Evet onlar bebegi aglatmıyomuş besliyomuş altını filan temizliyomuş özellikli bnde çok baktım en sonunda bnu aldım uzun vadeli kullanacagım bişi olsa alim 300 400ede değmezki.sen alıcakmısın bu takımlardan
Evet onlar bebegi aglatmıyomuş besliyomuş altını filan temizliyomuş özellikli bnde çok baktım en sonunda bnu aldım uzun vadeli kullanacagım bişi olsa alim 300 400ede değmezki.sen alıcakmısın bu takımlardan
Almayı düşünüyorum kuzum sen çok yaşa emi tabi bu kadar uçuk fiyatlar veremem daha çok eksiğim var 160 gene idealmis alt tarafı yastigiyla örtü ama herşeyi zamlandirmyi çok seviyor bizim milletimiz
Almayı düşünüyorum kuzum sen çok yaşa emi tabi bu kadar uçuk fiyatlar veremem daha çok eksiğim var 160 gene idealmis alt tarafı yastigiyla örtü ama herşeyi zamlandirmyi çok seviyor bizim milletimiz
Daha faydalı seylere vermek daha mantıklı geliyor banada bide senin ilkten kalanlarda vardır kullanacagım dimii..bi küvet almadım bnde onunda acelesi yok diye düşündüm
Bebek arabasi konusunda kafam çok karıştı Aslında pierr cardin pusetli olan arabasına karar vermiştim ama çabuk bozulduğunu çok sağlam olmadığını söylediler simdi yeniden bebek arabasi ariyorum
Daha faydalı seylere vermek daha mantıklı geliyor banada bide senin ilkten kalanlarda vardır kullanacagım dimii..bi küvet almadım bnde onunda acelesi yok diye düşündüm
Evet canım ama çoğunlukta hep 6 aydan sonrasini bırakmışım yeni doğan grubunu vermişim galiba birilerine üç beş parça 3 aylık alırım.
Küvet katlananlardan al kullanışlı oluyormuş şuan bizim olmasaydı ondan alırdım canim
Amin kuzucum sağolasın zor gerçekten ortalıkta salgın var galiba yada korona tekrardan hortladı iki gecedir atesleniyordu işte kanda enfeksiyon çıktı ondan bana da geçti galiba öksürük şeklinde ilerliyor nolur kendinize dikkat edin ilaç kullanamamak da kotu bir durum
kızlar ya depend alıcam da 1 paket de 9 tane varmış
yetiyor mu 1 paket ?
bir de aldıysanız L mı aldınız M beden mi
28 haftalık 64 kg luyum bel çevrem 96 cm
yetiyor mu 1 paket ?
Bnde 27 haftalıkken 57 58 kiloyken m beden aldımda oluyordu şimdi 64 kilo olmuşum olurmu bilmiyorum acıkcası dogunca biraz gidiyor diyolar ordanda kafam karışık bir deneyim istiyorsan oluyormu m beden
yetiyor mu 1 paket ?