- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.541
- 448
- 41
Gece gittik kanama yokmuş icerde igne vurdular insallah biter cok aagol kardeşimİçini ferah tut. Bebekte bir risk yoksa kanama geçer belki bir süre sonra. Bende 2. Düşükte Hematom vardı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece gittik kanama yokmuş icerde igne vurdular insallah biter cok aagol kardeşimİçini ferah tut. Bebekte bir risk yoksa kanama geçer belki bir süre sonra. Bende 2. Düşükte Hematom vardı
Doktor sebebini soylemedi kendini yorma ne yaptiysan o gun yapma dedi ben alisveris yapmistim baska bsy yapmamistim.alttan bakmadilar karnimdan baktilar icerde kanama yok dediler azaldi dunku igneden sonra bacimHatibulut kanamanın sebebi olarak ne dedi doktor? Ne yoğunlukta oluyor kanaman, lekelenmeden fazla mı? Alttan baktılar mı hiç?
İnsallah canim benim cok sukur baya azaldi kanama artik hic yormuyorum kendimi mümkün mertebe uzaniyorumKuzum çok geçmiş olsun nasıl oldun kötü dusunme çok şükür bebek iyiymiş hiç bişey olmayacak Allah'ın izniyle
Evet canm toz kullandım geçirmedi antibiyotk verdi 3 gündür o iyi geldi.idrar enfeksiyonuda kasık agrısı yapıyorİdrar tahlilinde mi çıktı enfeksiyon?
Ahh ciddimisin insallah Rabbim benimkide biter aminnnhatibulut çok gecmis olsun arkadaşım progestan benimde kanamamı durdurmuştu sonra lekelenme şeklinde devam ederek bitti çok şükür.İcini ferah tut buda geçecek insaallah ❤
İnsanın kalbi ağzına geliyor..Günaydın herkese,
Bu sabah tuvaletimi yaparken, içimden ciğer gibi bir parça düştü. Peçeteye aldım. Sonra bağıra çağıra eşimi kaldırdım. Doktoruma yazdım, cevap gelmezse 9’ a kadar , acile gideceğim.
Bu kez ben dualarınıza talibim. Bu kadar gelmişken kaybetme fikri…Hayırlısı ne diyeyim.
Geçmis olsun canm bendede kistcikler var polikistik overim dikkat et kendineAra ara oluyordu kistimin olduğu yerde ama bu sefer çok şiddetlendi canım ondan gittim. Ben aradım cumartesi yok pazartesi var dedi ama inşallah vardır yine kendisiyle de görüşmem daha iyi olacak çünkü acildeki doktor da öyle söyledi
Insallah hiç bisey olmaz insallahGünaydın herkese,
Bu sabah tuvaletimi yaparken, içimden ciğer gibi bir parça düştü. Peçeteye aldım. Sonra bağıra çağıra eşimi kaldırdım. Doktoruma yazdım, cevap gelmezse 9’ a kadar , acile gideceğim.
Bu kez ben dualarınıza talibim. Bu kadar gelmişken kaybetme fikri…Hayırlısı ne diyeyim.
Sagolasinn etmeye calisiyorumGeçmis olsun canm bendede kistcikler var polikistik overim dikkat et kendine
Inşallah güzel haberlerle dönersin inşallahGünaydın herkese,
Canım merhaba, oy büyümüş seninki cinsiyet neydi?Günaydın kızlar,
Biz de bugün 15+0 olduk şükür. Hafta başında ilişki oldu, sonrasında minicik çok açık pembe bir lekelenmem oldu. Ertesi gün hemen kendi doktoruma gittim bebek iyi maşallah. İlişkiden dolayı ufak bir kanama alanı oluşmuş ilişkiyi ysakladı. Biraz dinlen dedi bir sonraki termine kadar düzelir dedi. Ayrıca magnezyum vermişti onu da mutlaka kullanmaya devam et dedi. Sizde oldu mu hiç böyle bir şey? Sadece bir kere çok çok ufak bir leke geldi devamı gelmedi şükürinsan yine de korkuyor.
Sizler nasılsınız? Bayadır giremiyordum bulantılarım hala devam ediyor bu arada. Inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize.![]()
Çok çok geçmiş olsun. İnşallah bebeğinizde de sizde de bir sorun yokturGünaydın herkese,
Çok geçmiş olsun, iyi haberlerle dönün inşallahGünaydın herkese,
İnşallah kötü bişey degildir.lütfen haber ver bizedeGünaydın herkese,
Ben yurtdışında yaşadığım için burda ki doktorlar biraz tuhaf, hemen söylemek istemiyorlarCanım merhaba, oy büyümüş seninki cinsiyet neydi?
Doktorum bana şu üç şey serbest dedi ‘ ilişki, seyahat ve yürüyüş’
Ben 12 haftalığım daha ama bizim hiç ilişki olmadı, yakınlaşma oluyor tabi ama ilişki olarak değil. Açıkçası ben endişe ediyorum böyle giderse doğuma kadar da olmaz.
Hatta bu konuyu eşimle açıkça konuştum, doktor izin verdi ama ben korkuyorum sen ne düşünüyorsun dedim. Malum erkeğin bir nefsi kadının 40 nefsi derler.
O da ben de korkarım bir şey olacak diye, ben beklerim sen onu düşünme dedi.Rahatladım açıkçası konuşunca.
Bizim 2 düşük geçmişimiz var ondan da her şeyden pimpirik kapıyoruz. Normalde ilişki normal doğum İçin çok iyiymiş ama bizim fikrimiz kararımız bu şekilde oldu.
Çok geçmiş olsun hayırlı haberlerle dön inşallahGünaydın herkese,
Yaa acaba banada mi söylemez bende gittiğimde tam 16 hafta da olcam. Yada bir ay daha mi beklesem acaba. Almanyadayim bendeBen yurtdışında yaşadığım için burda ki doktorlar biraz tuhaf, hemen söylemek istemiyorlarbir sonra ki randevum 07.04. de o zaman öğreneceğiz inşallah.
Bize de ilişkili konusunda sorun yok limit de yok demişti. Biz yine de abartmadan haftada bir ilişkiye giriyorduk. Bu sonuncusunda biraz zorlandım, kendim de hissettim bunu.
Allahtan doktor kötü konuşmadı, ilişkiye girmeyin düzelir dedi.Şu an çok rahatım, kasık ağrım vardı o da geçti karnım da her geçen gün büyüyor
bulantılar da geçseydi bir….
Bence de dikkat edin her şey güzel giderken birden böyle olunca insan korkuyor. En önemlisi bebeğimizin sağlığı![]()
İlişkiyi ekstrem durumlar dışında yasaklamıyor doktorlar da işte, insan korkuyor :)Ben yurtdışında yaşadığım için burda ki doktorlar biraz tuhaf, hemen söylemek istemiyorlarbir sonra ki randevum 07.04. de o zaman öğreneceğiz inşallah.
Bize de ilişkili konusunda sorun yok limit de yok demişti. Biz yine de abartmadan haftada bir ilişkiye giriyorduk. Bu sonuncusunda biraz zorlandım, kendim de hissettim bunu.
Allahtan doktor kötü konuşmadı, ilişkiye girmeyin düzelir dedi.Şu an çok rahatım, kasık ağrım vardı o da geçti karnım da her geçen gün büyüyor
bulantılar da geçseydi bir….
Bence de dikkat edin her şey güzel giderken birden böyle olunca insan korkuyor. En önemlisi bebeğimizin sağlığı![]()
Doktorun insiyatifine bakıyormuş. Ama burada da cinsiyetten dolayı aldırma çok oldugu için doktor isterse 20 haftaya kadar söylemeyebiliyormuş.Yaa acaba banada mi söylemez bende gittiğimde tam 16 hafta da olcam. Yada bir ay daha mi beklesem acaba. Almanyadayim bende