2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
T temmuzekim odası geldi mi
Bizim de ağustosta gelecek Allah nasip ederse.

Bayram sonrasında ben de alışverişlerime hız verip tamamlamayı düşünüyorum. Paylaşmak istersen mobilyalarına bakmak isteriiiz:)

Yardımcı olanın var ne güzel en azından hazırlık stresi yaşamassin

Bizimde erken geldi canım aradılar odayı boşalttık hemen Tabii paylaşayım zaten odamız küçük olduğu için şifonyer ve dolap aldık tek. Birde park yatağı var işte şimdilik odasına kurduk doğunca yatak odasına geçireceğiz. Benim alışverişler bitti gibi çıkarsa birkaç ıvır zıvır kalmıştır herhalde

Eklentiler

• D80EC1E6-314D-4719-93E0-027B7BD7BBA0.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 107
  • 1F6EFFE8-38EC-4648-9E5A-682BA3E98D5F.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 107
İyi bayramlar kızlar daha dün gece eşimle konuştum bu haftanın konusu buymuş yan yatınca çocuk eziliyor gibi geliyordu meğerse alakası yokmuş
İyi bayramlar Bunu bilmeme rağmen yine de bu histen kurtulamıyorum bebiş solda, sağ tarafa dönünce nefes almam zorlaşıyor diye genelde sola dönük yatıyorum yazık yavruma diyordum ama hareketler keyifli olduğunu gösteriyor

Hem kız hem erkek çocuğu İçin ideal mobilya canım, çok güzel. Güle güle kullanmak nasip olsun

İdolümsünüz vallahi yaptınız bitirdiniz alışverişi

Öyleymiş bizimkide çıldırıyor pat küt sola yatınca

Hem kız hem erkek çocuğu İçin ideal mobilya canım, çok güzel. Güle güle kullanmak nasip olsun

İdolümsünüz vallahi yaptınız bitirdiniz alışverişi
Bizde öyle düşündük açıkcası kız kardeşi olursa falan diye büyük dolap aldık hatta. İlki doğduda ikinci kaldı biz erken aldık her şeyini ya neredeyse haberi duyar duymaz başladık canım sendende bekliyorum modelinizi sanki sende yatak almamıştın değil mi

Arada oturmak serbest Kuzum uzanmaktan mahvoluyorum yoksa ama oturunca toplaniyorlar dikkat ediyorum
Sanirim kendini yormamak en onemlisi asla is ara yuruyus yapmiyorum
İşin bi önemi yok hersey onlar içinbnde bugün basladım yavas yavas yıkamaya mahvoldum şimdiden daha yıkanmayan cok ütüsü var bide ileriki haftalarda nasıl yapardım iyiki baslamışım

Tahmini kacinci hafta almayı.dusunuyorlar bebekleri
Sanırım ilk açılışı sen yapican

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…