• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Mickey çok güzel bebekken benimde vardı hala duruyor o yüzden oğlumunda olsun istedim. Boyuda kocaman bebek kadar var 😄 örünce at mutlaka canım kolay gelsin ☺️
Sagol canm dogsun saglıklıca güle güle oynasın inşallah 🤲🏼bn kız olanını denicem bakalm nasıl olucak 🥰

Sagol canm dogsun saglıklıca güle güle oynasın inşallah 🤲🏼bn kız olanını denicem bakalm nasıl olucak 🥰
Amin inşallah tek duam o şu günlerde sağlıkla doğsun herkesin bebeği. Evet altını etek model yaparsın pembe pembe güzel olur ☺️

Böylesi daha iyi 1 parça alınacagına 2 parça alınır 🥰sipariş verdiysen bizede göster ☺️
Ben anne bebek bakım çantası, mustela yenidoğan seti, philips avent natural pp 125 ml biberon ve philips avent ultra air 2li emzik almıştım geçen indirimde ::) şimdi de bakıyorum neler var neler yok diye🤗

Ben anne bebek bakım çantası, mustela yenidoğan seti, philips avent natural pp 125 ml biberon ve philips avent ultra air 2li emzik almıştım geçen indirimde ::) şimdi de bakıyorum neler var neler yok diye🤗
Bnde bunları almıştım nedense en cok bu emzikleri kullanmak için sabırsızlanıyorum🥰biberonun cammı acaba

Eklentiler

• IMG_20220405_182341.webp
    IMG_20220405_182341.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 66
@Sariponcikpon seni merak ediyorum gittin mi doktora ne dedi
Evet canim gittim yazdim gormemissin demk enfeksiyon cikti alttan muane etti girunurde birsey yok dedi sukurcuma guu detayliya gircem ya gece ve sabah cook guzel oyn
Bilerek yapıyolar ufaklıklar 🥰.bnmkide yüzünü dönmedi kafasınıda aşagı sokmuş iyice.ayakları kolları cok hareketliydi uyanık oldugunda.sen gittinmi detaylıya
Cuma gunu girecegim ayruntiliya evet ya gece ve sabah cok gzl oynuyor ama oglen tik yok ya ultrasonda hareketsiz 😅 ay bu beni geceleri uyutmicak sanirim

Evet canim gittim yazdim gormemissin demk enfeksiyon cikti alttan muane etti girunurde birsey yok dedi sukurcuma guu detayliya gircem ya gece ve sabah cook guzel oyn
Cuma gunu girecegim ayruntiliya evet ya gece ve sabah cok gzl oynuyor ama oglen tik yok ya ultrasonda hareketsiz 😅 ay bu beni geceleri uyutmicak sanirim
Şuan bile azıcık hareketi göbişte yanma hissi veriyor iyice büyüyünce yandık gerçekten☺️

Benimki de bunun ultra air animals ve erkek bebek için olanı🥰 yok cam almadım ne olur ne olmaz diye yüzüne falan düşer, bişey olur diye. Ablam da benim aldığımı almıştı çok memnundu. Bilerek 1 tane küçük biberon aldım belki tutmaz istemez diye, ablamınkiler kullanmadı neredeyse hiç kaldı öyle büyük boyu. Duruma göre alırım gerekirse yedek olarak:)
Bnde bunları almıştım nedense en cok bu emzikleri kullanmak için sabırsızlanıyorum🥰biberonun cammı acaba

Benimki de bunun ultra air animals ve erkek bebek için olanı🥰 yok cam almadım ne olur ne olmaz diye yüzüne falan düşer, bişey olur diye. Ablam da benim aldığımı almıştı çok memnundu. Bilerek 1 tane küçük biberon aldım belki tutmaz istemez diye, ablamınkiler kullanmadı neredeyse hiç kaldı öyle büyük boyu. Duruma göre alırım gerekirse yedek olarak:)
İnşallah biberona hiç ihtiyacımız olmaz sütümüz bol bol yeter 🤲🏼

T temmuzekim canım oyuncaklar harika ekran görüntüsü aldım, bana da annem yapacak nasip olursa örnek olması açısından attım ona :)

Ben de şu tırtılı düşünüyorum.

Eklentiler

• 9FAF1DE8-2AD8-4B3E-92FC-040851A3E6C6.webp
    9FAF1DE8-2AD8-4B3E-92FC-040851A3E6C6.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 82
Tırtıl yapılınca cok güzel oluyor ya örülüşüde cok güzel ❤️
Ben de yetenek nerede sıııfır😂
Ama annem çok maharetlidir sağolsun bakalım yapacak Allah nasip ederse.
Şöyle bir şey yapmış biraz büyük ama giydirmek nasip olur inşallah çok beğendim🙏

Eklentiler

• B136A521-D237-45C9-9792-F2FFEF5BF575.webp
    B136A521-D237-45C9-9792-F2FFEF5BF575.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 74
Back
X