ebebekte indirimdekileri beğenip fava atıyorum sonra gidip uygulamadan bakıyorum. yeni öğrendim, alışverişimin bitişine denk gelmese iyiydi yaBu Vodafone yanımdayi bende kullanıyordum eskiden e bebek in 18 TL ye olan beyaz badileri filan vardı kargo bedavaya,daha ucuz şeyler vardı şimdi bakıyorum da onlar yok
ben torbalı hastanesini gelen mültecilerin çokluğundan dolayı çok sevmiyorum (kişisel görüşüm)Bende hem ozelle gidiyorum hem devlette her iki doktorumda iyi , iki doktorumda biliyor hem devlette hem ozelle gittigimi, karar ver nerde yapcan doğumu dedi özel doktorum, her iki doktorumu da seviyorum, devletteki İzmir Torbalı Devlet Hastanesi'nde , İzmir Torbalı devlet Hastanesi'nde dogum yapan var mı
Çok şükür sancın çıkmamış canım miniğin gitgide büyüyor 36ya çok az kaldı vaktinde sağlıkla gelecek inşallahT temmuzekim selam canım , olamadım henüzÇıkınca yazarım diyordum , bir türlü olmadı.
Ben İzmir- Çiğli devletteyim şuan , Perşembe’den beri… üç gece önce 7 tane sezaryen oldu. Hemşire, ne yaptı bunlar , hepsi bayram temizliği mi yaptı, diye takılıyordu.
normalde sezaryen seçeneği yokmuş ( Bol bol sordum herşeyi ) gerçekten gerekirse yapıyorlar.
Normal doğumda epidural falan yok, epizyotomi atabiliyorlarmış, kesi yani.
İstemiyorsan ona göre değerlendirebilirsin.
Şartlar yolunda olursa, ben de özelde yapmayı düşünüyorum. Ama alti gündür buradayım. Hiç bir şeyi ihmal etmiyorlar ve kesinlikle sepet havasında değiller. Emin olmadan bırakamayız dediler. Devlet hastanelerini küçümsememek gerekirmiş ki ben ilk doğumumu özelde, Kent’te yapmıştım.
…..
Dün aksamustu NST de sanci gorunce beni Servisten alip dogumhaneye yolladılar, uzun sureli NST sadece orada çekiliyormuş. Sancı sonucuna göre serklajı alırız falan dediler , sonra doğum başlayabilir , dediler. Ben yıkıldım tabii… 2,5 saat NST de kaldım, aklımdan geçenleri , endişelerimi 31 haftalık daha, prematüre doğacak , hiç bir hazırlığım yok. Doğsa yaşar mı? Anne sütü emer mi? Neler neler…
Sancı çıkmadı… beni yine servise yolladılar.
Serklajımı yapan Perinatalog, sonuçlarımı dinleyince almayın demiş , dikişleri.
Emir komuta zinciri gibi bir şey var sanırım ve daha uzmanını dinlemek durumunda kalıyorlar.
Her gün bekliyorum, iyisin evde bekle bu süreci artık, falan demelerini. Bu gece de burdayım ve yarın sabah tam bir hafta olacak. En azından bir hafta daha durdu karnımda, küçük adımlara seviniyorum artık.
Umarım herkes çok iyidir
Banada karnın fazla.buyumemis diyolarHerkes ne çok biliyor
Ağzı olanım fikri de var malesef, hiç takılma ben hiç takılmıyorum. Doktorumdan daha mı iyi bilecek yoldan geçen Ayşe teyze.
Bana da göbeğin ne küçük diyorlar moral bozuluyor tabi ama amaaaan diyorum sallamaya çalışıyorum
Allah doktoruna düşürsün devleti özeli yok eskiden devlet hastaneleri çok pisti imkanlar sınırlıydı simdi bir tahlil.icin şehir hastanesine gittim özel hastaneden daha lüks düT temmuzekim selam canım , olamadım henüzÇıkınca yazarım diyordum , bir türlü olmadı.
Ben İzmir- Çiğli devletteyim şuan , Perşembe’den beri… üç gece önce 7 tane sezaryen oldu. Hemşire, ne yaptı bunlar , hepsi bayram temizliği mi yaptı, diye takılıyordu.
normalde sezaryen seçeneği yokmuş ( Bol bol sordum herşeyi ) gerçekten gerekirse yapıyorlar.
Şartlar yolunda olursa, ben de özelde yapmayı düşünüyorum. Ama alti gündür buradayım. Hiç bir şeyi ihmal etmiyorlar ve kesinlikle sepet havasında değiller. Emin olmadan bırakamayız dediler. Devlet hastanelerini küçümsememek gerekirmiş ki ben ilk doğumumu özelde, Kent’te yapmıştım.
…..
Dün aksamustu NST de sanci gorunce beni Servisten alip dogumhaneye yolladılar, uzun sureli NST sadece orada çekiliyormuş. Sancı sonucuna göre serklajı alırız falan dediler , sonra doğum başlayabilir , dediler. Ben yıkıldım tabii… 2,5 saat NST de kaldım, aklımdan geçenleri , endişelerimi 31 haftalık daha, prematüre doğacak , hiç bir hazırlığım yok. Doğsa yaşar mı? Anne sütü emer mi? Neler neler…
Emir komuta zinciri gibi bir şey var sanırım ve daha uzmanını dinlemek durumunda kalıyorlar.
Her gün bekliyorum, iyisin evde bekle bu süreci artık, falan demelerini. Bu gece de burdayım ve yarın sabah tam bir hafta olacak. En azından bir hafta daha durdu karnımda, küçük adımlara seviniyorum artık.
Umarım herkes çok iyidir
E bebekte denedim büyük yazdım olmadıindirim mi ? neyde denediniz. büyük harfle yazınca kabul ediyor.
Aslinda benîm gecirdigim sureci geciriyorsun bende on gun kaldim hergun bekledim beni artik salsinlar diye insallah senide cikartacaklar Iste boyle gordugun olaylar insanda travma yapiyor sezeryanler felan ama sana bisey olmayacak kesinlikle iyi olacaksinizT temmuzekim selam canım , olamadım henüzÇıkınca yazarım diyordum , bir türlü olmadı.
…..
Umarım herkes çok iyidir
Allah allah ekledim ekran görüntüsünü. Klavye otomatik olarak kodun sonuna boşluk ekleyince de kabul etmiyor hata veriyor. Tekrar bi deneyin istersenizE bebekte denedim büyük yazdım olmadı
Evet çok haklısın, dün vajinal muayene yapıldı ve bir iki saat sonra , içimden öyle bir parça çıktı ki , akıntı ile. Hemşireyi çağırdım. Pıhtı imiş. Artık atıyor kanama alanı da kendini sanırım. Tetikledi elle muayene. O parçayı ben evde görsem kafayı yerdim her halde. Burda hemen hemşireye seslendim. Gitti sordu sağolsun.
Muhakkak her hastane farklıdır. Doktorlar bile farklı… Bugünün nöbetçisi ultrasonu yapmadı , saat kaç oldu. Diğerleri öğlen olmadan kontrol ediyordu. Bayram tatili olması da dez avantajım oldu biraz.
Ama dünkü doktor, bana yüzünün fotoğrafını verdi
Çok süper bir foto değil makine kalitesinde, ama yine de çok ince bir davranıştı, moral oldu :
Küçük kedim benimgölgelerden öyle gibi çıktı Ben de kendime hatıra yaptım sizinle de
Bende olmuyor maalesef siz uygulamadan değil de sitesinden mi giriyorsunuzAllah allah ekledim ekran görüntüsünü. Klavye otomatik olarak kodun sonuna boşluk ekleyince de kabul etmiyor hata veriyor. Tekrar bi deneyin isterseniz
Allah bağışlasıninşallah bir şey olmayacak ama oldu ki erken geldi yaramaz bnmde oğlum 32 haftalık cok sukur 5yasında ve cok farklı. korkulacak bişey yol sadece ilk aylar zor
Bendede oluyordu doktora sordum karnına kramp giriyor olabilir dedi. Magnezyum verdi sabah akşamKızlar 29+1 iz bugünilk kez karnımın içinde böyle bağların yırtıldığıni mi desem koptuğunu mu desem uzadığını desem farklı bir şey hissettim.Sanki dışarıdan catlicakmis ta önce içeriden başlamış gibi hissediyorum tarif etmesi zor gerçekten böyle anlık oluyor 1sn sürüyor.Karnimin yan tarafında hissediyorum.Henuz dışarıdan gözüken bir catlagim yok,çatlamamak için biseyde kullanmıyorum açıkçası zaten catlarim diye düşünüyorum ablamları gördükten sonra Bu hissi yaşayan oldu mu ,onu merak ettim
Özel muayene ye gidiyorum, op.dr. rimah kostak hanıma gidiyorum, torbalidan misin canımben torbalı hastanesini gelen mültecilerin çokluğundan dolayı çok sevmiyorum (kişisel görüşüm)
özele sakıncası yoksa nereye gidiyorsun? ben medifema ya gidiyorum
İllaki ufalan olucakta bari bi iki kere giydirelim ondan sonra küçülsünlerya ben de tüyünden yününden ayrılsın diye kurutma makinesine atsam mı diye düşünmedim değil ama, ufalma riskine giremiyorum işte
bakalım bi kaç tane takım favoriye ekledim ama çok fazla gelmesini de istemiyorum isimli alırım belki sadece ek olarak. önlüğü eldiveni şapkası filan hep var zaten. battaniye de aldım genel olarak, müslin de aldım baya.
indirimde ıslak mendille pamuğa yönelebilirsin bence
3lü babyturco doğadan ıslak mendilleri satılıyor 3 tane ekleyip 15 tl indirim yapıştırdım
6 lı bebek pamuğu mesela aynı sekilde. kıyafetten uzaklaşmaya çalışıyorum ben de
baktım şimdi ayrı aldığım zıbınlar desenli desensiz hellobaby hep. 5li uzun kollu aldım bi de geceleri serin olma ihtimaline karşı içine giydirmek için. yenidoğanken zaten üşüyolar bebecikler :) hepsi hellobaby.bugün yarın gelcek kargosu bekliyorum
Geçmiş olsun. Benim mide yanması ara ara oluyor. İlk 3 aydan farklı bişiy bu sefer kusmuyorum fazla şuana kadar 2 kere kustum. Şuan her kokudan tiksinme aşırı bir koku hassasiyeti oldu. İlk aylarda sadece buzdolabı kokusu kötü yapıyordu. Şuan durduk yere evde bi yemek pişince baharatlı falan çok yoğun geliyor bana çürük kokusu gibi geliyor. Birde ağzımın içi saman gibi ne yesem düzelmiyor. Keyifsiz bi hal içindeyim yaniAcaib mide yanması başladı ne yesem rahatsız ediyor boğazıma.acimsu geliyor ilk.3 ayda bile bu sekilde olmuyordu
Uygulamadan giriyorum tabiBende olmuyor maalesef siz uygulamadan değil de sitesinden mi giriyorsunuz
Kıyafetine göre değişiyor küçültebiliyor maalesef.İllaki ufalan olucakta bari bi iki kere giydirelim ondan sonra küçülsünlerkurutma makinası da çektiriyormu kıyafetleri bilmiyordum bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?