Yalancı ozaman. Banada giriyor 5 10 dk ama baya düzensiz geçiyor hemenŞimdilik geçti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalancı ozaman. Banada giriyor 5 10 dk ama baya düzensiz geçiyor hemenŞimdilik geçti![]()
Bak şimdi gene başladıYalancı ozaman. Banada giriyor 5 10 dk ama baya düzensiz geçiyor hemen![]()
Takip et işte. İnşallah hayırla kolay doğumun olurBak şimdi gene başladı![]()
Şöyle bi kalkayım sagı solu toparlayaym nolur OlmazTakip et işte. İnşallah hayırla kolay doğumun olur![]()
MaşallahCanlarım
Bebem kucağımda
İyiyiz şuanda şükürler olsun
2410 gr doğduk ufacığız
İmkanınız varsa normal doğurun![]()
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Kaç haftalık doğdu belirtilerin nelerdiCanlarım
Bebem kucağımda
2410 gr doğduk ufacığız
Canlarım
Bebem kucağımda
2410 gr doğduk ufacığız
Yaa aklım sendeydiCanlarım
Bebem kucağımda
2410 gr doğduk ufacığız
Teşekkür ederiz darısı sağlıcakla başınızaHayırlı olsun bu arada yeni doğmuş ya minik kuş iyice üstüne düşüyordur babası![]()
Amanınnn şimdiden senaryolar başlamışGeçen yürüyüşe çıktık erkek arkadaslarıyla dolaşan kızları gördü eşim bizim kızımızdamı böyle dolaşıcak erkeklerle diyor![]()
Bizde evlendik ve Kendileride bizimle dolaştılar hiç onu demiyorlar amaAmanınnn şimdiden senaryolar başlamışaynı bizimki de valla. Ömür boyu bakarmış kızına öyle diyo. Sanırım evden çıkarmayacak turşusunu kuracak
![]()
İtiraf edeyim benim de aklıma yatıyor düşüncehaha onu bende diyorum kızımı kimselere veremem![]()
Aynısını annem de eşime söyledi şakayla karışık kızarakBizde evlendik ve Kendileride bizimle dolaştılar hiç onu demiyorlar ama![]()
Amin inşallah en önemlisi buAynısını annem de eşime söyledi şakayla karışık kızaraksesi çıkamadı tabi. Şaka bir yana Allahım sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin hepimize
![]()
Ayyy o zaman suni sancı ile baslatacak doğumu aslında gününe daha var neden erken başlatıyor canimEvet tatlım
Aynen çıktı çıktı yoksa çıkarırlar
Normal doğum canım ama napcak hiç sormadım suni mi verecek eliyle mi oynicak gel dedi gitcez. Sormak istemiyorum cahillik mutluluktur. Suniden korkuyorum
sağlıcakla al bebişi kucağına
Çok geçmiş olsun korkma bayaaa duyulan senaryo tansiyon artışıyla sezeryan sağlıcakla alırsın inşallah kucağına mis gibi yavrunu
Tabiii regli gibi başlar artarak devam eder sonra böle saplana saplana gelir sonra ver elini Paris![]()
Ahhhh yerim sizi guzelliklerimCanlarım
Bebem kucağımda
2410 gr doğduk ufacığız
Yanında kimse yokmu kuzum eliyle memeni tutup ağzına vermesi lazım bana öyle yaptılar bebek hemşiresi olması lazım emzirme eğitimi veriyorlar hastanedeKızlar çıldıracam emmeyi bilmiyor memeye yaklaşınca ağlıyor. Napıcam bilmiyorum. Ebeler de hepsi doğumda ne zaman gelecekler belli değil aç aç nasıl olacak ya