• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Geçen yürüyüşe çıktık erkek arkadaslarıyla dolaşan kızları gördü eşim bizim kızımızdamı böyle dolaşıcak erkeklerle diyor🤣🥴
Amanınnn şimdiden senaryolar başlamış 😃 aynı bizimki de valla. Ömür boyu bakarmış kızına öyle diyo. Sanırım evden çıkarmayacak turşusunu kuracak 😂😂

Evet tatlım

Aynen çıktı çıktı yoksa çıkarırlar

Normal doğum canım ama napcak hiç sormadım suni mi verecek eliyle mi oynicak gel dedi gitcez. Sormak istemiyorum cahillik mutluluktur. Suniden korkuyorum

🙏🙏🙏 sağlıcakla al bebişi kucağına

Çok geçmiş olsun korkma bayaaa duyulan senaryo tansiyon artışıyla sezeryan sağlıcakla alırsın inşallah kucağına mis gibi yavrunu😍😍

Tabiii regli gibi başlar artarak devam eder sonra böle saplana saplana gelir sonra ver elini Paris😀😀
Ayyy o zaman suni sancı ile baslatacak doğumu aslında gününe daha var neden erken başlatıyor canim
Canlarım
Bebem kucağımda
İyiyiz şuanda şükürler olsun
2410 gr doğduk ufacığız 🥹🥹🥹
İmkanınız varsa normal doğurun 😅
Ahhhh yerim sizi guzelliklerim 🧿❤️
İlk yürüyüş gerçekleşmiş sanırım böyle dediğine göre🙈 geçecek merak etme yatarsan herşey daha zor olur bol bol yuru azim et dayanilmicak gibi olursa ağrı kesici iste hemşireler den ben o gece yatamadım mesela sürekli oturdum yürüdüm oturdum yürüdüm ertesi günde hastaneden çıktık zaten herşey çok güzel olacak miss kokulunu öp kokla bizim yerimize de annesi😍 Allah analı babalı büyütsün inşallah

Kızlar çıldıracam emmeyi bilmiyor memeye yaklaşınca ağlıyor. Napıcam bilmiyorum. Ebeler de hepsi doğumda ne zaman gelecekler belli değil aç aç nasıl olacak ya

Kızlar çıldıracam emmeyi bilmiyor memeye yaklaşınca ağlıyor. Napıcam bilmiyorum. Ebeler de hepsi doğumda ne zaman gelecekler belli değil aç aç nasıl olacak ya
Yanında kimse yokmu kuzum eliyle memeni tutup ağzına vermesi lazım bana öyle yaptılar bebek hemşiresi olması lazım emzirme eğitimi veriyorlar hastanede

Back
X