2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Geçen hafta bebeğin hareketlerini özellikle kasıklarda çok hissediyordum, bu hafta genel olarak daha az hissediyorum, 24.haftadayız. Sizin nasıl kızlar?
25+4’teyim dünden önceki 2 gün çok çok az hissettim diyebilirim.
Hatta burda da sormuştum.

Ama dün ve özellikle bu sabah daha net hissetmeye başladım. Az evvel onu diyordum kendime ‘demek ki bu hareketlerin artmadı azalması çok normal, sakin ol’ diye.

Benim hiç öyle sürekli kıpır kıpır ya da tekmesi canımı acıtır tarzda değil bebeğim.
Her bebeğin hareket tarzı Farklı sanırım, sen de kendini böyle motive etmeye çalış canım kafaya takımca hiç hareket etmiyorlar sanki🤷🏻‍♀️

Kızlar, iki hafta önce 66 kiloydum, bu hafta içi 66.8 fln gördüm ama bu sabah yeniden 66 olmuşum. Bu kadar ödem fln olacağını sanmıyorum 😔

İki hafta önce gitmiştim, bebek iyi şükür onda bişey yok, yememe ve istirahate rağmen neden oldu diye üzüldüm sadece
Anladım canım sıkma canını benimde bazen kilo alımı duruyor ama bazen bi bakıyorum almışım. Değişiyor yani 😊 hatta son kontrolümde 8 kilo almıştım doktor çok almışsın hamur işi yeme dedi🙊

25+4’teyim dünden önceki 2 gün çok çok az hissettim diyebilirim.
Hatta burda da sormuştum.

Ama dün ve özellikle bu sabah daha net hissetmeye başladım. Az evvel onu diyordum kendime ‘demek ki bu hareketlerin artmadı azalması çok normal, sakin ol’ diye.

Benim hiç öyle sürekli kıpır kıpır ya da tekmesi canımı acıtır tarzda değil bebeğim.
Her bebeğin hareket tarzı Farklı sanırım, sen de kendini böyle motive etmeye çalış canım kafaya takımca hiç hareket etmiyorlar sanki🤷🏻‍♀️
benimde aynı 24+1 deyim beni rahatsız eden ya da sürekli hissettiren bi haereketi yok ara ara tatlı tatlı hareketleri beni ağlatıyo bazen ama mutluluktan 😊

Anladım canım sıkma canını benimde bazen kilo alımı duruyor ama bazen bi bakıyorum almışım. Değişiyor yani 😊 hatta son kontrolümde 8 kilo almıştım doktor çok almışsın hamur işi yeme dedi🙊
Ben de 7 kilo kadar aldım, yatıyorum diye bişey demedi Allah'tan☺️Belki ondan durmuştur, yeterince stok yapmışımdır.

Merhaba hanımlar
LCW den alışveriş yapıyorum ama bana kupon gelmedi. Elinizde varsa bana gönderebilir misiniz
Saat 15:00 e kadar geçerli LCW100 kodunu deneyebilirsiniz. Yada yeni üyelik açabilirseniz, 300 TL üzerine sepette otomatik olarak 100 TL düşüyor

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-12-12-34-06-276_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2022-06-12-12-34-06-276_com.instagram.android.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 117
Geçen hafta bebeğin hareketlerini özellikle kasıklarda çok hissediyordum, bu hafta genel olarak daha az hissediyorum, 24.haftadayız. Sizin nasıl kızlar?
Benimde hep kasıklarda sol kasikta ordada yag yok tekme attimi cok acıyor.gunde 1 kere kesin hissediyorum.bazen cok yedimmi aksam hissetmiyorum kalktigimda sabah hissediyorum bazı gunlerde sabah ogle aksam gece.

Cuma günü şeker için gittim enfeksiyon çıktı 😒 Yarın sonuç için gideceğim. Laktat dehidrogenaz yüksekliğini ilk defa yaşıyorum. Yaşayan aydınlatabilir mi neden kaynaklı olabilir? Merakımdan yarını zor edeceğim sanırım 😐

Cuma günü şeker için gittim enfeksiyon çıktı 😒 Yarın sonuç için gideceğim. Laktat dehidrogenaz yüksekliğini ilk defa yaşıyorum. Yaşayan aydınlatabilir mi neden kaynaklı olabilir? Merakımdan yarını zor edeceğim sanırım 😐
Enfeksiyon olduğunu nasıl anladı? Kanda mı çıktı yoksa vajinada mı? İlaç verdi mi?
Çok geçmiş olsun 💜

Geçmiş olsun. Enfeksiyon kanda çıkmış muhtemelen, doku hasarı durumunda ldh yükselir. Ona da yüksek ihtimal enfeksiyon sebep olmuş olabilir. Yarın ek tahliller istenebilir, buna göre tedavi/takip onerilecektir. Bir sürü şeyden kaynaklı olabileceği yazıyor ama enfeksiyon gözüküyor ise ilk olarak bunun sebep olduğunu düşünürler genelde.

Geçmiş olsun. Enfeksiyon kanda çıkmış muhtemelen, doku hasarı durumunda ldh yükselir. Ona da yüksek ihtimal enfeksiyon sebep olmuş olabilir. Yarın ek tahliller istenebilir, buna göre tedavi/takip onerilecektir. Bir sürü şeyden kaynaklı olabileceği yazıyor ama enfeksiyon gözüküyor ise ilk olarak bunun sebep olduğunu düşünürler genelde.

Enfeksiyon olduğunu nasıl anladı? Kanda mı çıktı yoksa vajinada mı? İlaç verdi mi?
Çok geçmiş olsun 💜
Teşekkür ederim 🌼 Böyle kan ve idrarda çıktı

Eklentiler

• Screenshot_20220612_191442_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_20220612_191442_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 345
  • Screenshot_20220612_191432_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_20220612_191432_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 209
Back
X