2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Merhaba herkeze ..bugün bebişin kıyafetlerini yıkayayım dedim 3 tur yıkadım 4.turda az kalmıştı onuda makinaya attım yıkama bitti çıkarttım birde ne görsem isimli hastane çıkışım ve bi kaç çorap bi kaç alt sapsarı olmuş içine sarı yazma da atmıştım dedim yazmadan bişi olmaz heralde diye ama ne yazıkki ondan boyanmış aglaamaktan helak oldum ne yaptıysam çıkmadıyenisini alacagım artık.tek tesellim 4.tur oldugundan fazla kıyafet atmamıştımm cogunu öncesi yıkamıştım

Çamaşırlarınıza domolun veya başka markanın renk ayırıcı mendil kullanan varmı işe yarıyormu acaba tavsiye edermisiniz güzel anneler...

Acaba finish beyazlaticida leke cikariticida felan bekletsen cikmaz mi sariliklar

Acaba finish beyazlaticida leke cikariticida felan bekletsen cikmaz mi sariliklar
Bi kaç çorap birde tulum ne yaptıysam cıkmadı digerleri beyazladı sanırım kumaşın kalitesiylede alakalı bu.green clean leke cıkarıcısında beklettim çamaşır suyunda beklettim en sonunda makinada toz deterjanda çamaşır sulu yüksek ısıda atttım malesef finish bi bakayım ama sanırım gitti artık

Eklentiler

• IMG_20220712_145234.webp
    23 KB · Görüntüleme: 86
Evet sanki sari renk takim almissin gibi olmus bu takim ilk dogdugunda giydirecdgin takimmiydi yoksa yedek mi
Doktorum medstara transfer olunca bnde pesimden gittim ama dogum parasıyla muayene parası eski hastalarına vitale fiyatından uygulanıyor.
Aaa çok iyi cok sevindim iyi olmus o zaman

Ya çok üzüldüm gerçekten. Keşke yapılacak bisey yoksa canim. Kumaş boyaları falan onlarla olur mu dicem ama bilemedim de.

Ben de hastane çıkışını yanlışlıkla bordo tulumla yıkamıştım kurumadan hemen kosla ile uzun programda tekrar yıkadım ve renk beyaza döndü geri

Buydu canım şapkası önceki attıklarmda yıkanmış tulumla eldiveni gitti
Pekte güzelmis yaa keske tuluma bisey olmasaydi ama olan oldu iste sarı cok mu kotu duruyor ki yada yaptirdigin sayfaya durumu anlatip tulumla eldiveni biraz daha uygun bi fiyata yapmasini rica edebilirsin

Pekte güzelmis yaa keske tuluma bisey olmasaydi ama olan oldu iste sarı cok mu kotu duruyor ki yada yaptirdigin sayfaya durumu anlatip tulumla eldiveni biraz daha uygun bi fiyata yapmasini rica edebilirsin
Böyle malesef çekim yaptırmıcak olsam umursamazdm yazayım ne diyecek bakalm

Eklentiler

• IMG_20220712_150039.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…