2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bebeğin baş aşağı durması normal değil mi benimki her gittiğimde öyle ve bir sorunum yok benim çok şükür

Bebeğin baş aşağı durması normal değil mi benimki her gittiğimde öyle ve bir sorunum yok benim çok şükür
Evet normal ama karnımda sertleşme var sürekli onuda söyleyince rahime baskı yaptıgı için karında sertleşme sık yapıyor diyerek yazdı

Allah yardımcın olsun canim insallah bütün sonuclar güzel cikar

Evde olabildiğince uzanirsan karnın yumusayacak, ben de ayağa kalktığımda ve oturduğumda sertlik artıyor, bu ilaçları kullanmama rağmen, ayrıca Adalatı en az iki bardak su ile al olur mu, ictikteh ilk yarım saat sonra uzanirsan da başın yüksekte olsun. Hafif nefes darlığı yapabiliyor genel yan etkilerinden biri malesef.

Adalatı sbah aksammı alıyorsn peki günde kaç kere..

Ama benimkilerin ikisinin de basi Asagida onfan olurmuki
Allah yardımcın olsun canim insallah bütün sonuclar güzel cikar
Allah razi olsun kuuzm insallah ya Yarin demir takviye edecekler kansizliktan basim cok donuyor

Adalatı sbah aksammı alıyorsn peki günde kaç kere..
Sabah akşam olarak başladım ama bazı günler sancılar sıklaşırsa üç de alabiliyorum, çünkü 7-8 sonra etkisi epey azalıyor gibi her emin olduğum kasılma ve ilacı içtiğim saati not alıyorum, belli bir rutini var mı fln gibi fikir sahibi olmamı sağlıyor.

Benimki de baş aşağı dönmüş, ne çabuk dedim

Bakalm baslayacagm bugün bu sertleşmeler gercekten lorkutuyor insanı

Bnm aslnda hep öyle duruyor detaylıdan beri öyle erken dogum belirtisi degil bnce ama önlem amaclı yazdı ilacı diye düşünüyorum
İlacı kasılmaları rahatlatmak amacıyla yazmış bence pozisyonun çok da ilgisi yok, bebeğin buyumesi ztn baskıyı artıran bı durum. Bı de senin de hareketli bı bebek diye hatırlıyorum o da tetikliyor bazı kasilmalari, takip edince sen de farkedececeksin.

Evet fazla hareketli durmuyor desem yeridir.ayağımı yere bastıgım an başlıyor sertleşme geceleri lavaboya kalktıgımda hele yürümek imkansızlaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…