Biraz daha iyiyim canım çok şükür ilk zamanlar ağrılar hiç geçmeyecek gibi geldi ama geçti. İlk 4 gün zorlandım diyebilirim. Karnımın içi hala çok acıyor ama. Bebekte alıştı gündüzleri uyuyor geceleri aktif bebe

anne sütü emmeye başladı. Sütüm yinede az hiç öyle dolu dolu hissedemiyorum

mamaya alıştı kaşık biberonla illaki veriyoruz şu an yoksa çıldırıyor. Bu arada kaşık biberonla yedirene kadar her yerimden ter boşanıyor. Eller hareketli biri tutuncada kızıyor. Biberonu sakın vermeyin memeyi red eder dedi doktorumuzda bir süre kaşık biberonla devam. Doktor ileride azaltacakmış mamayı bakalım o zaman nasıl başa çıkacağız. henüz yeni yeni kg almaya başladı 3045gr çıktı dün.(3146 doğmuştu halbuki sarılıktan kg verdi 2890a kadar düştü yavrum.) hastanede fototerapi alma riskimizde kalktı değeri düşmüş. Ben hiçbir şeye yetişemiyorum hayatım sürekli meme-mama-bez döngüsünde

Babamız her gün bebek mağazalarında bir şey almakla meşgul. Kıyafetler yetmiyor yenidoğan aldık ilave birsürü zıbın. Tek zıbınla yatıyoruz çok sıcak klimada bazen açık en düşükte. Yenidoğanlar bol geliyor. Neyseki kg almaya başladı büyüyecek miniğim
Not: bol bol uyuyun zombi gibi geziyorum bazen