İnşallah ilaç iyi gelecek, bundan fazlasi da yok malesef evde yapılabilecek, suyu da ihmal etme olur muEvet fazla hareketli durmuyor desem yeridir.ayağımı yere bastıgım an başlıyor sertleşme geceleri lavaboya kalktıgımda hele yürümek imkansızlaşıyor.
Ayyy benim de biraz önce kasığımda hickiriyordu sanırım baş aşağı pozisyonu aldı artık keretaaBebeğim son zamanlarda kaburgamin tam altında hareket etmeye başladıkarındaki,gobekteki gibi bı his değil biraz huylandiriyor,komik, gülesim geliyor
Canim merhaba nasıl oldun çıktınız mi hastanedenKızlar bugün yine kasıklarımda hissettim bebişi kendi doktoruma gittim. Kasılmalarımdan ve karın sertliğinden ötürü yatış vermem lazım dedi fakat bu hastane maliyetli olur dedi devlete git sen dedi. Devlete gittm onlarda yatış vermemiz lazım dedi ve yatıyorm 2 saattir serumlar veriyorlar karnımın sertliği indi gibi biraz
Ahhh evet kuzucum benim kocam çok severdi o ismi ilkinde olmayınca ikinciye koyalım dedi kırmadım bende sağlıkla gelsinler senin az kaldı artık
Canim artık normal bu haftalarda doğum pozisyonu alması bebislerin sağı solu belli olmaz şekilden şekilde girebilirler tekrar dönebilirGüzel anneler nstye girdim sorun cıkmadı ama bebek baş aşagı duruyor rahime baskı yapıyormuş o yüzden progestanla adalat verdi.kaç gündür bir dolgunluk ve baskı hissediyordum zaten..hiç dogru durmuyorlar bu yaramazlar şimdiden böylelerse yandık
Kuzum değerlerin gayet normal medilife devam miSelam kızlar,
Siz bilirsiniz
50gr açlık
1.si 80
2.si 109 nasil bu iyi mi bilginiz var mı?
Şimdi içtim birtane seen öyle degince korkudan bol suyla içtimİnşallah ilaç iyi gelecek, bundan fazlasi da yok malesef evde yapılabilecek, suyu da ihmal etme olur mu
Gözetim altnda olman cok iyi evde kendi kendini yiyecegineBenim rahim duvarini inceltiyor diye tutuyorlar Kuzum ya
Bilmeyince ürküyor insanAyyy benim de biraz önce kasığımda hickiriyordu sanırım baş aşağı pozisyonu aldı artık keretaa
Canim merhaba nasıl oldun çıktınız mi hastaneden
Ahhh evet kuzucum benim kocam çok severdi o ismi ilkinde olmayınca ikinciye koyalım dedi kırmadım bende sağlıkla gelsinler senin az kaldı artık
Canim artık normal bu haftalarda doğum pozisyonu alması bebislerin sağı solu belli olmaz şekilden şekilde girebilirler tekrar dönebilir
Kuzum değerlerin gayet normal medilife devam mi
Valal doktor tavsiyesiydi benimkiŞimdi içtim birtane seen öyle degince korkudan bol suyla içtim
Tahriş gibi, kendini fazla yormktan kaynaklı olmuş, basit bir şey diyen doktor da olabiliyor ama her ne olursa olsun doktorunla paylaşman gereken bir durum. Geçmiş olsun.Kızlar benim hafif kanamam oldu normal mi
Teşekkür ederim cok sagol suyu söylediğin çok iyi oldu gercekten nefes darlıgı korktugum seyelrden biridir zaten kalbim bogazımda atıyoe gibi hissediyorum birde nefes darlıgı cekersem panik yaparımValal doktor tavsiyesiydi benimkiiki üç kez soyledi bana bol su ile içeceksin dedi, yan etkileri azaltıyor gibi düşün, su da bir şifa zararı olmaz. Uzanirsan başın yüksekte olma sebebi de, eğer reflü gibi ağza su gelmesi olursa çok fena yakıp tahriş edebiliyor geçici de olsa, kötü bı deneyim yaşa istemem
Yazdım da henüz cevap vermediTahriş gibi, kendini fazla yormktan kaynaklı olmuş, basit bir şey diyen doktor da olabiliyor ama her ne olursa olsun doktorunla paylaşman gereken bir durum. Geçmiş olsun.
Olursa da ilactan kaynaklı olma ihtimali olduğunu düşünebilirsin, bir saate yakın sürebiliyor endişe etmeTeşekkür ederim cok sagol suyu söylediğin çok iyi oldu gercekten nefes darlıgı korktugum seyelrden biridir zaten kalbim bogazımda atıyoe gibi hissediyorum birde nefes darlıgı cekersem panik yaparım
Tek böbrekte. Biri normal sınırlarda biri büyüyor. Teşekkür ederim Allah razı olsunOncelikle cok gecmis olsun
Buyume iki bobrektemi acaba
Böle diyipte duzelen cok fazla örnek var
Rabbim şafi ismiyle sifasinida versin
Halen devam ediyormu kanaman etsede etmesede bence bu haftalarda riske atmamak lazım bi acile gidin içiniz rahat olur geçmiş olsunKızlar benim hafif kanamam oldu normal mi
Aynen bisey olsa korkmadan soruyorumGözetim altnda olman cok iyi evde kendi kendini yiyecegine
EvetCrknkz benim bebeğim de doğum pozisyonundaydı en son ama rahim ağzı uzunluğu falan normal çıktı erken doğum riski yok dedi doktorum. Bebekler gün içinde bile anlık pozisyon değiştirebilir ona hiç takılma canım sen. Doktorunun verdiği ilaçları kullan tabiii, geçmiş olsun.
Kızlar benim de bir kaç zamandır gece sol bacağımın altında kasılma oluyor böyle gerinirken esneriz ya ya heh öyle kalıveriyor bi 3-5 saniye ve acıyor kramp bu mu demek gebelikte acaba.
Günaydın, benim bu zamana kadar maşallah diyim hiç kaşıntı durumum olmadı vücudumda herhangi bir yerdekızlar günaydın, bu ara göbeğimde kaşıntı yine başladı ya , bi ara geçmişti şimdi tekrar başladı.. normal dimi sizin de böyle mi
Benimde kollar,bacaklar,kalçalar ve kafam kaşınıyorkızlar günaydın, bu ara göbeğimde kaşıntı yine başladı ya , bi ara geçmişti şimdi tekrar başladı.. normal dimi sizin de böyle mi
Karın büyümeye çalıştığında da kaşınma olur diye duymustumkızlar günaydın, bu ara göbeğimde kaşıntı yine başladı ya , bi ara geçmişti şimdi tekrar başladı.. normal dimi sizin de böyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?