- 3 Aralık 2020
- 820
- 676
- 33
- 28
Öyle uzun süreli olmadı sukur ara verip yurumeyede çalıştım bebek hareketi güzelse sıkıntı olmamıştır inşallahUzun süreli oturduğunuz için normaldir bence artık. Benimde geceleri ağrıyor mesela hareketsiz kaldığımdan
Herkes iyi değil niye gittin gibi konuşunca biraz korktum ama çok şükür bı sıkıntım yok evet bu arada oluyordu zaten ben yola bağladım işte psikolojikBen de 6 saatlik yol geldim canım ama biz 1,5-2 saate bir mola verdik bir kaç tur attık.
Bel ağrısı bu zamanlarda çok normal. Yolculuk doktorun izin verdiyse hiç aklın kalmasın.
Ay buna çok sevindim. Açıkçası 36 37. Hafta da doğsa diyorum küveze gerek kalmasa. Zorlamıyorum artık. Aşağı doğru baskı yapiyo her an çıkacak gibi hissediyorum. Magnezyumu da bıraktım bayadır pek kullanmamıştım gerçi de. Doğumu geciktirdiği için. Inşallah en azından 37. Hafta da doğar. Dualarım bu yönde.70 leke giriş yaptım
Yavaş yavaş doğuma yaklasiyoruz
Az önce bir arkadaşla görüştüm gorumcesi 35.haftada doğum yapmış bebek 2kilo 100 gr mış kuvezede girmemiş
siz ne zmn yaptıracaksınz kaç doz yapılacak, bir de iğneyi olmadan önce seker tuketimini azaltmak lazım cnkü şekeri arttıran bir iğneAa teşekkür ederim dikkat edeceğim
İnşallah yapmaz düğün var ama 2-3 gündür çok ağırlaştım gidemeyebilirim gibi gelmeye başladı
Erken doğum riskinde önlem amaçlı yapıyorlar
Ya inanılmaz gerçekten ben yürüyemiyorum bazenkarnı benden cok daha büyük bi kadına denk geldim avmde, adımları aşırı seri ve çok dinçti maşallah.
Ben yaşlı kadınlar gibi yürüyorum zaten tam bi hamileyim eşime yaslanmışım. Bi an önce işimizi halledip gitmeye bakıyoruz. Arada sertleşiyorum. 2-3 gündür inanılmaz bi büyüme ve değişim var vücudumda.
İnşallah daha da uzun süreler dayanırlar
Az kaldı günler patır patır geçiyor şükürler olsun.
Teşekkürler cevap için.
Öğrendiğim iyi oldu. normalde çok hareketli, çok azalırsa korkar idim.
Bir şey olmaz ya önemli olan iyi hissetmek çünkü artık bu ağrılarımız normalÖyle uzun süreli olmadı sukur ara verip yurumeyede çalıştım bebek hareketi güzelse sıkıntı olmamıştır inşallah
Bende iki gun once kustumKızlar selamlar 29. HaftadanAranızda midesi tekrar bulanan yemek kokularından tiksinen oluyor mu? Ağzımın tadı da sanki sürekli çok ağır bişiy yemişim gibi acı ne yesem düzelmiyor. Kusmuyorum ama arada bi öğürme geliyor bıraksam kuscam sanki. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu aralar kokulara karşı çok hassasım yine niye geri geldi bu tiksinme
Açıkçası bilmiyorum doktorum 1 ay önceki epikriz raporunda celestone yapılacak yazmış. Muhtemelen bu cumartesi randevumda bilgi verip planlanacak.siz ne zmn yaptıracaksınz kaç doz yapılacak, bir de iğneyi olmadan önce seker tuketimini azaltmak lazım cnkü şekeri arttıran bir iğne
Sadece yaparken yanma hissediyorsun sonrasi hic bir etki olmadi cok sukurKızlar ciğer geliştirici iğne yaptırıp yan etki yaşayan oldu mu ? Kortizonlu iğne olduğu için soruyorum, sanırım cumartesi günü yapılacak bana da. Sonra yolculuğa çıkma ihtimalim var.
Korkma Kuzum hic bisey olmamistir kac kisi turkiyeye gidiyor bu aylarda bebekler harekey ettikce sorun yokKızlar dün 3 saatlik yol gidip geldim doktorumada sordum gitmeden gidebilirsin dedi bebeğimin hareketleri falan güzel bı ağrım olmadı yolculukta kanama vs görmedim şükür belim biraz ağrıyor normalmidir hareketi varsa sıkıntı yoktur degilmi
Maşallah şifa olsun bebişlereSadece yaparken yanma hissediyorsun sonrasi hic bir etki olmadi cok sukur
Allah razi olsunMaşallah şifa olsun bebişlere
Hep iyi yanından bakmaya çalışıyorumAllah razi olsunAmin insallah igne olursan en azindan kafan rahat ediyor
Benim aç tok her ikiside ağır geliyor. İnş ilk 3 ay gibi olmam ya çok helak olmuştum. Tam 4,buçuk ayda anca rahat edebildim zaten. Şuanda bulaşıkları toplarken ve yemek yaparken sanki burnumun önünde çöp varmış gibi koku geliyor. Bugün salata yaparken soğan kokusunu alınca öğürdüm kötü oldum ama kusmadım Allahtan. İnşalah geçer yaBende iki gun once kustum
Yemek yerken ara ara ögurmeye basladim
Karnim tokken daha agir geliyor herseyin kokusu
Bende maaleaef 5.aya kdr kustumm oyüzden dahada hassas oluyoruz sanırımmBenim aç tok her ikiside ağır geliyor. İnş ilk 3 ay gibi olmam ya çok helak olmuştum. Tam 4,buçuk ayda anca rahat edebildim zaten. Şuanda bulaşıkları toplarken ve yemek yaparken sanki burnumun önünde çöp varmış gibi koku geliyor. Bugün salata yaparken soğan kokusunu alınca öğürdüm kötü oldum ama kusmadım Allahtan. İnşalah geçer ya
Benimde var deniz suyu iyi geliyor yüzüyorum gidip bol bol. Benimde karaciğer, safra enzimleri normal çıktı. Hormonalmiş hamileyken fazla salgıladığımız içinKizlar benim durumum cok vahim
Kasinmaktan helak oldum kasiniyor yara tutuyor surekli vucudum mahvoldu
Sizde de boyle Bisey varmi aceba
Hastanede tum testler yapildi bisey cikmadi karaciger enzimi dahil
Mustela köpükBaby me
Ecowell
Mustela
3u arasında bir seçim yapayım yeni doğmuş olacak en zararsız olanı olsun
Domolun mendillerini kullanıyorum ben gayet başarılıMerhaba herkeze ..bugün bebişin kıyafetlerini yıkayayım dedim 3 tur yıkadım 4.turda az kalmıştı onuda makinaya attım yıkama bitti çıkarttım birde ne görsem isimli hastane çıkışım ve bi kaç çorap bi kaç alt sapsarı olmuşiçine sarı yazma da atmıştım dedim yazmadan bişi olmaz heralde diye ama ne yazıkki ondan boyanmış aglaamaktan helak oldum ne yaptıysam çıkmadı yenisini alacagım artık.tek tesellim 4.tur oldugundan fazla kıyafet atmamıştımm cogunu öncesi yıkamıştım
Çamaşırlarınıza domolun veya başka markanın renk ayırıcı mendil kullanan varmı işe yarıyormu acaba tavsiye edermisiniz güzel anneler...
Ben vurundum hiçbir yan etki görmedimKızlar ciğer geliştirici iğne yaptırıp yan etki yaşayan oldu mu ? Kortizonlu iğne olduğu için soruyorum, sanırım cumartesi günü yapılacak bana da. Sonra yolculuğa çıkma ihtimalim var.
Acaib mide yanması başladı ne yesem rahatsız ediyor boğazıma.acimsu geliyor ilk.3 ayda bile bu sekilde olmuyorduKızlar selamlar 29. HaftadanAranızda midesi tekrar bulanan yemek kokularından tiksinen oluyor mu? Ağzımın tadı da sanki sürekli çok ağır bişiy yemişim gibi acı ne yesem düzelmiyor. Kusmuyorum ama arada bi öğürme geliyor bıraksam kuscam sanki. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu aralar kokulara karşı çok hassasım yine niye geri geldi bu tiksinme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?