2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bence kaslarınız yorulmamalı, çünkü bu kasılmaları tetikliyor, taksi kullanmanızı tavsiye ederim. Ben riske girmek istemezdim.
Bende korkuyorum acikcasi aslinda vitesi ayarlayip cok hareket etmeden gidebilirim ama iste korkuyorum bazen oyle bir sancim oluyor dogum sancisi saniyorum o yuzden de riske atmakta istemiyorum bilmiyorum napsam

Aklım sendeydi, daha iyi olmana sevindim. Yakında evine, oğluna da kavuşursun insallah. Neyin sebep olduğu belli değil sanırım ama enfeksiyon mu sebep olmuş?
İnşallah canım yaa Ben cevap verdim mi hatırlamıyorum, alıntıda kalmış… amniyo sıvısı , sızıntı yaparsa enfeksiyon yaparmış. Bende de öyle bir şüphe olduğundan , sıvı takibi yapıp antibiyotik veriyorlar.
Kanamanın nereden olduğu belli değil, beklenen yerlerden yani . Plesanta kontrol ettiler ilk ve de serklaj tabii … içerde bir kanama alanı var , yorulmuş olabilirsin dedi. İçerisi hassas dedi , zaten bu üçüncü. İlk ikisi çok hafifti tabii bunun yanında. İyisin demelerini bekliyorum sabırsızlıkla

Canim öncelikle tekrardan geçmiş olsun sen ve bebeğin iyi ol orada daha güvendesiniz surda çok bişey kalmadı çok şükür zamanın da sağlıkla gelsin miniğin bugün nasılsın nasıl oldun
İnşallah canım yaa, çok sağol
Dördüncü gün , hala bırakmadılar. Emin olmak istiyorlar sanırım. İyiyim ama , arada moral çökmesi yaşasam da

İnşallah bı an önce normale döner her şey, daha ciddi bir durum olmayışı sevindirici tabi, dilerim bu son olur, sağlıkla da taburcu olur kavuşursun yuvana, sonra da bebisine

Şunu hediye olarak çok beğendim, kendimiz yapamaz mıyız ki neyle yapıştırabiliriz?

Eklentiler

• Screenshot_20220710-215014_Instagram.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 95
Bayram var buralar dutluk hepinizin bayramı mübarek olsun kızlar. Bayram sonrası benim de kontrolüm var bu sefer biraz uzun oldu gitmişken çalışabilir raporu alacam ona denk gelsin istedim. Öperim hepiciğinizi

Kizlar merhaba ben kendi doktorumu son kez gordum

Bebekler iyi durumda sukurler olsun su felan yerinde kafalarini donmus minnoslar normal dogum olur ama biliyorsun sen sonuna kadar zaten bekleyemezsin onlari biraz daha sicakta tutmaya calis ne kadar tutabilirsen kar dedi en az 4-5 hafta da yatacagim
Rahim uzunlugu 25 mm de
Bebekler de 1400 ve 1300 gram olmuslar
Dedi iste iki kiloyu gecsinler tamam erken dogsalar da cok risk olmaz

İyi olmalarına sevindim canım bol bol dinlenşurda 3 haftya 2 kilo olurlar hazırlıklarıno hızlandır sen

İyi bayramlar kızlar daha dün gece eşimle konuştum bu haftanın konusu buymuş yan yatınca çocuk eziliyor gibi geliyordu meğerse alakası yokmuş

Eklentiler

• 481353D9-60C5-47BE-9FCD-33CDE8FEF796.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 78
İyi bayramlar kızlar daha dün gece eşimle konuştum bu haftanın konusu buymuş yan yatınca çocuk eziliyor gibi geliyordu meğerse alakası yokmuş
Bunu ben de düşünüyordum bir kaç gündür, çünkü bazen kendimi yüz üstü ya da sırt üstü yatarken buluyorum. Yan yatmak çok zor geliyor bana nedense

Sırt üstü yatınca da karnım düzleşiyor gibi oluyor zaten çok büyük değil.

Ben de koşup izleyeyim kendi haftamı

Yanda yatamazsak artık halimiz ne olurdu blmiyorum
Oturup uyuyacağız herhalde bu gidişle
Ben yüzüstü ve sırtüstü asla yatamıyorum çıldırıyor içeride birde nefesim kesiliyor sanki canım anca sağa sola yatıyorum artık

Oturup uyuyacağız herhalde bu gidişle

Ben yüzüstü ve sırtüstü asla yatamıyorum çıldırıyor içeride birde nefesim kesiliyor sanki canım anca sağa sola yatıyorum artık
Son haftalarda oturarak uyuyanlar cok genelde öyle diyolar mutlu sona gelmek istiyorm hemencecikdaha yıkama ütüleme evresine bile geçemedim zaman ilerlemiyor

Son haftalarda oturarak uyuyanlar cok genelde öyle diyolar mutlu sona gelmek istiyorm hemencecikdaha yıkama ütüleme evresine bile geçemedim zaman ilerlemiyor
Bizde odası geldi yerleştirdik sadece yıkama ütüleme ve dekorasyon işleri kaldı. Organizerler bayram sonrasına kaldı kargo gelince yavaştan başlayacağız artık

Bizde odası geldi yerleştirdik sadece yıkama ütüleme ve dekorasyon işleri kaldı. Organizerler bayram sonrasına kaldı kargo gelince yavaştan başlayacağız artık
Kıyafetleri ilk etapta kaçta yıkayacaksın acaba 30 derece kısa süreli yıkarsak olurmuki

İyi olmalarına sevindim canım bol bol dinlenşurda 3 haftya 2 kilo olurlar hazırlıklarıno hızlandır sen
Artik kucuk esyalari bitirdik sirada buyuk puset besik hediye suslerine gelebiliriz Kuzum saniirm hamdolsun
Ben yuruyemiyorum ama teyzesi herseylerini almis valizi yapmis
Insallah iki kilo olurlar gerisinde rahatlariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…