2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hamilelikte ağırlaşmak dedikleri bu oluyor sanırım

Kızlar 32.haftada çalışabilir raporu alacağım sonrasında ne zaman doğum izni için rapor alabilirim belli bir haftası var mı yoksa istediğim zaman gidip alabiliyor muyum

İnstgram da bitane ebe anne diye anne var o cok paylasıyor bnde onun sayesnde bulup aldım yoksa haberm olmazdı ikincisi 1 tl filan oluyor genelde kaçırma onları.lcw sitesi bana karısık geliyor çözemedim
Onu takipte kalayım canim diğer sitelerden de ben çok bişey anlamadım ya ama çok iyi almışsın cicilerini
Ohhh şimdi kafan rahat olabilir sağlıkla gelsin bebişin güzel günler de kullanın eşyalarını canim
Kızlar 32.haftada çalışabilir raporu alacağım sonrasında ne zaman doğum izni için rapor alabilirim belli bir haftası var mı yoksa istediğim zaman gidip alabiliyor muyum
Normal de 37.hafta da alınıyor sınır olarak canim ama çalışmadığını düşündüğün an doktoruna gidip izne çıkmak istiyorum diyebilirsin ben 35 de çıkmıştım mesela

37 ye kadar yazıyorlar. Daha gitmiyor dediğinizde erken çıkacağım diye belirtebiliyorsunuz. Bende aldım. 2 hafta daha gidip 37 ye kadar da yıllık iznimden kullanacağım

Lalaaaaammmm hamiş yastığı alayım mıııııı

Normal de 37.hafta da alınıyor sınır olarak canim ama çalışmadığını düşündüğün an doktoruna gidip izne çıkmak istiyorum diyebilirsin ben 35 de çıkmıştım mesela
37 ye kadar yazıyorlar. Daha gitmiyor dediğinizde erken çıkacağım diye belirtebiliyorsunuz. Bende aldım. 2 hafta daha gidip 37 ye kadar da yıllık iznimden kullanacağım
Anladım kızlar teşekkür ederim bende 32de çalışabilir alıp 37 sonrası doğum iznine ayrılacağım tabi bebiş doğmazsa o zamana Peki doğum falan olsa otomatik rapor başlıyor değil mi

Bugün kontrolüm vardı. Rahim ağzında hunileşme var ama kısalma yok. Ağrın var mı dedi. Dünden beri garip bi sancım vardı. Sabah akşam progestan yazdı. Bebeğim 5-6 hafta daha dayanır umarım.
geçmiş olsun vaktiyle gelir inşallah
Kızlar gümüş kapak aldınız mı? Aldıysanız öneride bulunur musunuz?
Ben göğüs kalkanı aldım şimdilik canım
Gümüş kapaktan emin olamadım ama silvernurse miydi ne iyiydi diye not almıştım.

Çok teşekkürler moral dolu sözlerin için .
Onu eczacı değil de, en iyi emzirme danışmanları söyleyebilir ve ben benimkinin söylediklerini aktaracağım:

Ben de damaklı klasik Nuk ve avent almıştım. ( Yenilendi onlar da )
Avent ( 0-6 ay ) ağzına kocaman geliyor diye, damaklıyı vermiştim .
Ama damaklıları çok kolay kabul etseler de, emişini değiştiriyor. Emzirmek isteyen bir anne isen, meme başını bozabilir , aynı damaklı şekline sokuyor bebek. O da acı yapıyor, mastit oluyorsun , tıkanma , açamazsan antibiyotik…
Bir hafta cebelleşmek zorunda kaldıktan sonra , emzirme danışmanı beni ( Meme ucunu ) gördü ve hemen bıraktırdı damaklıyı.

Avent in 0-3 ay ile başlayıp sonrasında 0-6 , 6-18 serisine geçebilirsin.
Ya da biraz daha araştır, herkesin fizyolojisi farklı neticede.

Ben sadece avent kalkan aldım ihtiyaç olursa alacağım gümüş kapakları her şeyi doldurmayayım dedim eve
31. Haftaya girmemle bana ben bu kadar şeyi ne zaman alacağım güncellemesi geldi de
Az evvel alt açma bezi ve organizeri aldım.

Kalkana da bi bakayım, bakacak ne çok şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…