Hamilelikte ağırlaşmak dedikleri bu oluyor sanırımBilemiyorum yatmakta şuan büyük bi sorun yok gibi. Tiksinme ve midede bulantı huzursuzluğu keyifsiz olmama neden oluyor yemek yapasım evde bir iş yapasım gelmiyor. Çamaşırları atcam kaç gündür onu bile atmadım
Atleti bnce normal ince askılı al omuzundan aşagı iniveriyor nasıl olsa emzirme atleti bana pek anlamlı gelmiyorBaktimda o kampanya bitmis canim, dogru diyorsun bekliyim kucuk olup sıkacagına
Onu takipte kalayım canim diğer sitelerden de ben çok bişey anlamadım ya ama çok iyi almışsın cicileriniİnstgram da bitane ebe anne diye anne var o cok paylasıyor bnde onun sayesnde bulup aldım yoksa haberm olmazdıikincisi 1 tl filan oluyor genelde kaçırma onları.lcw sitesi bana karısık geliyor çözemedim
Ohhh şimdi kafan rahat olabilir sağlıkla gelsin bebişin güzel günler de kullanın eşyalarını canimBiz herşeyimizi tamamladık teyzeleri. Dün gidip çalışabilir raporu aldım. Tatil bitmeden de hastane çantasını yapmayı planlıyorum. Bugün eczaneye uğrayıp emzik ve mama alacağım. Bebelac gold alacağım mama. Emzik te damaklı olacak sanırım. Onu soracağım eczacıya. Bebek odası da bitti. Oğlumu bekleyeceğim artık sağlıkla gelmesini
Normal de 37.hafta da alınıyor sınır olarak canim ama çalışmadığını düşündüğün an doktoruna gidip izne çıkmak istiyorum diyebilirsin ben 35 de çıkmıştım meselaKızlar 32.haftada çalışabilir raporu alacağım sonrasında ne zaman doğum izni için rapor alabilirim belli bir haftası var mı yoksa istediğim zaman gidip alabiliyor muyum
37 ye kadar yazıyorlar. Daha gitmiyor dediğinizde erken çıkacağım diye belirtebiliyorsunuz. Bende aldım. 2 hafta daha gidip 37 ye kadar da yıllık iznimden kullanacağımKızlar 32.haftada çalışabilir raporu alacağım sonrasında ne zaman doğum izni için rapor alabilirim belli bir haftası var mı yoksa istediğim zaman gidip alabiliyor muyum
Teşekkür ederimOhhh şimdi kafan rahat olabilir sağlıkla gelsin bebişin güzel günler de kullanın eşyalarını canim
Çok iyi bir doktor, abla gibi, arkadaş gibi, torbalinin neresindenEvet torbalı danım, rimah hanım’a arkadaşımın arkadaşı da gitmişti.memnun kalmışlardı
Lalaaaaammmm hamiş yastığı alayım mııııııKimse uyuyamamış bu gece, ben de memleketteyim hamile yastığım var ama o da rahatsız etmeye başladı artık.
Kafama, bacak arama ve sırtıma yastık koydum 3 yastıkla yaşıyorum
3-4 arası nöbetteydim şimdi yine uyandım.
3. Trimester uyku problemleri yükleniyor…
Bugün de tam 30+0 oldum. 2 Li haftalardan 3 lü haftalara geçince bi heyecan basmadı değil, artık son düzlük.
Normal de 37.hafta da alınıyor sınır olarak canim ama çalışmadığını düşündüğün an doktoruna gidip izne çıkmak istiyorum diyebilirsin ben 35 de çıkmıştım mesela
Anladım kızlar teşekkür ederim bende 32de çalışabilir alıp 37 sonrası doğum iznine ayrılacağım tabi bebiş doğmazsa o zamana37 ye kadar yazıyorlar. Daha gitmiyor dediğinizde erken çıkacağım diye belirtebiliyorsunuz. Bende aldım. 2 hafta daha gidip 37 ye kadar da yıllık iznimden kullanacağım
geçmiş olsun vaktiyle gelir inşallahBugün kontrolüm vardı. Rahim ağzında hunileşme var ama kısalma yok. Ağrın var mı dedi. Dünden beri garip bi sancım vardı. Sabah akşam progestan yazdı. Bebeğim 5-6 hafta daha dayanır umarım.
Ben göğüs kalkanı aldım şimdilik canımKızlar gümüş kapak aldınız mı? Aldıysanız öneride bulunur musunuz?
Sağolun inşallahgeçmiş olsun vaktiyle gelir inşallah
GalibaAnladım kızlar teşekkür ederim bende 32de çalışabilir alıp 37 sonrası doğum iznine ayrılacağım tabi bebiş doğmazsa o zamanaPeki doğum falan olsa otomatik rapor başlıyor değil mi
Çok teşekkürler moral dolu sözlerin içinevet cidden ılk aylar zor hanı hep ön yargı oluyor, birde anne lohusa psikolojisi daha bir zorlaştırıyor ama herşei önde yaptı hatta bilimsel bir arastırmaya alındı cok iyi dereceler aldı.onun için 32 haftayı görsem korkmıcam senin cok az kalmış bnde 1ayı atlatsam ohh dicem. küvözde de 2hafta kaldı. inşallah olmaz inşallah ama olursa da korkma
Onu eczacı değil de, en iyi emzirme danışmanları söyleyebilir ve ben benimkinin söylediklerini aktaracağım:Biz herşeyimizi tamamladık teyzeleri. Dün gidip çalışabilir raporu aldım. Tatil bitmeden de hastane çantasını yapmayı planlıyorum. Bugün eczaneye uğrayıp emzik ve mama alacağım. Bebelac gold alacağım mama. Emzik te damaklı olacak sanırım. Onu soracağım eczacıya. Bebek odası da bitti. Oğlumu bekleyeceğim artık sağlıkla gelmesini
Silvermoon aldım ben güzel görünüyor bakalımKızlar gümüş kapak aldınız mı? Aldıysanız öneride bulunur musunuz?
İkisine bi bakayım kızlar, fiyat skalası da çok geniş bu gümüş kapaklarda emin olamadım hiç.Silvermoon aldım ben güzel görünüyor bakalım
Ben 170 e almıştım-Sunshine ve;
İkisine bi bakayım kızlar, fiyat skalası da çok geniş bu gümüş kapaklarda emin olamadım hiç.
Ben sadece avent kalkan aldım ihtiyaç olursa alacağım gümüş kapakları her şeyi doldurmayayım dedim eveKızlar gümüş kapak aldınız mı? Aldıysanız öneride bulunur musunuz?
31. Haftaya girmemle bana ben bu kadar şeyi ne zaman alacağım güncellemesi geldi deBen sadece avent kalkan aldım ihtiyaç olursa alacağım gümüş kapakları her şeyi doldurmayayım dedim eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?