2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İkiz gebelikler de bir iki hafta erken doğum olabiliyor olsun sağlıkla.gelsinlerde
Benim tek derdim acikcasi 35 kadar gitsin kuvoz aradan kalksin ve Birde
32. Haftadan once dogarsa bebeklerimi ayni sehirde doguramam uzak hastaneye gonderiyotlar bunu istemiyorum insallah hayirlisiyla gelsinlerde yoksa umrumda olmaz sanirim

Benim tek derdim acikcasi 35 kadar gitsin kuvoz aradan kalksin ve Birde
32. Haftadan once dogarsa bebeklerimi ayni sehirde doguramam uzak hastaneye gonderiyotlar bunu istemiyorum insallah hayirlisiyla gelsinlerde yoksa umrumda olmaz sanirim
Insallah canim kuveze gerek olmadan bebeklerini kucağına alirsin

H Hamide06 ben de özele gidiyorum, kısmetse özelde olacak.

T temmuzekim aslında doğru hatırlıyorsun canım, biz Doğtaş’ın çok eski bir modelini aldık bu model 9 yaşındaki yeğenimizde var ve hala sapasağlam.model baya eski olduğu İçin üretimden kalkarsa diye yatağı da da aldık. Eski bir model olduğu İçin toplu alımda fiyat da uygundu indirimde bu fiyatlarmdeğildi. O yüzden şifonyer, dolap, masa ve yatak aldık. Masayı açmayacağız tabi:)

Ben yatak olarak da bahsettiğim yeğenimizin eski yatağını kullanacağım İçin ek masraf olmadı o yüzden bu yatağı da almış olduk. Ekliyorum sana fotoğrafları.

Eklentiler

• 654280EC-8F39-45FC-AEC7-E80EDEE7F41C.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 81
  • 8FC3A6F5-9793-47F0-B058-AC12BE562CAE.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 72
  • FB83A000-DD34-4232-9C20-4F9BF2608FB7.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 70
  • B4BB3C7C-5650-46B4-B409-6CB2D506E892.webp
    27 KB · Görüntüleme: 70
  • B6CF4C71-EA34-4A49-AF5E-EDC758E15D83.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 62
Mantıklı olmuş canım takımı bozulmaz en azından sağlıkla kullansın Koyacak yer olunca en iyisi hepsini almak zaten bizim odamız baya küçük yatakla çocuğa oyun alanı hiç kalmayacaktı alsak. Yeni doğunca nerede yatıracaksın anne yanı falan mı aldın

Kizlar devlette mi, yoksa özelde mi doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
Bende hem devlete hem özele gidiyorum sezeryan olacağım için acaba devlette mi yapsam diye düşündüm ama korkuyorum da kararsizim ama muhtemelenn özelde olacak
annem tek alt almış rengi hoşuna gidip bugünde üst buldum uyumlu durmuşmu nasıl sizce?
Gayet uyumlu olmuş kuzum güzel günler de kullanın
Kizlar bebek.sampuani olarak ne aldınız
Oğlum da Dalin unibaby alerjik çıkmıştı Sebamed iyi gelmişti gene ondan alırım sanirim
tahmini 36 da almak istiyorlar ama gidebildigi kadar da gitsin istiyorlar aslinda
Insallah ben yapmam ilk Acilisi
Doktor surekli tekrarladi korktum ya
Sen uzun surmezsin sen kirki gormezsin diye en azindan 34 gorsem
Kuzum ikiz doğumlar da normal oluyor hatta topigimizde bir kactane ikiz doğum var sesleri çıkmasa da hepinize sağlıkla zamanında doğum nasip etsin Rabbim erkende olabilir tabiki ama yeterli sağlıkları yerinde olsun

Aynen doktorda direk soyluyor erken olacak ama en az 35e kadar diren diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…