- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Çok geçmiş olsunSelam herkese,
Bugün öğleden sonra, ayaktayken, üzerimde yazlık bir elbise varken , birden kan boşaldı bacaklarımın arasından , öyle böyle değil:
Crocs terlikleri bilirsiniz,çukur? İçi doldu böyle.
Panik olmamaya çalıştım , zaten oğlumun yanında oldu. Benim yerime o bağırıyordu yavrum, ama eşim hemen ambulansı aradı. O sırada koridorlar da kan oldu. Beklerken evdeki doppler ile dinledim ve nabzını aldım.
Ambulans berbat bi şey … zıplaya zıplaya geldim.
Acilden giriş yaptım. İlk kontrolün ardından Doktor kanamayı takip için yatış verdi. NST ye bağlandım. Plesanta ilgili bir sorun görmüyorum dedi.
Kanamam devam ederse serklajımı alacaklar. Sonrasında dua edip bekleyeceğim.
Sancı için fitil, ciğer geliştirici, proluton iğne ve antibiyotik yaptılar. Ne için olduğunu bilmediğim bazı ilaçlar yuttum.
Kanama sebebini anlamadılar. Saatlerdir NST’ deyim. Bebeğin kalp atışlarını takipteyiz.
Pozitif konuşuyorlar… Tatlı doktor ve hemşirelere denk geldim neyseki
Aslında hiç stres altında değildim, evde kendimi yormuyordum. Ama oluverdi
Ablam geldi saçma sapan konuşup canımı sıktı, neyse ki geri kalan herkes iyi dileklerde bulunuyor.
Bana bir kez daha pozitif enerjinizi yollayın lütfenTutunsun biraz daha. Vaktinde gelsin bütün bebekler inşallah.
Cok gecmis olsun canim dualarimiz seninle hicbisey olmayacak Allahin izniyle zamanini bekleyecek kuzun30. Hafta bitti, 30+ 1 oldum gece yarısı
Çok teşekkür ediyorum hepinizeİnşallah hepimiz için, sağlıkla gelsinler çok ama çok sağolun!!!
Rabbim şifalar versin. Erken olmasını gerektirecek ya da önemli başka bi sorun yoktur inşaallah. Rabbim yavrunu vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelam herkese,
Bugün öğleden sonra, ayaktayken, üzerimde yazlık bir elbise varken , birden kan boşaldı bacaklarımın arasından , öyle böyle değil:
Panik olmamaya çalıştım , zaten oğlumun yanında oldu. Benim yerime o bağırıyordu yavrum, ama eşim hemen ambulansı aradı. O sırada koridorlar da kan oldu. Beklerken evdeki doppler ile dinledim ve nabzını aldım.
Acilden giriş yaptım. İlk kontrolün ardından Doktor kanamayı takip için yatış verdi. NST ye bağlandım. Plesanta ilgili bir sorun görmüyorum dedi.
Sancı için fitil, ciğer geliştirici, proluton iğne ve antibiyotik yaptılar. Ne için olduğunu bilmediğim bazı ilaçlar yuttum.
Kanama sebebini anlamadılar. Saatlerdir NST’ deyim. Bebeğin kalp atışlarını takipteyiz.
Ablam geldi saçma sapan konuşup canımı sıktı, neyse ki geri kalan herkes iyi dileklerde bulunuyor.
Bana bir kez daha pozitif enerjinizi yollayın lütfenTutunsun biraz daha. Vaktinde gelsin bütün bebekler inşallah.
Bugundu kuzum ama gidemiyorum oğlum rahatsız bayram sonrasına kaldım genemaviss_34 kontrolün bugündü dimii?
Çok geçmiş olsun canım benim.Bugundu kuzum ama gidemiyorum oğlum rahatsız bayram sonrasına kaldım gene
Okurken içim çok tuhaf oldu gozlerim doldu canım çok çok geçmiş olsun şuan nasılsınız bebekte sende iyisindir inşallah durduk yere neden olur ki acabaSelam herkese,
Amin kuzucum sağolasın zor gerçekten ortalıkta salgın var galiba yada korona tekrardan hortladı iki gecedir atesleniyordu işte kanda enfeksiyon çıktı ondan bana da geçti galiba öksürük şeklinde ilerliyor nolur kendinize dikkat edin ilaç kullanamamak da kotu bir durumÇok geçmiş olsun canım benim.
Anne olmak işte zor
Allah şifa versin.
Sağlıkla gelsin canım ekliyorum
Evet canım çoğu muayene doktorunun allianz ile anlaşması oluyor zaten. Biz çok memnunuz yıllardır kullanıyoruz bebişede allianz yaptıracağızAaa özel muayenehanelerde geçebiliyor mu özel sağlık sigortası. Gerçi doktor anlaşmasına bağlı olabilir. Tek tek arayıp detay öğrenmek teklif almak lazım ya ben de düşünüyorum ama çok kafa patlatamadım henüz
Önce doktor bulsam doktora göre seçim yapmak daha kolay olurdu
Gecmis olsun canim bende testleri verdim şeker yok çok şükür ama kanda crp yani enfeksiyon degeri yüksek çıkms galiba ilac kullncamBende de şeker çıktı, diyette yapıyorum, şeker erken doğumu tetikliyormus, dikkatli ol dediler bana da, kontrolle gittiğimde suyu biraz azalmış dedi
Bende chicco we cok begendim ama cift yönlü olmadigi icin almadim hala arayistayimchicco we inanilmazda hafifmisArkadaşlar merhaba, bebek arabası seçmeye çalışıyoruz ama chicco we kabin boy puset kullanan ya da alan var mı aranızda? İçine ilk 6 ay için aparatla chicco nun kendi oto koltuğu da yerleşebiliyormuş. Hem travel sistem hem kabin boy olunca mantıklı geldi. Aracımın bagajı çok küçük başka küçük araba tavsiye eden olursa da süper olur :)
Trendyoldan aldim ikili satilan hem puset ortusu hem minderiKizlar puset ortusu alan varmi
Nereden aldınız
Bnde trendyoldl aldım ikili olarakKizlar puset ortusu alan varmi
Nereden aldınız
Çok geçmiş olsun.inşallah Allahın izniyle 37.haftaları göreceksiniz bebeginle..Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için, Yüksek tutmaya çalışıyorum moralimi, her birimiz vaktinde alalım inşallah.
Geçmiş olsun çok. Hangi hastanedesin?Selam herkese,
Evet araba 5,5 kilo mağazada denedim gerçekten de hafif. Diğer önerilere de bakıyorum ama sanırım chicco we alıcam. İlk 6 ay içine ekstra aparatla anakucağı yerleştiriliyor. Çocuk puseti süren kişiye bakmış oluyor. Sonrasında yönü çok önemli değil benim için.Bende chicco we cok begendim ama cift yönlü olmadigi icin almadim hala arayistayimchicco we inanilmazda hafifmis
Trendyoldan aldim ikili satilan hem puset ortusu hem minderi
Kızlar ortalama fiyat nedir bende Instagram da bir sayfada gördüm gözlerime inanamadimBnde trendyoldl aldım ikili olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?