- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.889
- 123
- 31
Bende çok beğendim minicik çıngırağıÇokkkkk güzeller yaaa bayıldımmmm hele ufaklık cok güzelmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok beğendim minicik çıngırağıÇokkkkk güzeller yaaa bayıldımmmm hele ufaklık cok güzelmiş![]()
Mickey mauseyi denicem ama hemen başlıcamBende çok beğendim minicik çıngırağı![]()
Böylesi daha iyi 1 parça alınacagına 2 parça alınır50 değil 30 tl yanlış yazmışımben genelde takip ediyorum sürekli malum sürecim yatarak geçince bakacak zaman bol oluyor
![]()
Mickey çok güzel bebekken benimde vardı hala duruyor o yüzden oğlumunda olsun istedim. Boyuda kocaman bebek kadar varMickey mauseyi denicem ama hemen başlıcam![]()
Sagol canm dogsun saglıklıca güle güle oynasın inşallahMickey çok güzel bebekken benimde vardı hala duruyor o yüzden oğlumunda olsun istedim. Boyuda kocaman bebek kadar varörünce at mutlaka canım kolay gelsin
![]()
Amin inşallah tek duam o şu günlerde sağlıkla doğsun herkesin bebeği. Evet altını etek model yaparsın pembe pembe güzel olurSagol canm dogsun saglıklıca güle güle oynasın inşallahbn kız olanını denicem bakalm nasıl olucak
![]()
Ben anne bebek bakım çantası, mustela yenidoğan seti, philips avent natural pp 125 ml biberon ve philips avent ultra air 2li emzik almıştım geçen indirimde ::) şimdi de bakıyorum neler var neler yok diyeBöylesi daha iyi 1 parça alınacagına 2 parça alınırsipariş verdiysen bizede göster
![]()
Evet canim gittim yazdim gormemissin demk enfeksiyon cikti alttan muane etti girunurde birsey yok dedi sukur@Sariponcikpon seni merak ediyorum gittin mi doktora ne dedi
Bnde bunları almıştım nedense en cok bu emzikleri kullanmak için sabırsızlanıyorumBen anne bebek bakım çantası, mustela yenidoğan seti, philips avent natural pp 125 ml biberon ve philips avent ultra air 2li emzik almıştım geçen indirimde ::) şimdi de bakıyorum neler var neler yok diye![]()
Evet canim gittim yazdim gormemissin demk enfeksiyon cikti alttan muane etti girunurde birsey yok dedi sukurcuma guu detayliya gircem ya gece ve sabah cook guzel oyn@Sariponcikpon seni merak ediyorum gittin mi doktora ne dedi
Cuma gunu girecegim ayruntiliya evet ya gece ve sabah cok gzl oynuyor ama oglen tik yok ya ultrasonda hareketsizBilerek yapıyolar ufaklıklar.bnmkide yüzünü dönmedi kafasınıda aşagı sokmuş iyice.ayakları kolları cok hareketliydi uyanık oldugunda.sen gittinmi detaylıya
Şuan bile azıcık hareketi göbişte yanma hissi veriyor iyice büyüyünce yandık gerçektenEvet canim gittim yazdim gormemissin demk enfeksiyon cikti alttan muane etti girunurde birsey yok dedi sukurcuma guu detayliya gircem ya gece ve sabah cook guzel oyn
Cuma gunu girecegim ayruntiliya evet ya gece ve sabah cok gzl oynuyor ama oglen tik yok ya ultrasonda hareketsizay bu beni geceleri uyutmicak sanirim
Bnde bunları almıştım nedense en cok bu emzikleri kullanmak için sabırsızlanıyorumbiberonun cammı acaba
inşallah annesi babasıda bebekken çok usluymuş genlerden gelir inşallahCok hoş inşallah üstünde bol bol uyur cok aglamaz![]()
İnşallah biberona hiç ihtiyacımız olmaz sütümüz bol bol yeterBenimki de bunun ultra air animals ve erkek bebek için olanıyok cam almadım ne olur ne olmaz diye yüzüne falan düşer, bişey olur diye. Ablam da benim aldığımı almıştı çok memnundu. Bilerek 1 tane küçük biberon aldım belki tutmaz istemez diye, ablamınkiler kullanmadı neredeyse hiç kaldı öyle büyük boyu. Duruma göre alırım gerekirse yedek olarak:)
Tırtıl yapılınca cok güzel oluyor ya örülüşüde cok güzelT temmuzekim canım oyuncaklar harika ekran görüntüsü aldım, bana da annem yapacak nasip olursa örnek olması açısından attım ona :)
Ben de şu tırtılı düşünüyorum.
İnşallahİnşallah biberona hiç ihtiyacımız olmaz sütümüz bol bol yeter![]()
Dogru onu hiç düşünememiştimİ
İnşallaharada dışarıya çıkarken sağıp vermek için lazım olabilir ne olur ne olmaz
![]()
Ben de yetenek nerede sıııfırTırtıl yapılınca cok güzel oluyor ya örülüşüde cok güzel![]()