2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bu Vodafone yanımdayi bende kullanıyordum eskiden e bebek in 18 TL ye olan beyaz badileri filan vardı kargo bedavaya,daha ucuz şeyler vardı şimdi bakıyorum da onlar yok
ebebekte indirimdekileri beğenip fava atıyorum sonra gidip uygulamadan bakıyorum. yeni öğrendim, alışverişimin bitişine denk gelmese iyiydi ya
kargo da bedava, her şeyi ekstra indirimle alıp geçerdim

ben torbalı hastanesini gelen mültecilerin çokluğundan dolayı çok sevmiyorum (kişisel görüşüm)
özele sakıncası yoksa nereye gidiyorsun? ben medifema ya gidiyorum

Bende neredeyse Bütün alışverişlerimi bitirdim, tek tük şeyler kaldı onlarda alınır, artık doktora da 2 haftada 1 gitmeye başladım, nts ye baglanmalar da başladı. Ya bide bende Hepatit B var, bebeğime doğumda geçsin istemiyorum, Turkiyede bunun için özel bir iğne varmış doğum olur olmaz daha üstünü bile giydirmeden hemen pat diye bebeğe iğneyi yapınca bulaşmıyormuş. Almanya'daki kendi doktoruma da sordum haftaya tekrar bana Hepatit testi yapacak ve sonra bilgilendirme yapacak. İnşallah Turkiyedeki gibi bir iğne vardır da bebeğime bulaşmaz.

Çok şükür sancın çıkmamış canım miniğin gitgide büyüyor 36ya çok az kaldı vaktinde sağlıkla gelecek inşallah devlet hastanesinde önemli olan doktor bence gerçekten işini önemseyen doktorlarımızda var henüz bizi terketmeyen

Banada karnın fazla.buyumemis diyolar
Artık takmıyorum çünkü bu işin sonu gelmez
Doguruncada bebek niye zayıf niye kilo almıyor emziremiyomusn demeye başlarlar şimdiden takmamayı ogrenmeliyiz

Allah doktoruna düşürsün devleti özeli yok eskiden devlet hastaneleri çok pisti imkanlar sınırlıydı simdi bir tahlil.icin şehir hastanesine gittim özel hastaneden daha lüks dü

Aslinda benîm gecirdigim sureci geciriyorsun bende on gun kaldim hergun bekledim beni artik salsinlar diye insallah senide cikartacaklar Iste boyle gordugun olaylar insanda travma yapiyor sezeryanler felan ama sana bisey olmayacak kesinlikle iyi olacaksiniz
Cok sukur 31 olmussun insallah daha uzun haftalari gorururuz
Anlattiklarina gore hastane cok

E bebekte denedim büyük yazdım olmadı
Allah allah ekledim ekran görüntüsünü. Klavye otomatik olarak kodun sonuna boşluk ekleyince de kabul etmiyor hata veriyor. Tekrar bi deneyin isterseniz

Eklentiler

• 3C0B9102-91BA-48AF-9254-3BACC7FD857F.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 72

inşallah bir şey olmayacak ama oldu ki erken geldi yaramaz bnmde oğlum 32 haftalık cok sukur 5yasında ve cok farklı. korkulacak bişey yol sadece ilk aylar zor

Bugün herkes alışveriş yapmış galiba Banada yenidoğan az almışsın dediler(hastane çıkışı set ve 2 takım almıştım) gittim 5 yenidoğan takım daha aldım herhalde yeter artık. Birde bez aldım bir paket fazla stoğa gerek yok sanırım bebeğe iyi gelmezse falan değiştiririm. Islak mendilde waterwipes ve prima aqua pure aldım bulunsun diye. Önceliğim kesinlikle pamuk ve su olacak.

inşallah bir şey olmayacak ama oldu ki erken geldi yaramaz bnmde oğlum 32 haftalık cok sukur 5yasında ve cok farklı. korkulacak bişey yol sadece ilk aylar zor
Allah bağışlasın
Bir anneanne ile konuştum ben de beklerken muayene. Kızı 31 haftalık doğurmuş ilk bebeğini. 4. Aydan itibaren kemik kaynatıp içirmişler bebeğe, Kocaman bir çocuk olmuş, resmini gösterdi, toparlamış yetişmiş yaşıtlarına Allah her şeyin hayırlısını versin.

Bendede oluyordu doktora sordum karnına kramp giriyor olabilir dedi. Magnezyum verdi sabah akşam

Kızlar gece soluma doğru yattığımda göğüslerimden süt akmış. Atletime geceliğime çarşafa hatta koltuğa kadar batırmış. İlk anlayamadım ne olduğunu sonra üstümü değiştirirken fark ettim. Sıkıntılı bi durummu acaba normalmi ?

ben torbalı hastanesini gelen mültecilerin çokluğundan dolayı çok sevmiyorum (kişisel görüşüm)
özele sakıncası yoksa nereye gidiyorsun? ben medifema ya gidiyorum
Özel muayene ye gidiyorum, op.dr. rimah kostak hanıma gidiyorum, torbalidan misin canım

İllaki ufalan olucakta bari bi iki kere giydirelim ondan sonra küçülsünlerkurutma makinası da çektiriyormu kıyafetleri bilmiyordum bunu.

Acaib mide yanması başladı ne yesem rahatsız ediyor boğazıma.acimsu geliyor ilk.3 ayda bile bu sekilde olmuyordu
Geçmiş olsun. Benim mide yanması ara ara oluyor. İlk 3 aydan farklı bişiy bu sefer kusmuyorum fazla şuana kadar 2 kere kustum. Şuan her kokudan tiksinme aşırı bir koku hassasiyeti oldu. İlk aylarda sadece buzdolabı kokusu kötü yapıyordu. Şuan durduk yere evde bi yemek pişince baharatlı falan çok yoğun geliyor bana çürük kokusu gibi geliyor. Birde ağzımın içi saman gibi ne yesem düzelmiyor. Keyifsiz bi hal içindeyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…