İnşallah sorunla karşılaşmayız devam ederizBende baby me aldım araştırdık temiz içerikli yıldızlı ürünmüş
İkiz gebelikler de bir iki hafta erken doğum olabiliyor olsun sağlıkla.gelsinlerdetahmini 36 da almak istiyorlar ama gidebildigi kadar da gitsin istiyorlar aslinda
Insallah ben yapmam ilk Acilisi
Doktor surekli tekrarladi korktum ya
Sen uzun surmezsin sen kirki gormezsin diye en azindan 34 gorsem
İlk doğumum özeldeydi, şimdi devlette şehir hastanesinde yapmayı düşünüyorumKizlar devlette mi, yoksa özelde mi doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
İkizlerimde ebebekden baby me yenidoğan köpük almıştım memnun kalmıştık içeriği temiz olarak tavsiye ediyorlardı genelde. Şimdide almayı düşünüyorum.Kizlar bebek.sampuani olarak ne aldınız
İzmir medicalparkta yapacağım kısmetseKizlar devlette mi, yoksa özelde mi doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
Benim tek derdim acikcasi 35 kadar gitsin kuvoz aradan kalksin ve Birdeİkiz gebelikler de bir iki hafta erken doğum olabiliyor olsun sağlıkla.gelsinlerde
Insallah canim kuveze gerek olmadan bebeklerini kucağına alirsinBenim tek derdim acikcasi 35 kadar gitsin kuvoz aradan kalksin ve Birde
32. Haftadan once dogarsa bebeklerimi ayni sehirde doguramam uzak hastaneye gonderiyotlar bunu istemiyorum insallah hayirlisiyla gelsinlerde yoksa umrumda olmaz sanirim
Ben Sebamed bakım setini aldm canımKizlar bebek.sampuani olarak ne aldınız
Kizlar bebek.sampuani olarak ne aldınız
Merhaba baby me kullandım ve kullanacağım içeriği temiz diğerlerinecok para vermeye gerek yok. Hatta ben stok yapıyorum hep evde 10 tane var en az :)))Baby me
Ecowell
Mustela
3u arasında bir seçim yapayım yeni doğmuş olacak en zararsız olanı olsun
H Hamide06 ben de özele gidiyorum, kısmetse özelde olacak.Bizde öyle düşündük açıkcası kız kardeşi olursa falan diye büyük dolap aldık hatta. İlki doğduda ikinci kaldıbiz erken aldık her şeyini ya neredeyse haberi duyar duymaz başladık canım sendende bekliyorum modelinizi sanki sende yatak almamıştın değil mi
Insallah canim ya dayanabildigim kadar yatmaya dévam etcem hayirlisiyla hepimiz alalimInsallah canim kuveze gerek olmadan bebeklerini kucağına alirsin
Mantıklı olmuş canım takımı bozulmaz en azından sağlıkla kullansınH Hamide06 ben de özele gidiyorum, kısmetse özelde olacak.
T temmuzekim aslında doğru hatırlıyorsun canım, biz Doğtaş’ın çok eski bir modelini aldık bu model 9 yaşındaki yeğenimizde var ve hala sapasağlam.model baya eski olduğu İçin üretimden kalkarsa diye yatağı da da aldık. Eski bir model olduğu İçin toplu alımda fiyat da uygundu indirimde bu fiyatlarmdeğildi. O yüzden şifonyer, dolap, masa ve yatak aldık. Masayı açmayacağız tabi:)
Ben yatak olarak da bahsettiğim yeğenimizin eski yatağını kullanacağım İçin ek masraf olmadı o yüzden bu yatağı da almış olduk. Ekliyorum sana fotoğrafları.
Bende hem devlete hem özele gidiyorum sezeryan olacağım için acaba devlette mi yapsam diye düşündüm ama korkuyorum da kararsizim ama muhtemelenn özelde olacakKizlar devlette mi, yoksa özelde mi doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
Gayet uyumlu olmuş kuzum güzel günler de kullanınannem tek alt almış rengi hoşuna gidip bugünde üst buldum uyumlu durmuşmu nasıl sizce?
Oğlum da Dalin unibaby alerjik çıkmıştı Sebamed iyi gelmişti gene ondan alırım sanirimKizlar bebek.sampuani olarak ne aldınız
Kuzum ikiz doğumlar da normal oluyor hatta topigimizde bir kactane ikiz doğum var sesleri çıkmasa datahmini 36 da almak istiyorlar ama gidebildigi kadar da gitsin istiyorlar aslinda
Insallah ben yapmam ilk Acilisi
Doktor surekli tekrarladi korktum ya
Sen uzun surmezsin sen kirki gormezsin diye en azindan 34 gorsem
MustelaKizlar bebek.sampuani olarak ne aldınız
Aynen doktorda direk soyluyor erken olacak ama en az 35e kadar diren diyeBende hem devlete hem özele gidiyorum sezeryan olacağım için acaba devlette mi yapsam diye düşündüm ama korkuyorum da kararsizim ama muhtemelenn özelde olacak
Gayet uyumlu olmuş kuzum güzel günler de kullanın
Oğlum da Dalin unibaby alerjik çıkmıştı Sebamed iyi gelmişti gene ondan alırım sanirim
Kuzum ikiz doğumlar da normal oluyor hatta topigimizde bir kactane ikiz doğum var sesleri çıkmasa dahepinize sağlıkla zamanında doğum nasip etsin Rabbim erkende olabilir tabiki ama yeterli sağlıkları yerinde olsun
Dururlar inşallah annesiAynen doktorda direk soyluyor erken olacak ama en az 35e kadar diren diye
Instagram da minitobaby diye bir sayfaya yaptırdım canimKızlar isimli hastane çıkışını nerden yaptirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?