2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben vakum poşetleri çok kullanıyorum eşimin işinden dolayı. Gemiden geldiğinde eşyalarını yıkayıp bir paketliyorum giderken valizinede vakumlu şekilde koyuyoruz sığdırmak için kendisi söylüyor açtığında hala yumuşatıcı kokuyorlar mis gibi diye

Konu dönüp dolaşıp kiloya geliyor 6 kilo maşallah gerçekten ben yedigimi hemen yakarım sen benden daha hızlı çıktın bnce sen olsan olsan 65 olursun onuda geçmessin sanırım bn tartılacagım bugün bakalm ama hissediyorum 60 geçtim benm bazen hosuma gidiyor böyle olmak giydigim oluyor üstüme seviniyorum

dolabın kapagını açmasak bile tozlar bi sekilde giriyor gene anlamış degilim.Bugün bi ambalajcıya ugrucam sorayım bakalm varmıymış
Öyle. Hem tozlanıyor hem kokusu gidiyor hele de yazın her yeri açıyoruz daha zor oluyor maalesef

Vakumlulardan uygun fiyatlı bulursam onlardanda alabilirim

Bencede doğurduktan sonrada bu kilolarda olabiliriz hiç bi verme sıkıntımız olmucak bence Kalçalarım büyüdü giydiğim daha güzel duruyor dediğin gibi bende çok memnunum

Bencede doğurduktan sonrada bu kilolarda olabiliriz hiç bi verme sıkıntımız olmucak bence Kalçalarım büyüdü giydiğim daha güzel duruyor dediğin gibi bende çok memnunum
Merak ettigim dogduktan sonra giden kilo kaç olucak Son halim bu benmde halen kalçam çıkmış degil

Eklentiler

• IMG_20220705_181316.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 98
Merak ettigim dogduktan sonra giden kilo kaç olucak Son halim bu benmde halen kalçam çıkmış degil
Bebişler 3 kilo doğsa kafadan bi 3 gider herhalde azda biz versek 60 iyidir bize Buda benim 10 gün önceki halim benim kalçalar çıkıntılı değil çok, yayık ondan yandan çok belli değil Büyüdü ama farkediliyor önceye nazaran aynıyız sankiii

Eklentiler

• 20220705_182009.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 87
Maşallah çok ideal fit gözüküyorsun şuan göbek birazdaha şişse senin sekilleride aynı ikimizin senin biraz boyun uzun gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…