2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben çakmaktaki erdeme gidiyorum. Doktorum funda gayet mennunum. Onun karşısındaki doktorada eltim gidiyor oda memnun ama çok bekliyorlar doktoru. İçeri giren çıkmak bilmiyor
Merhaba doğumunuzu sağlıkla yapmışsınızdır umarım. Doğumunuzu da mı Çakmak Erdem de Funda hanım ile yaptınız? Görüşleriniz çok kıymetli doktor ve hastane arayışındayım çünkü.

Teşekkür ederim ablamda hamilton kabin kullanıyor tek elle kapaniyor yer kaplamiyor cok hafif diyor ama benim oldugum yerde inanilmaz lodos oluyor burada o yuzden benim icin önemli olan kesinlikle çift yönlü olmasi ve kabinler hep tek yön.. böyle dikkatinizi ceken cift yönlü kabin araba olursa yazar.isiniz

Hangi markanın aldın peki
E bebekten Bunu aldım nasıl olur bilmiyorum yorumları genelde iyiydi.imternet sitesinden sende bak istersen ama bu markanın elektiriklileri içinde yorumlar cok güzel fiyat açısındanda uygun

Eklentiler

• IMG_20220706_122743.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2022-07-06-12-29-23-993_com.solidict.ebebek.webp
    20 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2022-07-06-12-30-43-158_com.solidict.ebebek.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 44
Yorumlara bakmadan almıyorum zaten olumsuz yorumlar beni vazgeçiriyor o üründen ama bunlardan herkes memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…