırmak diye bi seçenek sunmuş doktor anlamadim bu bile insani strese sokuyor hemen. Hiç canını sıkma bence uzukme düşünme de insallaj sağlıklı bi şekilde kollarında olacak. Doğunca müdahele edilebilinir belki. Yolun yarışı bitti kendine kalam kısmı zehir etme. Evet düşünürsün tabi ki üzülürsün ama düşünmemeye çalış dua et. Doktorlar me derse desin orası bi kapalı kutu içini yalnızca Allah biliyo. Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Ayy cok gecmis olsun insallah birsey olmaz rabbim korusun Acil git
Benim bir gun once 29ken hemen dustu hic riske atma
Evde biseyde yapmiyoruz ama demekki olacak olan oluyor
Allah yardımcın olsun canım inşallah
Allah razi olsun nolur dualarinizda unutmayin ikizlerimi zamaninda kucagima alim

Cok rrahatsız ediyor gerçekten ayaga kalktıkca yürüdükçe taş gibi oluyor

Etmez miyiz hiç burda hep birlikte bu yolda yürüyoruz inşallah herşey çok güzel gitsin nezaman ki doğmaya hazır olsunlar o zaman doğsunlar

Tokluk 1. saat şekeri ve son üç ay ortalamasını veren hbA1c testi bakılabilir. Doktorum bunların yanında açlık durumuna da bakarak karar vermişti. Ek olarak insülin direncine de bakılabilir

Belirti kısmını anlayamazsın bazılarında anlık yükselip düşer bazılarında daha uzun süreli. Doktorunla görüşmen lazım bu konuda ne diyor açlık normal olsada tokluk yüksek çıkabilir ya da düşük çıkabilir tek açlıkla bir sonuç elde etmek zor. Ev tipi cihazlarda kafasına göre sonuç çıkartıyor bende olduğu gibi. En iyisi hastanede ölçtürmek ama illa glikoz istemiyorsan benim bugün yaptırdığım gibi açlık verip sonra rutin kahvaltını yapıp 1. Saat verebilirsin doktorun kabul ederse. Çünkü benim ilk ölçümüm glikozluydu bu ikinci olduğu için böyle yaptı.

Tokluk 1. saat şekeri ve son üç ay ortalamasını veren hbA1c testi bakılabilir. Doktorum bunların yanında açlık durumuna da bakarak karar vermişti. Ek olarak insülin direncine de bakılabilir
En azindan riskli olup olmadina bakip
Ona gore onlem alirsin
Seker yuklemesi yerine gexmiyor ama bazi doktorlar buna gorede karar veriyor
Çok teşekkür ediyorum cevaplar için gittiğimde doktorumla görüşüp karar vereceğim en azından kafam rahatlar inş

Teşekkür ederim. Büyümenin devam etmesi canımı sıktı. Her şey Allah'tan elimizden bişi gelmiyor işte dua etmekten başka. Rabbim hepimizin yavrularına sağlık güzellik versin. Kimseye muhtaç olmasınlar. Güzel düşünmeye çalışıyorum inşaallah bi sorun yoktur ve kendiliğinden geçer

Reactions: Zzy
Oncelikle cok gecmis olsun
Buyume iki bobrektemi acaba
Böle diyipte duzelen cok fazla örnek var
Rabbim şafi ismiyle sifasinida versin

Arkadaşlar nasılsınız bebek arabasi alan ve begenenler markasini yazarmisiniz ben hala almadimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…