2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Allah razı olsun amin Valla bi 2. Ayda olmuştum bu 2. Cok kalabalıklara dışarı cıkmadığım halde yine buldu beni

Öyle tabiki tek derdim o alışverişin ne durumda
Kıyafet işlerini bitirdik canım çok aşırı bişeyde almamaya çalıştım kuzenimin ikizleri var yeni o verdi oğlanın çoğu şeylerini yine bi dünya eşya oldu fazlasıyla yeterde artar bile. Mobilyamız kaldı bide bebek arabası bu ay dolabı alıcaz hayırlısıyla bebek arabasını doğduktan sonra bile alabiliriz diye düşünüyoruz kış bebeği olacağı için. Biberonudur, emziğidir, banyo malzemeleri falan onlarıda tamamladım bi benim ihtiyaçlarım kaldı emzirme sütyeni, akletim falan son ana kadarda bişeyler çıkıyor ama tam bitirdim derken Sen ne durumdasınn

Yaa cok geçmiş olsun valla kalçam belim ayaklarım kırılıyor iğneler batıyor ne yatabiliyorum ne kalka biliyorum. Nasıl atlatabildiniz?
Aynısı oldum heryerime ignelere batiyordu 2 gün hiç yataktan kalkmak istemedim Daha sonra iğne batmaları.gecti halsizlik devam etti
İstirahat ile geçti sadece yattım.diyebilirm
Ateş basması olunca parol aldım
Ihlamur kuşburnu içtim çaylar terletti rahatladım
Bir de kesinlikle durduğum yerlerin camini felan açmadım

Olsun bitirmişsn büyük eşyaları alması daha kolay emzirme sütyenini e bebekten aldım 3 al 2 ödeydi dışarıya göre en avantajlı orası ordan tavsiye ederim bnde dün kendi ihtiyacımı hallettim bitti şükür benim gerisini dogduktan sonra alırım

T temmuzekim di cihazı yanlış ölçen.

Arkadaşlar merhaba uzun araştırmalar sonucu Kanz kgo travel sistem aldim bugun geldi ama inanılmaz ağır 15kiloymus bin pismanim iade edecegim cift yonlu hafif arab alan varsa fikir verirmisiniz maksimum 4bin verebilirim
Ben de onu alacaktım ya hafif demişlerdi…

Benim de yarın online doğum eğitimim var

Bizimde yarın odası geliyor birwz havalandıktan sonra yıkayıp yerleştireceğiz ama bende ütüden sonra askılarını takıp vakumlu poşetlere koyacağım sadece vakum yapmadan kırışmasın diye.
İlla ütülemek gerekiyor mu ya ütülemesek ne olur ki…

Benim de gardıropun ortası boştu oraya koycam kıyafetlerini 2 yaşına gelmeden tayinci olduğumuz için oda yapmadım gittiğimiz ilde yaparım artık

Son düzenleme:
Emzirme atleti almadım normalde de atlet sevmiyorum yine de lazım olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…