- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
Ayy insallah o gunler de nasip olurKorkma canım hem kafanı dagıt böylegiydircegin günü hayal et
Yaa cok geçmiş olsun valla kalçam belim ayaklarım kırılıyor iğneler batıyor ne yatabiliyorum ne kalka biliyorum. Nasıl atlatabildiniz?Gecen hafta aynısıdım çok.fenaydim
Test yaptırsam kesin korona cikardim
Allah razı olsun aminCanım salgın var malesef hepimiz sırayla geçiriyoruz. ne yazıkki en az hasarla atlatmak önemli.ılık duş benim ateşimi düşürüyodu. Öyle idare ettim hatırlamak bile istemiyorum çin işkencesi gibiydiinşallah hemence toparlarsın bu eziyetten kurtulursun
Kıyafet işlerini bitirdik canım çok aşırı bişeyde almamaya çalıştım kuzenimin ikizleri var yeni o verdi oğlanın çoğu şeylerini yine bi dünya eşya oldu fazlasıyla yeterde artar bile. Mobilyamız kaldı bide bebek arabası bu ay dolabı alıcaz hayırlısıyla bebek arabasını doğduktan sonra bile alabiliriz diye düşünüyoruz kış bebeği olacağı için. Biberonudur, emziğidir, banyo malzemeleri falan onlarıda tamamladım bi benim ihtiyaçlarım kaldı emzirme sütyeni, akletim falan son ana kadarda bişeyler çıkıyor ama tam bitirdim derkenÖyle tabiki tek derdim oalışverişin ne durumda
Bizde çok sevdik bakalım herkesin diline de doladı şimdiden isminiEkledim canım çok güzel ismi
Zayıf olmak ne güzel yaaMerak ettigim dogduktan sonra giden kilo kaç olucakSon halim bu benmde halen kalçam çıkmış degil
Aynısı oldum heryerime ignelere batiyordu 2 gün hiç yataktan kalkmak istemedim Daha sonra iğne batmaları.gecti halsizlik devam ettiYaa cok geçmiş olsun valla kalçam belim ayaklarım kırılıyor iğneler batıyor ne yatabiliyorum ne kalka biliyorum. Nasıl atlatabildiniz?
Olsun bitirmişsn büyük eşyaları alması daha kolayKıyafet işlerini bitirdik canım çok aşırı bişeyde almamaya çalıştım kuzenimin ikizleri var yeni o verdi oğlanın çoğu şeylerini yine bi dünya eşya oldu fazlasıyla yeterde artar bile. Mobilyamız kaldı bide bebek arabası bu ay dolabı alıcaz hayırlısıyla bebek arabasını doğduktan sonra bile alabiliriz diye düşünüyoruz kış bebeği olacağı için. Biberonudur, emziğidir, banyo malzemeleri falan onlarıda tamamladım bi benim ihtiyaçlarım kaldı emzirme sütyeni, akletim falan son ana kadarda bişeyler çıkıyor ama tam bitirdim derkenSen ne durumdasınn
T temmuzekim di cihazı yanlış ölçen.O zaman seni hatırlıyorum. Sağol çabanın için
Makinan yanlış ölçüyordu değil mi?
Yok benim doktor da , evde birinci ve ikinci saat tokluğa bakıyorum dediğimde, ikinciye gerek yok demişti.
İyi ki ısrar ettim o halde. Hastane prosedür deyip geçiyor. Ben de makineyle ölçtüm tokluğu - inşallah düzgün ölçüyordur. Neyse bekliyorum bakalım.
Evet artık sık ölçüm yapmıyorum cihazı bi göstereceğim eczaneye canımT temmuzekim di cihazı yanlış ölçen.
Evet ama cift yönlü olmasi gerek napcam bilmiyorumTravel.sistemler için hep agirligindan şikayet etmisler
Canim cok teşekkür ederimhttps://www.hepsiburada.com/yoyko-c...er-p-HBV00000LSVET?url_src=and-product-detail bu ürünü inceleyebilirsin.
Bu linkte de max 4000 TL ve max 10 kg olan ürünler var. Filtre kısmından değişiklik yapabilirsin
Ben de onu alacaktım ya hafif demişlerdi…Arkadaşlar merhaba uzun araştırmalar sonucu Kanz kgo travel sistem aldim bugun geldi ama inanılmaz ağır 15kiloymus bin pismanim iade edecegim cift yonlu hafif arab alan varsa fikir verirmisiniz maksimum 4bin verebilirim
Benim de yarın online doğum eğitimim varKızlar bende bugün bütün gün bebek ve çocuklar için ilkyardım eğitimindeydim. Uygulamalı olduğu için verimli geçti umarım kullanmak zorunda kalmayız ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım. Bulunduğunuz yerde eğitimler varsa bebişler doğmadan bir gidip öğrenin derim. Bazı doğru bildiğim şeyler yanlışmış bugün öğrendim mesela.
İlla ütülemek gerekiyor mu ya ütülemesek ne olur ki…Bizimde yarın odası geliyor birwz havalandıktan sonra yıkayıp yerleştireceğiz ama bende ütüden sonra askılarını takıp vakumlu poşetlere koyacağım sadece vakum yapmadan kırışmasın diye.
Benim de gardıropun ortası boştu oraya koycam kıyafetlerini 2 yaşına gelmeden tayinci olduğumuz için oda yapmadım gittiğimiz ilde yaparım artıkBn kendi dolabıma koyacagım kiyafetleri illaki aç kapa olucak malesef.vakumlularada bakayım iyi oldu söyledigin hiç olmazsa onlara koyar asarım.veyada ütüledikten sonra düzgünde hurçlayıp dolaba koyucam dogumdan sonra asıcam
Emzirme atleti almadım normalde de atlet sevmiyorum yine de lazım olur mu kiKıyafet işlerini bitirdik canım çok aşırı bişeyde almamaya çalıştım kuzenimin ikizleri var yeni o verdi oğlanın çoğu şeylerini yine bi dünya eşya oldu fazlasıyla yeterde artar bile. Mobilyamız kaldı bide bebek arabası bu ay dolabı alıcaz hayırlısıyla bebek arabasını doğduktan sonra bile alabiliriz diye düşünüyoruz kış bebeği olacağı için. Biberonudur, emziğidir, banyo malzemeleri falan onlarıda tamamladım bi benim ihtiyaçlarım kaldı emzirme sütyeni, akletim falan son ana kadarda bişeyler çıkıyor ama tam bitirdim derkenSen ne durumdasınn
Eşyalar bi kere taşınınca mahvoluyor zatenBenim de gardıropun ortası boştu oraya koycam kıyafetlerini 2 yaşına gelmeden tayinci olduğumuz için oda yapmadım gittiğimiz ilde yaparım artık
Bende gideceğim gebelik okuluma hastane düzenliyormuşBenim de yarın online doğum eğitimim var
Hijyen açısından ütü iyi oluyor bebek kıyafetlerinde benceİlla ütülemek gerekiyor mu ya ütülemesek ne olur ki…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?