2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok geçmiş olsun

Rabbim şifalar versin. Erken olmasını gerektirecek ya da önemli başka bi sorun yoktur inşaallah. Rabbim yavrunu vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Okurken içim çok tuhaf oldu gozlerim doldu canım çok çok geçmiş olsun şuan nasılsınız bebekte sende iyisindir inşallah durduk yere neden olur ki acaba

Çok geçmiş olsun canım benim.
Anne olmak işte zor
Allah şifa versin.
Amin kuzucum sağolasın zor gerçekten ortalıkta salgın var galiba yada korona tekrardan hortladı iki gecedir atesleniyordu işte kanda enfeksiyon çıktı ondan bana da geçti galiba öksürük şeklinde ilerliyor nolur kendinize dikkat edin ilaç kullanamamak da kotu bir durum

Evet canım çoğu muayene doktorunun allianz ile anlaşması oluyor zaten. Biz çok memnunuz yıllardır kullanıyoruz bebişede allianz yaptıracağız

Bende de şeker çıktı, diyette yapıyorum, şeker erken doğumu tetikliyormus, dikkatli ol dediler bana da, kontrolle gittiğimde suyu biraz azalmış dedi
Gecmis olsun canim bende testleri verdim şeker yok çok şükür ama kanda crp yani enfeksiyon degeri yüksek çıkms galiba ilac kullncam

Bende chicco we cok begendim ama cift yönlü olmadigi icin almadim hala arayistayimchicco we inanilmazda hafifmis

Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için, Yüksek tutmaya çalışıyorum moralimi, her birimiz vaktinde alalım inşallah.
Çok geçmiş olsun.inşallah Allahın izniyle 37.haftaları göreceksiniz bebeginle..Dualarım sizinle..

Geçmiş olsun çok. Hangi hastanedesin?

Bende chicco we cok begendim ama cift yönlü olmadigi icin almadim hala arayistayimchicco we inanilmazda hafifmis
Evet araba 5,5 kilo mağazada denedim gerçekten de hafif. Diğer önerilere de bakıyorum ama sanırım chicco we alıcam. İlk 6 ay içine ekstra aparatla anakucağı yerleştiriliyor. Çocuk puseti süren kişiye bakmış oluyor. Sonrasında yönü çok önemli değil benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…