2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
evet cidden ılk aylar zor hanı hep ön yargı oluyor, birde anne lohusa psikolojisi daha bir zorlaştırıyor ama herşei önde yaptı hatta bilimsel bir arastırmaya alındı cok iyi dereceler aldı.onun için 32 haftayı görsem korkmıcam senin cok az kalmış bnde 1ayı atlatsam ohh dicem. küvözde de 2hafta kaldı. inşallah olmaz inşallah ama olursa da korkma

Canım bnde lcw ve e bebekten aldım ama hafta bellı gunleri hepsıburada ebebek de acayıp ındırım oluyor takıp et derim

Bak hepsıburada ebebek bölümünden aldım yenı kayıt oldum dıye hepsıburaya 50 tl ındırım kazanmıstım hepsiburaya yenı mail ve yenı tellefon numrasıyla kayıt olunca ılk alısverıse 50 tl indirim verıyor kupon bölumune MERHABA50 yazıyorsunuz ve 50 tl inditim vermıs oluyor bn 3 4 kere kullandım o 50 tl indirimi haftanın belli gunleri verıyor bu ındırımı hergun gırıp bakmak lazım bu aldıklarım 159 indirimliydi bide 50 tl indirimimi kullandım 109 geldı kargo bedava

Eklentiler

• 483555.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 59
  • 483557.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 53
  • 483559.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 51
  • 483558.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 51
  • 483556.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 57
  • 482405.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 58
  • 482406.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 57
Bilemiyorum yatmakta şuan büyük bi sorun yok gibi. Tiksinme ve midede bulantı huzursuzluğu keyifsiz olmama neden oluyor yemek yapasım evde bir iş yapasım gelmiyor. Çamaşırları atcam kaç gündür onu bile atmadım

Of o surun bende bayadir var yemek yedikten sonra iki saat falan artik beynime oksijen gitmiyor asla nefes alamiyorum uzanamiyorum bacaklarim odem dolu agir bi hamilelik geciriyorm

Emzirme sütyeni atleti iç camasirlarinizi aldiniz mı. Ben daha almadim hamileligimden bu yana gögüslerim 1 beden büyüdü acaba son haftalara biraz daha büyür mü bilemedigim icin henuz almadim :)

Emzirme sütyeni atleti iç camasirlarinizi aldiniz mı. Ben daha almadim hamileligimden bu yana gögüslerim 1 beden büyüdü acaba son haftalara biraz daha büyür mü bilemedigim icin henuz almadim :)
Canım beyaz bi tulum alıp kanatlarıyla tülünü ona diktirmeyi düşünüyorum isimsiz olucak heralde burda bulablirsem yapan birini isim işletirim artık bn sütyenle alt çamaşır aldım atletide normal ince askılı aldım canım 85 tim 90 aldım.bitane emzirme atletinin 180 tl oldugunu görünce normal alayım en azından daha cok kullanırım dedim

Oda mantikli canim terzi gorursen bi gir sor.belki isim yazmak icin makinalari felan vardir yazarlar e bebekte uygun aslinda 50 80 tl arasi diye gordum ben ama zam mi gelmis
Normal ic camasircilarda hamile ic camasirlari cok pahali gercekten. Bende 80 bedendim suan 85 oluyor acaba 90 olurmuyum kararsizim kac tane aldin

Atleti dısardan bakmıştım ondan farklı fiyat geldi sütyenide e bebekte 2 al 3 ödeydi öyle aldım atletlerdede vardı bu kampanya hala öylemi blmiyorum ama.ikileme düşme canım agustosta al bnce daha garanti olur.

Baktimda o kampanya bitmis canim, dogru diyorsun bekliyim kucuk olup sıkacagına

Biz herşeyimizi tamamladık teyzeleri. Dün gidip çalışabilir raporu aldım. Tatil bitmeden de hastane çantasını yapmayı planlıyorum. Bugün eczaneye uğrayıp emzik ve mama alacağım. Bebelac gold alacağım mama. Emzik te damaklı olacak sanırım. Onu soracağım eczacıya. Bebek odası da bitti. Oğlumu bekleyeceğim artık sağlıkla gelmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…