Iyi yapmissin canimBnde muratpaşadayım konukseverde topikte antalyalı cok az bulmuşken yazdım hemen sana
Bnde topçular medstara gidiyorum vitaleden oraya geçtimIyi yapmissin canim
Hangi hastaneye gidiyorsun
Ben medical park
Acaba finish beyazlaticida leke cikariticida felan bekletsen cikmaz mi sariliklarMerhaba herkeze ..bugün bebişin kıyafetlerini yıkayayım dedim 3 tur yıkadım 4.turda az kalmıştı onuda makinaya attım yıkama bitti çıkarttım birde ne görsem isimli hastane çıkışım ve bi kaç çorap bi kaç alt sapsarı olmuşiçine sarı yazma da atmıştım dedim yazmadan bişi olmaz heralde diye ama ne yazıkki ondan boyanmış aglaamaktan helak oldum ne yaptıysam çıkmadı yenisini alacagım artık.tek tesellim 4.tur oldugundan fazla kıyafet atmamıştımm cogunu öncesi yıkamıştım
Çamaşırlarınıza domolun veya başka markanın renk ayırıcı mendil kullanan varmı işe yarıyormu acaba tavsiye edermisiniz güzel anneler...
Vitaleyi neden biraktin orada dogum baya uygun aslindaBnde topçular medstara gidiyorum vitaleden oraya geçtim
Bi kaç çorap birde tulum ne yaptıysam cıkmadı digerleri beyazladı sanırım kumaşın kalitesiylede alakalı bu.green clean leke cıkarıcısında beklettim çamaşır suyunda beklettim en sonunda makinada toz deterjanda çamaşır sulu yüksek ısıda atttım malesefAcaba finish beyazlaticida leke cikariticida felan bekletsen cikmaz mi sariliklar
Doktorum medstara transfer olunca bnde pesimden gittim ama dogum parasıyla muayene parası eski hastalarına vitale fiyatından uygulanıyor.Vitaleyi neden biraktin orada dogum baya uygun aslindabende 29+1 haftamfayim :)
Evet sanki sari renk takim almissin gibi olmus bu takim ilk dogdugunda giydirecdgin takimmiydi yoksa yedek miBi kaç çorap birde tulum ne yaptıysam cıkmadı digerleri beyazladı sanırım kumaşın kalitesiylede alakalı bu.green clean leke cıkarıcısında beklettim çamaşır suyunda beklettim en sonunda makinada toz deterjanda çamaşır sulu yüksek ısıda atttım maleseffinish bi bakayım ama sanırım gitti artık
Aaa çok iyi cok sevindim iyi olmus o zamanDoktorum medstara transfer olunca bnde pesimden gittim ama dogum parasıyla muayene parası eski hastalarına vitale fiyatından uygulanıyor.
Ya çok üzüldüm gerçekten. Keşke yapılacak bisey yoksa canim. Kumaş boyaları falan onlarla olur mu dicem ama bilemedim de.Bi kaç çorap birde tulum ne yaptıysam cıkmadı digerleri beyazladı sanırım kumaşın kalitesiylede alakalı bu.green clean leke cıkarıcısında beklettim çamaşır suyunda beklettim en sonunda makinada toz deterjanda çamaşır sulu yüksek ısıda atttım maleseffinish bi bakayım ama sanırım gitti artık
Hastanede çekim yaptırmak için almıştımEvet sanki sari renk takim almissin gibi olmus bu takim ilk dogdugunda giydirecdgin takimmiydi yoksa yedek mi
Aaa çok iyi cok sevindim iyi olmus o zaman
Birde kumaş kaliteside pek iyi değilmiş boyayı çekmiş iyiceYa çok üzüldüm gerçekten. Keşke yapılacak bisey yoksa canim. Kumaş boyaları falan onlarla olur mu dicem ama bilemedim de.
Modelini atsana bakim nasilmisHastanede çekim yaptırmak için almıştım
Buydu canım şapkası önceki attıklarmda yıkanmış tulumla eldiveni gittiModelini atsana bakim nasilmis
Gene ayni yerden mi alcaksin peki ne kdardi10lu set seklinde mi almistin tulum takim mi
Teşekkür ederimInstagram da minitobaby diye bir sayfaya yaptırdım canim
Ben de hastane çıkışını yanlışlıkla bordo tulumla yıkamıştım kurumadan hemen kosla ile uzun programda tekrar yıkadım ve renk beyaza döndü geriMerhaba herkeze ..bugün bebişin kıyafetlerini yıkayayım dedim 3 tur yıkadım 4.turda az kalmıştı onuda makinaya attım yıkama bitti çıkarttım birde ne görsem isimli hastane çıkışım ve bi kaç çorap bi kaç alt sapsarı olmuşiçine sarı yazma da atmıştım dedim yazmadan bişi olmaz heralde diye ama ne yazıkki ondan boyanmış aglaamaktan helak oldum ne yaptıysam çıkmadı yenisini alacagım artık.tek tesellim 4.tur oldugundan fazla kıyafet atmamıştımm cogunu öncesi yıkamıştım
Çamaşırlarınıza domolun veya başka markanın renk ayırıcı mendil kullanan varmı işe yarıyormu acaba tavsiye edermisiniz güzel anneler...
Pekte güzelmis yaa keske tuluma bisey olmasaydiBuydu canım şapkası önceki attıklarmda yıkanmış tulumla eldiveni gitti
Böyle malesef çekim yaptırmıcak olsam umursamazdmPekte güzelmis yaa keske tuluma bisey olmasaydiama olan oldu iste sarı cok mu kotu duruyor ki yada yaptirdigin sayfaya durumu anlatip tulumla eldiveni biraz daha uygun bi fiyata yapmasini rica edebilirsin
Hello babynim bitane zıbınıda karışmış içine o bembeyazdı bunun kumaşı bi değşik çıktıBen de hastane çıkışını yanlışlıkla bordo tulumla yıkamıştım kurumadan hemen kosla ile uzun programda tekrar yıkadım ve renk beyaza döndü geri
Ben h&m den aldım hastane çıkışını kurutmadan uzun programla koslayla yıkayınca çıktıHello babynim bitane zıbınıda karışmış içine o bembeyazdı bunun kumaşı bi değşik çıktı
Koslaya bakayım biBen h&m den aldım hastane çıkışını kurutmadan uzun programla koslayla yıkayınca çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?