Aa yuksek olcme ihtimali aklima gelmemişti hic benimdeeBen bugün endokrinolojiye gittim. Normalde diyetisyenle devam ediyorum ama düşmüyor diye kadın doğum doktorum oraya yönlendirdi. Açlık kanda 87 tokluk 113 çıktı. Kahvaltımı yanımda götürüp hastanede yaptım. Aynı şekilde cihazımlada ölçüm aldık kontrol amaçlı açlık 105 tokluk 153 çıktı. Yanii cihazım oldukça yüksek ölçüyormuş meğerse. Şekerim diyetle gayet normale inmiş. Cihazı piyasadaki en iyi cihazlardan biri diye(optima markası) değiştirmedi. İnsülin vs gerek kalmadı haliyle. Ayda bir hastanede kandan baktıracağız düzenli öyle söyledi. Benim diyetim şekerim yüksek diye çok katıydı şimdi artık yavaştan bir şeyler ekleyecek diyetisyenimle görüştüm ilk randevumuzda.
Evet doktor özellikle istedi benden baya farklı çıktı mesela boşa stres oluyormuşum evdeAa yuksek olcme ihtimali aklima gelmemişti hic benimdee
Kontrole giderken bende yanimda gotureyim iyi bir fikirmis
Canım merhaba bir şey sormak istiyorum size.. benim şeker testim kustuğum için iptal edilmişti. Sadece aç karnına kan alınmıştı açlık şekeri normal çıkmıştı. Başkada bişiy yapılmadı. Şuan benim başka bi kontrol bir şey yapılmadı şekerle ilgili. Var mı yok mu bilmiyorum yani kan falan bakılması gerekir mi acaba ? Başka türlü kontroller? Ya varsa diye kafama takılıyorBen bugün endokrinolojiye gittim. Normalde diyetisyenle devam ediyorum ama düşmüyor diye kadın doğum doktorum oraya yönlendirdi. Açlık kanda 87 tokluk 113 çıktı. Kahvaltımı yanımda götürüp hastanede yaptım. Aynı şekilde cihazımlada ölçüm aldık kontrol amaçlı açlık 105 tokluk 153 çıktı. Yanii cihazım oldukça yüksek ölçüyormuş meğerse. Şekerim diyetle gayet normale inmiş. Cihazı piyasadaki en iyi cihazlardan biri diye(optima markası) değiştirmedi. İnsülin vs gerek kalmadı haliyle. Ayda bir hastanede kandan baktıracağız düzenli öyle söyledi. Benim diyetim şekerim yüksek diye çok katıydı şimdi artık yavaştan bir şeyler ekleyecek diyetisyenimle görüştüm ilk randevumuzda.
Aclik verip kahvaltinizi yapip toklukta baktirabilirsiniZCanım merhaba bir şey sormak istiyorum size.. benim şeker testim kustuğum için iptal edilmişti. Sadece aç karnına kan alınmıştı açlık şekeri normal çıkmıştı. Başkada bişiy yapılmadı. Şuan benim başka bi kontrol bir şey yapılmadı şekerle ilgili. Var mı yok mu bilmiyorum yani kan falan bakılması gerekir mi acaba ? Başka türlü kontroller? Ya varsa diye kafama takılıyorsağlık olarak çok şükür kendimi iyi hissediyorum ama bi belirti olur mu
Canım üzülme bebeğini de üzme. Ben açıkçası erkek bebekler de oluyor bu böbrek büyümesi diye duymuştum. Bu saatten sonra neden aldırmak diye bi seçenek sunmuş doktor anlamadim bu bile insani strese sokuyor hemen. Hiç canını sıkma bence uzukme düşünme de insallaj sağlıklı bi şekilde kollarında olacak. Doğunca müdahele edilebilinir belki. Yolun yarışı bitti kendine kalam kısmı zehir etme. Evet düşünürsün tabi ki üzülürsün ama düşünmemeye çalış dua et. Doktorlar me derse desin orası bi kapalı kutu içini yalnızca Allah biliyo. Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.Günaydın kızlar bugün randevum vardı. Kilomuzu 1100 ölçtük 34.6 cm'iz. Sancıları sordum rahim ağzını da 40 mm ölçtü doğum sancısı değildir o dedi. Her şey iyi güzel ama sağ böbrek 7.6 mm olmuş daha önce 21 de 4.8 25 de 6'ydı. Perinatolojiye sevk etti doğuma yakın gel dedi 9 Ağustos a randevu verdi. O zamana kadar kadın doğumda takibini yap dedi. Moralim bozuldu. Genetik bi hastalıktan da kaynaklanabilir diğer gebelerde oranla %1 daha riskli ultrasonda anlaşılmaz aldıracaksan amniyosentez yaptır dedi. Her türlü Allah'tan geliyor diyip yaptırmadım. Moralim çok bozuk. Bebeğim de bi sakinleri hareketleri üzüntümü hissediyor diye düşününce daha da üzülüyorum. Çok şükür her halimize
Ayy cok gecmis olsun insallah birsey olmaz rabbim korusun Acil gitNst sonucunu haber ver lütfen..içini ferah tut dua ediyorum sizin için
Benimde sertleşmelerm sıklastı yanında adet agrıları gibi agrılarda eşlik ediyor karnım geceleri cok agrıyor.doktoruma yazdım nst cektiricem bugün.gerçekten cok rahatsız edici olmaya basladı
Allah razi olsun nolur dualarinizda unutmayin ikizlerimi zamaninda kucagima alimAllah yardımcın olsun canım inşallah
Cok rrahatsız ediyor gerçekten ayaga kalktıkca yürüdükçe taş gibi oluyorAyy cok gecmis olsun insallah birsey olmaz rabbim korusun Acil git
Benim bir gun once 29ken hemen dustu hic riske atma
Evde biseyde yapmiyoruz ama demekki olacak olan oluyor
Allah razi olsun nolur dualarinizda unutmayin ikizlerimi zamaninda kucagima alim
Boyle bir yere toplaniyor acayip aci veriyor haklisin birde kasilma aninda olctuler 11e dusmustu ya insallah seninki kat ve kat guzel ciksinCok rrahatsız ediyor gerçekten ayaga kalktıkca yürüdükçe taş gibi oluyor
Teşekkür ederimAclik verip kahvaltinizi yapip toklukta baktirabilirsiniZ
Etmez miyiz hiçAyy cok gecmis olsun insallah birsey olmaz rabbim korusun Acil git
Benim bir gun once 29ken hemen dustu hic riske atma
Evde biseyde yapmiyoruz ama demekki olacak olan oluyor
Allah razi olsun nolur dualarinizda unutmayin ikizlerimi zamaninda kucagima alim
Tokluk 1. saat şekeri ve son üç ay ortalamasını veren hbA1c testi bakılabilir. Doktorum bunların yanında açlık durumuna da bakarak karar vermişti. Ek olarak insülin direncine de bakılabilirCanım merhaba bir şey sormak istiyorum size.. benim şeker testim kustuğum için iptal edilmişti. Sadece aç karnına kan alınmıştı açlık şekeri normal çıkmıştı. Başkada bişiy yapılmadı. Şuan benim başka bi kontrol bir şey yapılmadı şekerle ilgili. Var mı yok mu bilmiyorum yani kan falan bakılması gerekir mi acaba ? Başka türlü kontroller? Ya varsa diye kafama takılıyorsağlık olarak çok şükür kendimi iyi hissediyorum ama bi belirti olur mu
En azindan riskli olup olmadina bakipTeşekkür ederimo zaman belli oluyor mu ?
Belirti kısmını anlayamazsın bazılarında anlık yükselip düşer bazılarında daha uzun süreli. Doktorunla görüşmen lazım bu konuda ne diyor açlık normal olsada tokluk yüksek çıkabilir ya da düşük çıkabilir tek açlıkla bir sonuç elde etmek zor. Ev tipi cihazlarda kafasına göre sonuç çıkartıyor bende olduğu gibi. En iyisi hastanede ölçtürmek ama illa glikoz istemiyorsan benim bugün yaptırdığım gibi açlık verip sonra rutin kahvaltını yapıp 1. Saat verebilirsin doktorun kabul ederse. Çünkü benim ilk ölçümüm glikozluydu bu ikinci olduğu için böyle yaptı.Canım merhaba bir şey sormak istiyorum size.. benim şeker testim kustuğum için iptal edilmişti. Sadece aç karnına kan alınmıştı açlık şekeri normal çıkmıştı. Başkada bişiy yapılmadı. Şuan benim başka bi kontrol bir şey yapılmadı şekerle ilgili. Var mı yok mu bilmiyorum yani kan falan bakılması gerekir mi acaba ? Başka türlü kontroller? Ya varsa diye kafama takılıyorsağlık olarak çok şükür kendimi iyi hissediyorum ama bi belirti olur mu
Tokluk 1. saat şekeri ve son üç ay ortalamasını veren hbA1c testi bakılabilir. Doktorum bunların yanında açlık durumuna da bakarak karar vermişti. Ek olarak insülin direncine de bakılabilir
En azindan riskli olup olmadina bakip
Ona gore onlem alirsin
Seker yuklemesi yerine gexmiyor ama bazi doktorlar buna gorede karar veriyor
Çok teşekkür ediyorum cevaplar için gittiğimde doktorumla görüşüp karar vereceğim en azından kafam rahatlar inşBelirti kısmını anlayamazsın bazılarında anlık yükselip düşer bazılarında daha uzun süreli. Doktorunla görüşmen lazım bu konuda ne diyor açlık normal olsada tokluk yüksek çıkabilir ya da düşük çıkabilir tek açlıkla bir sonuç elde etmek zor. Ev tipi cihazlarda kafasına göre sonuç çıkartıyor bende olduğu gibi. En iyisi hastanede ölçtürmek ama illa glikoz istemiyorsan benim bugün yaptırdığım gibi açlık verip sonra rutin kahvaltını yapıp 1. Saat verebilirsin doktorun kabul ederse. Çünkü benim ilk ölçümüm glikozluydu bu ikinci olduğu için böyle yaptı.
Teşekkür ederim. Büyümenin devam etmesi canımı sıktı. Her şey Allah'tan elimizden bişi gelmiyor işte dua etmekten başka. Rabbim hepimizin yavrularına sağlık güzellik versin. Kimseye muhtaç olmasınlar. Güzel düşünmeye çalışıyorum inşaallah bi sorun yoktur ve kendiliğinden geçerCanım üzülme bebeğini de üzme. Ben açıkçası erkek bebekler de oluyor bu böbrek büyümesi diye duymuştum. Bu saatten sonra neden aldırmak diye bi seçenek sunmuş doktor anlamadim bu bile insani strese sokuyor hemen. Hiç canını sıkma bence uzukme düşünme de insallaj sağlıklı bi şekilde kollarında olacak. Doğunca müdahele edilebilinir belki. Yolun yarışı bitti kendine kalam kısmı zehir etme. Evet düşünürsün tabi ki üzülürsün ama düşünmemeye çalış dua et. Doktorlar me derse desin orası bi kapalı kutu içini yalnızca Allah biliyo. Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Oncelikle cok gecmis olsunTeşekkür ederim. Büyümenin devam etmesi canımı sıktı. Her şey Allah'tan elimizden bişi gelmiyor işte dua etmekten başka. Rabbim hepimizin yavrularına sağlık güzellik versin. Kimseye muhtaç olmasınlar. Güzel düşünmeye çalışıyorum inşaallah bi sorun yoktur ve kendiliğinden geçer
Ben Casual Cadillac Air aldım. Kullanan arkadaşlarım vardı çocukları 3 yaşında taş gibi duruyor hala. Onların önerisiyle almıştım bende tipi de güzel :)Arkadaşlar nasılsınız bebek arabasi alan ve begenenler markasini yazarmisiniz ben hala almadimda
Bende öneriler üzerine mamas papas strada aldım pusetide maxi cosi aldım. Tabii henüz kullanmadığım için yorumlayamıyorumArkadaşlar nasılsınız bebek arabasi alan ve begenenler markasini yazarmisiniz ben hala almadimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?