2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben de 6 saatlik yol geldim canım ama biz 1,5-2 saate bir mola verdik bir kaç tur attık.

Bel ağrısı bu zamanlarda çok normal. Yolculuk doktorun izin verdiyse hiç aklın kalmasın.
Herkes iyi değil niye gittin gibi konuşunca biraz korktum ama çok şükür bı sıkıntım yok evet bu arada oluyordu zaten ben yola bağladım işte psikolojik

70 leke giriş yaptım
Yavaş yavaş doğuma yaklasiyoruz
Az önce bir arkadaşla görüştüm gorumcesi 35.haftada doğum yapmış bebek 2kilo 100 gr mış kuvezede girmemiş
Ay buna çok sevindim. Açıkçası 36 37. Hafta da doğsa diyorum küveze gerek kalmasa. Zorlamıyorum artık. Aşağı doğru baskı yapiyo her an çıkacak gibi hissediyorum. Magnezyumu da bıraktım bayadır pek kullanmamıştım gerçi de. Doğumu geciktirdiği için. Inşallah en azından 37. Hafta da doğar. Dualarım bu yönde.

siz ne zmn yaptıracaksınz kaç doz yapılacak, bir de iğneyi olmadan önce seker tuketimini azaltmak lazım cnkü şekeri arttıran bir iğne

Kızlar selamlar 29. Haftadan Aranızda midesi tekrar bulanan yemek kokularından tiksinen oluyor mu? Ağzımın tadı da sanki sürekli çok ağır bişiy yemişim gibi acı ne yesem düzelmiyor. Kusmuyorum ama arada bi öğürme geliyor bıraksam kuscam sanki. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu aralar kokulara karşı çok hassasım yine niye geri geldi bu tiksinme

Bende iki gun once kustum
Yemek yerken ara ara ögurmeye basladim
Karnim tokken daha agir geliyor herseyin kokusu

siz ne zmn yaptıracaksınz kaç doz yapılacak, bir de iğneyi olmadan önce seker tuketimini azaltmak lazım cnkü şekeri arttıran bir iğne
Açıkçası bilmiyorum doktorum 1 ay önceki epikriz raporunda celestone yapılacak yazmış. Muhtemelen bu cumartesi randevumda bilgi verip planlanacak.
Zaten erken doğum riskinden dolayı gebeliğin başında bu durumları konuşmuştuk ama tam olarak su zamanda yapıcaz diye konuşmadık.

Hiç bilgim olmadığını farkettim şeker konusunu da hiç bilmiyordum

Kızlar bugün fotoğrafçı ayarladım stüdyo için bebek doğunca ilk 15günde yaptırmak gerekiyormuş albüm dahil 3750tl. Bebekle birlikte eşim ve benide çekecek. Siz ne kadara anlaştınız

Kızlar ciğer geliştirici iğne yaptırıp yan etki yaşayan oldu mu ? Kortizonlu iğne olduğu için soruyorum, sanırım cumartesi günü yapılacak bana da. Sonra yolculuğa çıkma ihtimalim var.
Sadece yaparken yanma hissediyorsun sonrasi hic bir etki olmadi cok sukur
Korkma Kuzum hic bisey olmamistir kac kisi turkiyeye gidiyor bu aylarda bebekler harekey ettikce sorun yok
Bende oyle bir yolculuga ciktim baya cok agrimisti belim tutulmus gibi
Ben sadece rahim uzunlugu icin korktugumdan uzun yol yapmiyorim

Kizlar benim durumum cok vahim

Kasinmaktan helak oldum kasiniyor yara tutuyor surekli vucudum mahvoldu
Sizde de boyle Bisey varmi aceba
Hastanede tum testler yapildi bisey cikmadi karaciger enzimi dahil

Bende iki gun once kustum
Yemek yerken ara ara ögurmeye basladim
Karnim tokken daha agir geliyor herseyin kokusu
Benim aç tok her ikiside ağır geliyor. İnş ilk 3 ay gibi olmam ya çok helak olmuştum. Tam 4,buçuk ayda anca rahat edebildim zaten. Şuanda bulaşıkları toplarken ve yemek yaparken sanki burnumun önünde çöp varmış gibi koku geliyor. Bugün salata yaparken soğan kokusunu alınca öğürdüm kötü oldum ama kusmadım Allahtan. İnşalah geçer ya

Bende maaleaef 5.aya kdr kustumm oyüzden dahada hassas oluyoruz sanırımm
İnsallah tekrar yasamayizzz

Kizlar benim durumum cok vahim

Kasinmaktan helak oldum kasiniyor yara tutuyor surekli vucudum mahvoldu
Sizde de boyle Bisey varmi aceba
Hastanede tum testler yapildi bisey cikmadi karaciger enzimi dahil
Benimde var deniz suyu iyi geliyor yüzüyorum gidip bol bol. Benimde karaciğer, safra enzimleri normal çıktı. Hormonalmiş hamileyken fazla salgıladığımız için

Baby me
Ecowell
Mustela
3u arasında bir seçim yapayım yeni doğmuş olacak en zararsız olanı olsun
Mustela köpük
Domolun mendillerini kullanıyorum ben gayet başarılı
Kızlar ciğer geliştirici iğne yaptırıp yan etki yaşayan oldu mu ? Kortizonlu iğne olduğu için soruyorum, sanırım cumartesi günü yapılacak bana da. Sonra yolculuğa çıkma ihtimalim var.
Ben vurundum hiçbir yan etki görmedim

Acaib mide yanması başladı ne yesem rahatsız ediyor boğazıma.acimsu geliyor ilk.3 ayda bile bu sekilde olmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…