Geçmiş olsunn şu kalan günlermizide hayırlısıyla bi bitirseydik..Kızlar bugün yine kasıklarımda hissettim bebişi kendi doktoruma gittim. Kasılmalarımdan ve karın sertliğinden ötürü yatış vermem lazım dedi fakat bu hastane maliyetli olur dedi devlete git sen dedi. Devlete gittm onlarda yatış vermemiz lazım dedi ve yatıyorm 2 saattir serumlar veriyorlar karnımın sertliği indi gibi biraz
Çok Geçmiş olsunKızlar bugün yine kasıklarımda hissettim bebişi kendi doktoruma gittim. Kasılmalarımdan ve karın sertliğinden ötürü yatış vermem lazım dedi fakat bu hastane maliyetli olur dedi devlete git sen dedi. Devlete gittm onlarda yatış vermemiz lazım dedi ve yatıyorm 2 saattir serumlar veriyorlar karnımın sertliği indi gibi biraz
Gunaydin Kuzum iyim hamdolsun siz nasilsinizMagnifiaque günaydınn canım nasılsınız ?
Cok gecmis olsun ilaclarla gercekten kasilmalar kesiliyorKızlar bugün yine kasıklarımda hissettim bebişi kendi doktoruma gittim. Kasılmalarımdan ve karın sertliğinden ötürü yatış vermem lazım dedi fakat bu hastane maliyetli olur dedi devlete git sen dedi. Devlete gittm onlarda yatış vermemiz lazım dedi ve yatıyorm 2 saattir serumlar veriyorlar karnımın sertliği indi gibi biraz
Nst sonucunu haber ver lütfen..içini ferah tut dua ediyorum sizin içinGunaydin Kuzum iyim hamdolsun siz nasilsiniz
Ben hala Hastanedeyim bugunde ilacsiz ne durumdayim diye bakiyorlar ilacsiz biraz daha zor tabi agri var kasilmalar icin daha bilmiyorum nts baglanacak
Enfeksiyon varmis onu temizleyecekler
Idrarda protein demistim o negatif cikti
Dun suyum geldi sandim o negatifti
Az kanamam oldu ama insallah gececek valla smear ve diger testlerin sonuclarini bekliyorum hala
Geçmiş olsun yat dinlen gebeliğin aslında bana kalırsa en zor zamanlarına girdik vücut ağırlaştı havalar ısınıyo doğum riskleri artıyo kolaylık versin rabbimKızlar bugün yine kasıklarımda hissettim bebişi kendi doktoruma gittim. Kasılmalarımdan ve karın sertliğinden ötürü yatış vermem lazım dedi fakat bu hastane maliyetli olur dedi devlete git sen dedi. Devlete gittm onlarda yatış vermemiz lazım dedi ve yatıyorm 2 saattir serumlar veriyorlar karnımın sertliği indi gibi biraz
Allah yardımcın olsun canım inşallahGunaydin Kuzum iyim hamdolsun siz nasilsiniz
Ben hala Hastanedeyim bugunde ilacsiz ne durumdayim diye bakiyorlar ilacsiz biraz daha zor tabi agri var kasilmalar icin daha bilmiyorum nts baglanacak
Enfeksiyon varmis onu temizleyecekler
Idrarda protein demistim o negatif cikti
Dun suyum geldi sandim o negatifti
Az kanamam oldu ama insallah gececek valla smear ve diger testlerin sonuclarini bekliyorum hala
İlaçlar iyi geldi. Ama hala yatış diyorlar bakalımGeçmiş olsunn şu kalan günlermizide hayırlısıyla bi bitirseydik..nasıl oldun?
Sancım yok sadece bebek aşağıda ve karnım sert diye yatırdılarÇok Geçmiş olsun
Neye göre yatış verdiler sadece bunları söylediğiniz için mi?
Nst de sancı mı çıktı Bugün nasılsınız ?
Allah yardımcınız olsun inşallah sorunsuzca hastaneden çıkarsınız, vaktiyle gelir bebeğinizSancım yok sadece bebek aşağıda ve karnım sert diye yatırdılar
Yaw idrara çıkıyorum , 10 dk geçmiyor bir baskı oraya. Ama nasıl bir sıkıştırma , tekrar gidiyorum. Erkek olsam prostat mı oldun derler.Bende bu aralar öyleyim karnım taş gibi oluyor vajinam acıyor sanki yatakta dönmek bile zor geliyor. Bebek mesaneme vurup duruyor sürekli tuvalete gidiyorum.
Çok geçmiş olsunKızlar bugün yine kasıklarımda hissettim bebişi kendi doktoruma gittim. Kasılmalarımdan ve karın sertliğinden ötürü yatış vermem lazım dedi fakat bu hastane maliyetli olur dedi devlete git sen dedi. Devlete gittm onlarda yatış vermemiz lazım dedi ve yatıyorm 2 saattir serumlar veriyorlar karnımın sertliği indi gibi biraz
Ayy bende de aynı sorun sanki yapamıyormuşum gibiYaw idrara çıkıyorum , 10 dk geçmiyor bir baskı oraya. Ama nasıl bir sıkıştırma , tekrar gidiyorum. Erkek olsam prostat mı oldun derler.
Tam boşaltmaya izin vermiyor galiba fizyoloji bu aralar
Çok geçmiş olsun, kontrolde kalmak en iyisi bı an önce iyilesirsiniz umarımKızlar bugün yine kasıklarımda hissettim bebişi kendi doktoruma gittim. Kasılmalarımdan ve karın sertliğinden ötürü yatış vermem lazım dedi fakat bu hastane maliyetli olur dedi devlete git sen dedi. Devlete gittm onlarda yatış vermemiz lazım dedi ve yatıyorm 2 saattir serumlar veriyorlar karnımın sertliği indi gibi biraz
Benimde durum aynı en son eşime banyoya bir yatak atalım bana nasılsa sürekli oradayım dedimYaw idrara çıkıyorum , 10 dk geçmiyor bir baskı oraya. Ama nasıl bir sıkıştırma , tekrar gidiyorum. Erkek olsam prostat mı oldun derler.
Tam boşaltmaya izin vermiyor galiba fizyoloji bu aralar
Canim birsey sorucagim sekerin yuksek sanirim senindeBende bu aralar öyleyim karnım taş gibi oluyor vajinam acıyor sanki yatakta dönmek bile zor geliyor. Bebek mesaneme vurup duruyor sürekli tuvalete gidiyorum.
Ben bugün endokrinolojiye gittim. Normalde diyetisyenle devam ediyorum ama düşmüyor diye kadın doğum doktorum oraya yönlendirdi. Açlık kanda 87 tokluk 113 çıktı. Kahvaltımı yanımda götürüp hastanede yaptım. Aynı şekilde cihazımlada ölçüm aldık kontrol amaçlı açlık 105 tokluk 153 çıktı. Yanii cihazım oldukça yüksek ölçüyormuş meğerse. Şekerim diyetle gayet normale inmiş. Cihazı piyasadaki en iyi cihazlardan biri diye(optima markası) değiştirmedi. İnsülin vs gerek kalmadı haliyle. Ayda bir hastanede kandan baktıracağız düzenli öyle söyledi. Benim diyetim şekerim yüksek diye çok katıydı şimdi artık yavaştan bir şeyler ekleyecek diyetisyenimle görüştüm ilk randevumuzda.Canim birsey sorucagim sekerin yuksek sanirim seninde
Bendede gece bir doz insuline basladik dikkat ettigim halde düşmuyor bunun icin ne dedi doktorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?