2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Üzme kendini canım yenisi alınır. Malesef öyle yazma vs tarzı şeyler boya kusuyor

Kızlar vajinam çok acıyor dünden beri. Normalde yürürken ve geceleri olur geçerdi bugün hiç geçmedi

Allahtan digerleriyle atmamışım hepsinin sarı oldugunu düşünmek bile dellendiriyo beni
Oy çok geçmiş olsun, daha zaman var ama yenisini yaptırırsın canım hastane çıkışı İçin. Şanssızlık olmuş
Kızlar vajinam çok acıyor dünden beri. Normalde yürürken ve geceleri olur geçerdi bugün hiç geçmedi
Canım çok mu yürüdün ya da ayakta mu kaldın?
Öyle bir ağrı ile karşılaşmadım ama benim de bebek az hareket ediyor sanki, ya da ben bayramlaşmadan bayramlaşmaya koştuğumdan mıdır anlayamadım ona canım sıkıldı.
Hayırlısı ile bir doğursak

Böyle malesef çekim yaptırmıcak olsam umursamazdm yazayım ne diyecek bakalm
Yeni gördüm yazdığınızi aklınızda olsun rossmanda renk ayırıcı mendiller var siyhla beyazi beraberde yikasniz renkleri birbirine geçmiyor mendil rengi topluyor bebek kiyafetleri icin resmen kurtarici

Pazar günü çok yüzdüm ama yüzme hep rahatlaştırıyor beni. Ağrı pazartesi akşam başladı yürüyüşten sonra. Her zamanki güzergahta yürümüştük aslında. Bugün ağır vasıta gibiyim zor kalkıp yürüyorum gecede yatakta zor döndüm kopacak sanki vajinam. Vallahi ya 30u yaptık bir altı hafta daha dursa sonra doğabilir hayırlısıyla. Yemek yedikten sonra tatlı bir şeyler ye canım şekerin yok nasılsa başlar kıpırdamaya

Kızlar ciğer geliştirici iğne yaptırıp yan etki yaşayan oldu mu ? Kortizonlu iğne olduğu için soruyorum, sanırım cumartesi günü yapılacak bana da. Sonra yolculuğa çıkma ihtimalim var.

Teşekkür ederim insan hevesle yapıyor akslik olunca burkuluyor içi ama neyse tekrar sipariş vericem artık

Yeni gördüm yazdığınızi aklınızda olsun rossmanda renk ayırıcı mendiller var siyhla beyazi beraberde yikasniz renkleri birbirine geçmiyor mendil rengi topluyor bebek kiyafetleri icin resmen kurtarici
Aldım bitane rossmandan 50tane var içinde birdaha böyle olmasn diye

Kızlar dün 3 saatlik yol gidip geldim doktorumada sordum gitmeden gidebilirsin dedi bebeğimin hareketleri falan güzel bı ağrım olmadı yolculukta kanama vs görmedim şükür belim biraz ağrıyor normalmidir hareketi varsa sıkıntı yoktur degilmi

Kızlar ciğer geliştirici iğne yaptırıp yan etki yaşayan oldu mu ? Kortizonlu iğne olduğu için soruyorum, sanırım cumartesi günü yapılacak bana da. Sonra yolculuğa çıkma ihtimalim var.
Benim yüzümde hassasiyet yaptı 2 3 gün kadar kızarıklık gibi onun dışında rahatsız edici bi durum yaşatmadı şükür. Doktorum uyarmamıştı ama eczacı ilacı alırken 2 gün tuzsuz yemeye çalışın demişti bilginiz olsun yine

Uzun süreli oturduğunuz için normaldir bence artık. Benimde geceleri ağrıyor mesela hareketsiz kaldığımdan

Ben de 6 saatlik yol geldim canım ama biz 1,5-2 saate bir mola verdik bir kaç tur attık.

Bel ağrısı bu zamanlarda çok normal. Yolculuk doktorun izin verdiyse hiç aklın kalmasın.

bnm de erken doğum riski var 1.hamileliğimde 32+5te geldi oğlum.Bunda da her ihtimale karşı yapalım dedi.dr. sadece 2,3gun hareket azalır korkma dedi.oğlumda yaptrdığımda oğluma cok iyi gelmişti 2hafta küvözde kalmıstı ve 1gun sdece solunum destek aldı snr sadece kilo alsın diye beklediler. 32 haftayı bir atlatsaydm enazndan korkum azalacak

Aa teşekkür ederim dikkat edeceğim
İnşallah yapmaz düğün var ama 2-3 gündür çok ağırlaştım gidemeyebilirim gibi gelmeye başladı
Bu iğneyi her hamileyemi yapiyolar
Erken doğum riskinde önlem amaçlı yapıyorlar
Ben de 6 saatlik yol geldim canım ama biz 1,5-2 saate bir mola verdik bir kaç tur attık.

Bel ağrısı bu zamanlarda çok normal. Yolculuk doktorun izin verdiyse hiç aklın kalmasın.
Ya inanılmaz gerçekten ben yürüyemiyorum bazen karnı benden cok daha büyük bi kadına denk geldim avmde, adımları aşırı seri ve çok dinçti maşallah.
Ben yaşlı kadınlar gibi yürüyorum zaten tam bi hamileyim eşime yaslanmışım. Bi an önce işimizi halledip gitmeye bakıyoruz. Arada sertleşiyorum. 2-3 gündür inanılmaz bi büyüme ve değişim var vücudumda.
İnşallah daha da uzun süreler dayanırlar
Az kaldı günler patır patır geçiyor şükürler olsun.
Teşekkürler cevap için.
Öğrendiğim iyi oldu. normalde çok hareketli, çok azalırsa korkar idim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…