2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bence bu ates basmasi demir ilacindanda oluyor
Bilmiyorum ki, 4. aydan beri içiyorum, son bir aydır gece uyanıp içiyorum. Kan değerim aynı ne artıyor ne eksiliyor sabitlendi. Soğuga yakın suyun altında duruyorum vücut ısım düşsün diye valla, sürekli yattığımdan da sıkıntı basıyo..

Kızlar arada ateş basıyo beni, İzmir zaten sıcak da bu başka sanırım hormonlardan oluyor. Sizde de başladı mı?
Bende aynı durumdayım alev topu gibi geliyor üstüme bazen Hayatımda terlemediğim kadar çok terliyorum birde. Klima açık yatıyorum yoksa uyuyamıyorum.

Ateş basması bnde 1 aydır var sanki sürekli su dökülüyor üstüme öyleyim.klimanın altında bile ateş basıyor
Bende de ateş basması başladı gece bu yüzden bütün odaları dolanıyorum camların dibinde yattım hastalandım simdi de grip le.ugrasiyorum

Bende de ateş basması başladı gece bu yüzden bütün odaları dolanıyorum camların dibinde yattım hastalandım simdi de grip le.ugrasiyorum
Grip cok zor geçmiş olsun ilaçta kullanamayınca hele o burun tıkanıklıgı 1 hafta oldu geçeli 10 gün yatırdı beni yatak döşek

Hmm anladım kişinin ilerlemesine göre değerlendiriyorlar demekki.İnşallah insüline gerek kalmaz, daha çok dikkat edicem bundan sonra. Bende çalışıyorum artı her akşam eşimle yürüyüşe de çıkmaya gayret ediyorum. Çok teşekkür ederim ayrıntılı bir şekilde cevap verdiğiniz için.

Kızlar arada ateş basıyo beni, İzmir zaten sıcak da bu başka sanırım hormonlardan oluyor. Sizde de başladı mı?
Bende de oluyor, özellikle iş yerimde ben klimayı açıyorum arkadaşlarım üşüdük diyorlar. Öyle bir yanma

Bu ara psikolojik olarak kendimi zor bir dönemde hissediyorum kızlar, dün hiç yoktan yere sorun çıkarttım eşime. Tabi dün çok haklıymışım gibi geliyordu ama bu sabah haksız olduğumu ancak idrak edebildim mesela. Dengesiz bir ruh haline büründüm sanki, bebeğimi de yok yere üzdüm.
O yüzden üzgün uyandım biraz.

İş yoğunluğu, taşınma stresi, bebeğe daha doğru düzgün bir şey alamamış olmak hissiyatı.. galiba bunlar yoruyor.

Canim benim hormonlar dan dolayı böyle bende herşeye agliyorum alınıyordu falan mesela anladığım kadarıyla da zor telaşlı bir dönemden geçiyorsun gayet normal böyle olman dert etme kendine bir de eşya konusunu hiç düşünme bir çoğumuz doğru düzgün hiç bişey almadık bir güne bakar eşyaları toparlamak yeter ki sende bebeğin de iyi olun hepsi olur zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…