- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.210
- 598
Bende korkuyorum acikcasi aslinda vitesi ayarlayip cok hareket etmeden gidebilirim ama iste korkuyorum bazen oyle bir sancim oluyor dogum sancisi saniyorum o yuzden de riske atmakta istemiyorum bilmiyorum napsamBence kaslarınız yorulmamalı, çünkü bu kasılmaları tetikliyor, taksi kullanmanızı tavsiye ederim. Ben riske girmek istemezdim.
Bende Torbalı dan canimYeşilyurttayım canım sen neresindesin
Çok geçmiş olsun canım içini ferah tut dualarımız seninleÇok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için, Yüksek tutmaya çalışıyorum moralimi, her birimiz vaktinde alalım inşallah.
İnşallah canım yaaAklım sendeydi, daha iyi olmana sevindim. Yakında evine, oğluna da kavuşursun insallah.Neyin sebep olduğu belli değil sanırım ama enfeksiyon mu sebep olmuş?
İnşallah canım yaa, çok sağolCanim öncelikle tekrardan geçmiş olsun sen ve bebeğin iyi ol orada daha güvendesiniz surda çok bişey kalmadı çok şükür zamanın da sağlıkla gelsin miniğin bugün nasılsın nasıl oldun
İnşallah bı an önce normale döner her şey, daha ciddi bir durum olmayışı sevindirici tabi, dilerim bu son olur, sağlıkla da taburcu olur kavuşursun yuvana, sonra da bebisineİnşallah canım yaaBen cevap verdim mi hatırlamıyorum, alıntıda kalmış… amniyo sıvısı , sızıntı yaparsa enfeksiyon yaparmış. Bende de öyle bir şüphe olduğundan , sıvı takibi yapıp antibiyotik veriyorlar.
Kanamanın nereden olduğu belli değil, beklenen yerlerden yani . Plesanta kontrol ettiler ilk ve de serklaj tabii … içerde bir kanama alanı var , yorulmuş olabilirsin dedi. İçerisi hassas dedi , zaten bu üçüncü. İlk ikisi çok hafifti tabii bunun yanında. İyisin demelerini bekliyorum sabırsızlıkla
Az bir silikonla tutturulmuş oluyor geneldeŞunu hediye olarak çok beğendim, kendimiz yapamaz mıyız kineyle yapıştırabiliriz?
İyi olmalarına sevindim canım bol bol dinlenKizlar merhaba ben kendi doktorumu son kez gordum
Bebekler iyi durumda sukurler olsun su felan yerinde kafalarini donmus minnoslar normal dogum olur ama biliyorsun sen sonuna kadar zaten bekleyemezsin onlari biraz daha sicakta tutmaya calis ne kadar tutabilirsen kar dedi en az 4-5 hafta da yatacagim
Rahim uzunlugu 25 mm de
Bebekler de 1400 ve 1300 gram olmuslar
Dedi iste iki kiloyu gecsinler tamam erken dogsalar da cok risk olmaz
Yanda yatamazsak artık halimiz ne olurdu blmiyorumİyi bayramlar kızlar daha dün gece eşimle konuştum bu haftanın konusu buymuşyan yatınca çocuk eziliyor gibi geliyordu meğerse alakası yokmuş
Bunu ben de düşünüyordum bir kaç gündür, çünkü bazen kendimi yüz üstü ya da sırt üstü yatarken buluyorum. Yan yatmak çok zor geliyor bana nedenseİyi bayramlar kızlar daha dün gece eşimle konuştum bu haftanın konusu buymuşyan yatınca çocuk eziliyor gibi geliyordu meğerse alakası yokmuş
Oturup uyuyacağız herhalde bu gidişleYanda yatamazsak artık halimiz ne olurdu blmiyorum
Ben yüzüstü ve sırtüstü asla yatamıyorum çıldırıyor içeride birde nefesim kesiliyor sanki canım anca sağa sola yatıyorum artıkBunu ben de düşünüyordum bir kaç gündür, çünkü bazen kendimi yüz üstü ya da sırt üstü yatarken buluyorum. Yan yatmak çok zor geliyor bana nedense
Sırt üstü yatınca da karnım düzleşiyor gibi oluyor zaten çok büyük değil.
Ben de koşup izleyeyim kendi haftamı
Son haftalarda oturarak uyuyanlar cok genelde öyle diyolarOturup uyuyacağız herhalde bu gidişle
Ben yüzüstü ve sırtüstü asla yatamıyorum çıldırıyor içeride birde nefesim kesiliyor sanki canım anca sağa sola yatıyorum artık
Bizde odası geldi yerleştirdik sadece yıkama ütüleme ve dekorasyon işleri kaldı. Organizerler bayram sonrasına kaldı kargo gelince yavaştan başlayacağız artıkSon haftalarda oturarak uyuyanlar cok genelde öyle diyolarmutlu sona gelmek istiyorm hemencecik daha yıkama ütüleme evresine bile geçemedim zaman ilerlemiyor
Kıyafetleri ilk etapta kaçta yıkayacaksın acaba 30 derece kısa süreli yıkarsak olurmukiBizde odası geldi yerleştirdik sadece yıkama ütüleme ve dekorasyon işleri kaldı. Organizerler bayram sonrasına kaldı kargo gelince yavaştan başlayacağız artık
Bende 30° yıkayacağım çünkü hepsi pamuklu çekerse küçücük kalırlar.Kıyafetleri ilk etapta kaçta yıkayacaksın acaba 30 derece kısa süreli yıkarsak olurmuki
Artik kucuk esyalari bitirdik sirada buyuk puset besik hediye suslerine gelebiliriz Kuzum saniirm hamdolsunİyi olmalarına sevindim canım bol bol dinlenşurda 3 haftya 2 kilo olurlar hazırlıklarıno hızlandır sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?