2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bebeğim son zamanlarda kaburgamin tam altında hareket etmeye başladı karındaki,gobekteki gibi bı his değil biraz huylandiriyor,komik, gülesim geliyor
Ayyy benim de biraz önce kasığımda hickiriyordu sanırım baş aşağı pozisyonu aldı artık keretaa
Canim merhaba nasıl oldun çıktınız mi hastaneden
Kızzz maviss_34 ben senin burdada cinsiyet oylamisim bebislerimizin adida mi aynii himmm
Ahhh evet kuzucum benim kocam çok severdi o ismi ilkinde olmayınca ikinciye koyalım dedi kırmadım bende sağlıkla gelsinler senin az kaldı artık
Canim artık normal bu haftalarda doğum pozisyonu alması bebislerin sağı solu belli olmaz şekilden şekilde girebilirler tekrar dönebilir
Selam kızlar,
Siz bilirsiniz
50gr açlık
1.si 80
2.si 109 nasil bu iyi mi bilginiz var mı?
Kuzum değerlerin gayet normal medilife devam mi

Bilmeyince ürküyor insan

Şimdi içtim birtane seen öyle degince korkudan bol suyla içtim
Valal doktor tavsiyesiydi benimkiiki üç kez soyledi bana bol su ile içeceksin dedi, yan etkileri azaltıyor gibi düşün, su da bir şifa zararı olmaz. Uzanirsan başın yüksekte olma sebebi de, eğer reflü gibi ağza su gelmesi olursa çok fena yakıp tahriş edebiliyor geçici de olsa, kötü bı deneyim yaşa istemem

Teşekkür ederim cok sagol suyu söylediğin çok iyi oldu gercekten nefes darlıgı korktugum seyelrden biridir zaten kalbim bogazımda atıyoe gibi hissediyorum birde nefes darlıgı cekersem panik yaparım

Teşekkür ederim cok sagol suyu söylediğin çok iyi oldu gercekten nefes darlıgı korktugum seyelrden biridir zaten kalbim bogazımda atıyoe gibi hissediyorum birde nefes darlıgı cekersem panik yaparım
Olursa da ilactan kaynaklı olma ihtimali olduğunu düşünebilirsin, bir saate yakın sürebiliyor endişe etme

Crknkz benim bebeğim de doğum pozisyonundaydı en son ama rahim ağzı uzunluğu falan normal çıktı erken doğum riski yok dedi doktorum. Bebekler gün içinde bile anlık pozisyon değiştirebilir ona hiç takılma canım sen. Doktorunun verdiği ilaçları kullan tabiii, geçmiş olsun.

Kızlar benim de bir kaç zamandır gece sol bacağımın altında kasılma oluyor böyle gerinirken esneriz ya ya heh öyle kalıveriyor bi 3-5 saniye ve acıyor kramp bu mu demek gebelikte acaba.

Evet geçmiş olsun canım bende de yattığım yerde kramp girmeye başladı bacaklara.

kızlar günaydın, bu ara göbeğimde kaşıntı yine başladı ya , bi ara geçmişti şimdi tekrar başladı.. normal dimi sizin de böyle mi

kızlar günaydın, bu ara göbeğimde kaşıntı yine başladı ya , bi ara geçmişti şimdi tekrar başladı.. normal dimi sizin de böyle mi
Günaydın, benim bu zamana kadar maşallah diyim hiç kaşıntı durumum olmadı vücudumda herhangi bir yerde. Bu konuyla alakalı bikaç bilgilendirme yazan arkadaşlar olmuştu önceki sayfalarda onlara bakabilirsiniz isterseniz, umarım hemen geçer

Benimde kollar,bacaklar,kalçalar ve kafam kaşınıyor karaciğer enzimlerim normal çıktı. Safra kesesi enzimlerimin sonuçlarını bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…