2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Özelde olcak nasipse
Bende hem ozelle gidiyorum hem devlette her iki doktorumda iyi , iki doktorumda biliyor hem devlette hem ozelle gittigimi, karar ver nerde yapcan doğumu dedi özel doktorum, her iki doktorumu da seviyorum, devletteki İzmir Torbalı Devlet Hastanesi'nde , İzmir Torbalı devlet Hastanesi'nde dogum yapan var mı

Hastane izlenimi güzelse ve doktorundan memnunsan değerlendirilebilir tabi, İzmir merkez hastanelerinin bazıları kötü durumda malesef doktorlar iyi olsa da yoğunluk biraz baştan savma davranmalarina sebep olabiliyor ama Torbalı nasıldır bilemiyorum.

Torbalı da da aynı, ama doktordan doktora fark ediyor ya,devletteki doktorum da iyi, benim korkum aniden bişey olursa gece filan devletteki doktorum gelir mi, sezaryan da geliyorlar diye duydum aklım çok karışık

Kızlar merhba artık ben 30 haftalık oldum yavaştan hastane çantamı hazirlayim dedim erken doğum riskine karşı, sizde liste var mı almam gereken en önemli şeyleri almak istiyorum şimdiye kadar 1 hastane çıkışı aldm bir de bebek odası aldm ama kıyafet falan daha almadım, listesi olan varsa paylaşabilir mi

O zamanlar kanamam vardı tam regl zamanımda ama çok az geldi uzun sürdü yerleşme kanamasından şüphelendim
Kan testi ilişkiden 15 20 gün sonra kesin sonuç verir ama senin bayağı geçmiş canım ben adet tarihim gelmeden 2 gün önce kaset teste öğrenmiştim sonra kan verdim 9 du iki gün sonra 2 katı arttı

Canm bn instgramdan etiket bölümüne hastaneçantası yazdım ordan izledm orda hazırlıyorlar en uygunu seçip yapmayı düşünüyorum bi bak istersen

Tahmini kacinci hafta almayı.dusunuyorlar bebekleri
Sanırım ilk açılışı sen yapican
tahmini 36 da almak istiyorlar ama gidebildigi kadar da gitsin istiyorlar aslinda
Insallah ben yapmam ilk Acilisi
Doktor surekli tekrarladi korktum ya
Sen uzun surmezsin sen kirki gormezsin diye en azindan 34 gorsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…