2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
T temmuzekim selam canım , olamadım henüz Çıkınca yazarım diyordum , bir türlü olmadı.

Ben İzmir- Çiğli devletteyim şuan , Perşembe’den beri… üç gece önce 7 tane sezaryen oldu. Hemşire, ne yaptı bunlar , hepsi bayram temizliği mi yaptı, diye takılıyordu.
normalde sezaryen seçeneği yokmuş ( Bol bol sordum herşeyi ) gerçekten gerekirse yapıyorlar.

Normal doğumda epidural falan yok, epizyotomi atabiliyorlarmış, kesi yani.
İstemiyorsan ona göre değerlendirebilirsin.

Şartlar yolunda olursa, ben de özelde yapmayı düşünüyorum. Ama alti gündür buradayım. Hiç bir şeyi ihmal etmiyorlar ve kesinlikle sepet havasında değiller. Emin olmadan bırakamayız dediler. Devlet hastanelerini küçümsememek gerekirmiş ki ben ilk doğumumu özelde, Kent’te yapmıştım.

…..

Dün aksamustu NST de sanci gorunce beni Servisten alip dogumhaneye yolladılar, uzun sureli NST sadece orada çekiliyormuş. Sancı sonucuna göre serklajı alırız falan dediler , sonra doğum başlayabilir , dediler. Ben yıkıldım tabii… 2,5 saat NST de kaldım, aklımdan geçenleri , endişelerimi 31 haftalık daha, prematüre doğacak , hiç bir hazırlığım yok. Doğsa yaşar mı? Anne sütü emer mi? Neler neler…

Sancı çıkmadı… beni yine servise yolladılar.
Serklajımı yapan Perinatalog, sonuçlarımı dinleyince almayın demiş , dikişleri.
Emir komuta zinciri gibi bir şey var sanırım ve daha uzmanını dinlemek durumunda kalıyorlar.

Her gün bekliyorum, iyisin evde bekle bu süreci artık, falan demelerini. Bu gece de burdayım ve yarın sabah tam bir hafta olacak. En azından bir hafta daha durdu karnımda , küçük adımlara seviniyorum artık.

Umarım herkes çok iyidir

Çok geçmiş olsun canım benim. Emin ol zaten sen iyileşmeden göndermezler. Özelde yatmaya kalksan zaten acaba para içinmi yapıyorlar diye düşünürdün. En güzeli devlet hastanesi böyle durumlarda, hem araştırıyorlar hemde eminellerdesin. İnşallah bir an önce sağlıkla çıkarsın oranın psikolojiside ayrı seni çok iyi anlayabiliyorum

maviss_34 canım ne yaptın basladınmı kıyafetlere
Yok canım henüz tatil modundan çıkamadık henüz başlamadım bebeğin gelmesini bekliyorum galiba internet alışverişi daha ekonomik geldi bana ya geçen gün avm ye gittik fiyatlar uçuş uçuş ama internet sitesinde o derece değil anlam veremedim yani
Ayyy o bebeğin sigmamasi bana da oluyor mesela bı yerini dayıyor galiba neresi olduğunu anlayamıyorum ama azcik dokunayim seveyim hemen kaçırıyor dayadigi yeri
Kuzucum oralarini kaçırmışım ben sagliginiz için gerekliyse tabiki iğne olmalı karnında ne kadar çok zaman geçirirse o kadar iyi inşallah vaktinde doğar da hem seni hem kendini zorlamaz güneş kız
Poliklinik muayenelerinden yola çıkarak devlet hastaneleri ilgisiz baştan savma diyoruz ki yalan da değil bu durum tabiki her yer bölüm için geçerli değil benim de gittiğim kadın dogumcu var çok ilgili ve acayip tatlı bı kadin bende acaba devlette doğum olabilir mi diye düşündüm sezeryan zaten ondan başkasını almıyorlar normal doğum falan ama gene de insan bı korkuyor ya bakımı ozeldeki gibi özenli olmazsa vs diye.
Anladığım kadarıyla hastane de günlerin hareketli geçiyor canim evde olsan bu sefer hep bı acaba olacak çünkü karnının içini bilemiyorsun ne durumda diye burda gözlem altındasınız tabiki zor hastane ortami ama az sabır inşallah herşey yoluna girip tam emin olunca evine ailene kavusacaksin

Bn hepsi buradada e bebek ürünlerinden bi cok yakaladım e bebekte pahalıydı yenidogan 3 lü takım bn hepsi buradada cok uyguna getirdim.trendyoldanda aldım baska markalar ama hepsi burada cok yapıyor kampanya.mesela bunları yakalamıstım suan cok farklı fiyat cıkar.

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-13-15-37-48-793_com.pozitron.hepsiburada.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 67
Hakikaten fiyatlar çok iyiymiş canım ben bu aralar LCW ya takıldım bide indirim kodu veriyor ya alıyorum da alıyorum öncelik bir numaramı dizdim baştan aşağı şimdi iki numaram da sıra ona ancak sıra geldi böyle indirimler her zaman oluyor mu canim takip edeyim bende

Yolculuk olmadığı halde uzun süre oturunca ya da yorulunca ağrıyor benimki hem de inanılmaz. Sorun yoktur yani inşaallah
Herkes iyi değil niye gittin gibi konuşunca biraz korktum ama çok şükür bı sıkıntım yok evet bu arada oluyordu zaten ben yola bağladım işte psikolojik
Millet her şeyi çok biliyor. Yolculuktan bi hafta sonra lekelenmem oldu o aralar ev temizliği falan baya yorulmuştum. Hemen yolculuk yüzünden olmuştur demeye başladılar. Yahu gelip hamile kadın diyip bi işin ucundan tutmuyorsun bikaç günlük yolculuğum ağzına sakız oluyor

Bebek mideye baskı yaptığından reflü oldu bende son 2 haftadır falan ona bağlı bulanıyor bi miktar bi şey yedikten ya da içtikten sonra kesinlikle uzanamıyorum ya da bi yere yaslanamıyorum rahatça. Belki seninki de öyle bi şeydir.

İnstgram da bitane ebe anne diye anne var o cok paylasıyor bnde onun sayesnde bulup aldım yoksa haberm olmazdı ikincisi 1 tl filan oluyor genelde kaçırma onları.lcw sitesi bana karısık geliyor çözemedim

Evet çok haklısın, dün vajinal muayene yapıldı ve bir iki saat sonra , içimden öyle bir parça çıktı ki , akıntı ile. Hemşireyi çağırdım. Pıhtı imiş. Artık atıyor kanama alanı da kendini sanırım. Tetikledi elle muayene. O parçayı ben evde görsem kafayı yerdim her halde. Burda hemen hemşireye seslendim. Gitti sordu sağolsun.

Muhakkak her hastane farklıdır. Doktorlar bile farklı… Bugünün nöbetçisi ultrasonu yapmadı , saat kaç oldu. Diğerleri öğlen olmadan kontrol ediyordu. Bayram tatili olması da dez avantajım oldu biraz.
Ama dünkü doktor, bana yüzünün fotoğrafını verdi
Çok süper bir foto değil makine kalitesinde, ama yine de çok ince bir davranıştı, moral oldu :

Küçük kedim benim gölgelerden öyle gibi çıktı Ben de kendime hatıra yaptım sizinle de paylaşıyım

Eklentiler

• 974C6655-769D-44CB-9FBA-E44D1502DE4B.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 99
inşallah canım benim.
o bi taraflarını dayama olayını yaşamadım hiç sürekli olarak sertlik gerginlik var bende ya. çok çok nadiren yumusacık bi karnım var.
zaten her bir kıpraşmayı da hissediyorum göbeğim dalgalı deniz gibi genelde
vakitlice doğsun kuzucuklarımız inşallah
günlerimizin çoğu gitti azı kaldı şükürler olsun.
aynılarından almıştım aynı fiyatlara

Bu fiyata kaçmazdı bunlar Hepsi yumuşacık degilmii hele beyaza bayılıyorum pamuk gibi..yukardaki pembeyi hastanede kullanmak için aldım hastane cıkısı yerine böyle bi kaç takım 3lü aldım bitanede 10lum var yeter diye düşündüm

İnsanları susturmak zor nedense çeneleri hiç kapanmıyor

güzel kaliteleri ben beğendim inş yıkanınca da öyle kalırlar :)
sen yıkadın diye biliyorum gerçi, bu arada hastane çıkışının başına gelenleri okudum geçmiş olsun

bu arada bu topicte konuşulmuştu.
vodafone yanımda uygulamasında 50 tl ye 15 tl indirim oluyor kargosu bedava. mesela e bebek var içinde.
ben mevcutta indirimde olan ürünleri gidip oradan alıyorum. HSY15 kodunu tekrar tekrar kullanabiliyoruz da sanırım
harika ya. 2 kere kullandım su an. vodafone lu olmaya da gerek yok.
orayı bi takip edin bence. bebe pamuğu, ıslak mendil, 2li tulum filan 15 tl indirimle aldım hep. 50tlyi geçince sipariş veriyorum direkt.

bu arada ben 3lü takım 3 tane aldım. bol uzunkol-kısa kol zıbın alıp baya bi ayaklı/ayaksız tulum aldım. yeter herhalde
hastane çıkışı almadım kararsızlıktan

Bir bende olmuyor galiba bu

Kızlar 29+1 iz bugün ilk kez karnımın içinde böyle bağların yırtıldığıni mi desem koptuğunu mu desem uzadığını desem farklı bir şey hissettim.Sanki dışarıdan catlicakmis ta önce içeriden başlamış gibi hissediyorum tarif etmesi zor gerçekten böyle anlık oluyor 1sn sürüyor.Karnimin yan tarafında hissediyorum.Henuz dışarıdan gözüken bir catlagim yok,çatlamamak için biseyde kullanmıyorum açıkçasızaten catlarim diye düşünüyorum ablamları gördükten sonra Bu hissi yaşayan oldu mu ,onu merak ettim

bu arada ben 3lü takım 3 tane aldım. bol uzunkol-kısa kol zıbın alıp baya bi ayaklı/ayaksız tulum aldım. yeter herhalde
hastane çıkışı almadım kararsızlıktan
Teşekkür ederim şans işte kanayan yaram agustosta tekrar sipariş vericem çok şükür tüm kıyafetler olmadı 30 derecede yıkadım çekmedi ama ilerde lekelendikce yüksek ısıda ne olur bilinmez tabiki.annem almış 10lu hastane çıkısı internetten gerçekten cok işime yarıcak bütün parçaları kullanılır gereksiz hiç yok içinde bitane iyisinden 10 lu takım alablirsin..alışverişim bitti almamak için kendimi tutuyorum lütfenn böyle indirim deme bana dayanamam zıbınları hangisinden aldın hello babyninmii

ya ben de tüyünden yününden ayrılsın diye kurutma makinesine atsam mı diye düşünmedim değil ama, ufalma riskine giremiyorum işte
bakalım bi kaç tane takım favoriye ekledim ama çok fazla gelmesini de istemiyorum isimli alırım belki sadece ek olarak. önlüğü eldiveni şapkası filan hep var zaten. battaniye de aldım genel olarak, müslin de aldım baya.

indirimde ıslak mendille pamuğa yönelebilirsin bence
3lü babyturco doğadan ıslak mendilleri satılıyor 3 tane ekleyip 15 tl indirim yapıştırdım
6 lı bebek pamuğu mesela aynı sekilde. kıyafetten uzaklaşmaya çalışıyorum ben de

baktım şimdi ayrı aldığım zıbınlar desenli desensiz hellobaby hep. 5li uzun kollu aldım bi de geceleri serin olma ihtimaline karşı içine giydirmek için. yenidoğanken zaten üşüyolar bebecikler :) hepsi hellobaby.bugün yarın gelcek kargosu bekliyorum

Bu Vodafone yanımdayi bende kullanıyordum eskiden e bebek in 18 TL ye olan beyaz badileri filan vardı kargo bedavaya,daha ucuz şeyler vardı şimdi bakıyorum da onlar yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…