- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Üzme kendini canım yenisi alınır. Malesef öyle yazma vs tarzı şeyler boya kusuyorMerhaba herkeze ..bugün bebişin kıyafetlerini yıkayayım dedim 3 tur yıkadım 4.turda az kalmıştı onuda makinaya attım yıkama bitti çıkarttım birde ne görsem isimli hastane çıkışım ve bi kaç çorap bi kaç alt sapsarı olmuşiçine sarı yazma da atmıştım dedim yazmadan bişi olmaz heralde diye ama ne yazıkki ondan boyanmış aglaamaktan helak oldum ne yaptıysam çıkmadı yenisini alacagım artık.tek tesellim 4.tur oldugundan fazla kıyafet atmamıştımm cogunu öncesi yıkamıştım
Çamaşırlarınıza domolun veya başka markanın renk ayırıcı mendil kullanan varmı işe yarıyormu acaba tavsiye edermisiniz güzel anneler...
Aynen tatlış bende kosla dicektim. Koslada bi kovada beklet sonra koslayı makineyede kullaKoslaya bakayım bi
Allahtan digerleriyle atmamışım hepsinin sarı oldugunu düşünmek bile dellendiriyo beniÜzme kendini canım yenisi alınır. Malesef öyle yazma vs tarzı şeyler boya kusuyor
Bir kere benimde bir iki parça kısa devre yıkanacak vardı misafire vermiştim örtüyü. Sonra hepsi çöpeAllahtan digerleriyle atmamışım hepsinin sarı oldugunu düşünmek bile dellendiriyo beni
Oy çok geçmiş olsun, daha zaman var ama yenisini yaptırırsın canım hastane çıkışı İçin. Şanssızlık olmuşAllahtan digerleriyle atmamışım hepsinin sarı oldugunu düşünmek bile dellendiriyo beni
Canım çok mu yürüdün ya da ayakta mu kaldın?Kızlar vajinam çok acıyor dünden beri. Normalde yürürken ve geceleri olur geçerdi bugün hiç geçmedi
Yeni gördüm yazdığınızi aklınızda olsun rossmanda renk ayırıcı mendiller var siyhla beyazi beraberde yikasniz renkleri birbirine geçmiyor mendil rengi topluyor bebek kiyafetleri icin resmen kurtariciBöyle malesef çekim yaptırmıcak olsam umursamazdmyazayım ne diyecek bakalm
Pazar günü çok yüzdüm ama yüzme hep rahatlaştırıyor beni. Ağrı pazartesi akşam başladı yürüyüşten sonra. Her zamanki güzergahta yürümüştük aslında. Bugün ağır vasıta gibiyim zor kalkıp yürüyorum gecede yatakta zor döndüm kopacak sanki vajinam. Vallahi ya 30u yaptık bir altı hafta daha dursa sonra doğabilir hayırlısıyla. Yemek yedikten sonra tatlı bir şeyler ye canım şekerin yok nasılsa başlar kıpırdamayaCanım çok mu yürüdün ya da ayakta mu kaldın?
Öyle bir ağrı ile karşılaşmadım ama benim de bebek az hareket ediyor sanki, ya da ben bayramlaşmadan bayramlaşmaya koştuğumdan mıdır anlayamadım ona canım sıkıldı.
Hayırlısı ile bir doğursak
Teşekkür ederim insan hevesle yapıyor akslik olunca burkuluyor içi ama neyse tekrar sipariş vericem artıkOy çok geçmiş olsun, daha zaman var ama yenisini yaptırırsın canım hastane çıkışı İçin. Şanssızlık olmuş
Canım çok mu yürüdün ya da ayakta mu kaldın?
Öyle bir ağrı ile karşılaşmadım ama benim de bebek az hareket ediyor sanki, ya da ben bayramlaşmadan bayramlaşmaya koştuğumdan mıdır anlayamadım ona canım sıkıldı.
Hayırlısı ile bir doğursak
Aldım bitane rossmandan 50tane var içinde birdaha böyle olmasn diyeYeni gördüm yazdığınızi aklınızda olsun rossmanda renk ayırıcı mendiller var siyhla beyazi beraberde yikasniz renkleri birbirine geçmiyor mendil rengi topluyor bebek kiyafetleri icin resmen kurtarici
Benim yüzümde hassasiyet yaptı 2 3 gün kadar kızarıklık gibi onun dışında rahatsız edici bi durum yaşatmadı şükür. Doktorum uyarmamıştı ama eczacı ilacı alırken 2 gün tuzsuz yemeye çalışın demişti bilginiz olsun yineKızlar ciğer geliştirici iğne yaptırıp yan etki yaşayan oldu mu ? Kortizonlu iğne olduğu için soruyorum, sanırım cumartesi günü yapılacak bana da. Sonra yolculuğa çıkma ihtimalim var.
Uzun süreli oturduğunuz için normaldir bence artık. Benimde geceleri ağrıyor mesela hareketsiz kaldığımdanKızlar dün 3 saatlik yol gidip geldim doktorumada sordum gitmeden gidebilirsin dedi bebeğimin hareketleri falan güzel bı ağrım olmadı yolculukta kanama vs görmedim şükür belim biraz ağrıyor normalmidir hareketi varsa sıkıntı yoktur degilmi
Olan olmus canim canını sıkmaBuydu canım şapkası önceki attıklarmda yıkanmış tulumla eldiveni gitti
Bu iğneyi her hamileyemi yapiyolarKızlar ciğer geliştirici iğne yaptırıp yan etki yaşayan oldu mu ? Kortizonlu iğne olduğu için soruyorum, sanırım cumartesi günü yapılacak bana da. Sonra yolculuğa çıkma ihtimalim var.
Ben de 6 saatlik yol geldim canım ama biz 1,5-2 saate bir mola verdik bir kaç tur attık.Kızlar dün 3 saatlik yol gidip geldim doktorumada sordum gitmeden gidebilirsin dedi bebeğimin hareketleri falan güzel bı ağrım olmadı yolculukta kanama vs görmedim şükür belim biraz ağrıyor normalmidir hareketi varsa sıkıntı yoktur degilmi
bnm de erken doğum riski var 1.hamileliğimde 32+5te geldi oğlum.Bunda da her ihtimale karşı yapalım dedi.dr. sadece 2,3gun hareket azalır korkma dedi.oğlumda yaptrdığımda oğluma cok iyi gelmişti 2hafta küvözde kalmıstı ve 1gun sdece solunum destek aldı snr sadece kilo alsın diye beklediler. 32 haftayı bir atlatsaydm enazndan korkum azalacakKızlar ciğer geliştirici iğne yaptırıp yan etki yaşayan oldu mu ? Kortizonlu iğne olduğu için soruyorum, sanırım cumartesi günü yapılacak bana da. Sonra yolculuğa çıkma ihtimalim var.
Aa teşekkür ederim dikkat edeceğimBenim yüzümde hassasiyet yaptı 2 3 gün kadar kızarıklık gibi onun dışında rahatsız edici bi durum yaşatmadı şükür. Doktorum uyarmamıştı ama eczacı ilacı alırken 2 gün tuzsuz yemeye çalışın demişti bilginiz olsun yine
Erken doğum riskinde önlem amaçlı yapıyorlarBu iğneyi her hamileyemi yapiyolar
Ya inanılmaz gerçekten ben yürüyemiyorum bazenBen de 6 saatlik yol geldim canım ama biz 1,5-2 saate bir mola verdik bir kaç tur attık.
Bel ağrısı bu zamanlarda çok normal. Yolculuk doktorun izin verdiyse hiç aklın kalmasın.
İnşallah daha da uzun süreler dayanırlarbnm de erken doğum riski var 1.hamileliğimde 32+5te geldi oğlum.Bunda da her ihtimale karşı yapalım dedi.dr. sadece 2,3gun hareket azalır korkma dedi.oğlumda yaptrdığımda oğluma cok iyi gelmişti 2hafta küvözde kalmıstı ve 1gun sdece solunum destek aldı snr sadece kilo alsın diye beklediler. 32 haftayı bir atlatsaydm enazndan korkum azalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?