• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kizlar merhaba, ben konuyu şimdiye kadar hep dişardan takip etdim , kendim doğum deneyimlerini ,hikayelerini çok ariyordum o yüzden bende yazmak istedim birilerine faydası olur diye, serklajli hamilelik gecirdim 37 haftada dikişlerim alindi , o zamandan şimdiye kadar sancilarimin başlamasını bekledim , ama azıcıkta olsa sancim falan olmadı 39 hafta tamaminda yani bu gece 03.53te iğne batmasi gibi sanci hissettim sanki bişey pat diye patladı , kalktim tualete gitdim suyum aniden gelmeye başladı, yinede sancim yok, kalktik hastaneye geldik agrisiz sizisiz 6.7 sm açılma olmuş , doktorta şaşırdı nasil oluyor diye, 1.2 saate doğurursun sen dedi, fakat benim sancilarim 2.3 saate başladı ve git gide çok artdı artık dayanamiyordum ve 9.25te normal doğumla bebeğimi kucagima aldım , sanci aninda çok acı oluyor evet bidaha doğurmuycam falan diyodum kendi kendime , ama doğumdan 1 saat sonra herşey eskisine dönüyor acı falan kalmiyor, benim dikişlerimde oldu doktor kendisi kesi atdi, dikişlere rağmen şimdi agri falan hissetmiyorum , uzun lafın kısası kolay oldu diyemem zor bi süreç ama sonucu kat kat güzel oluyor hepinize kolay doğumlar dilerim🌺
Gözünüz Aydın eminim kuş kadar hafifsinizdir şimdi oh ne güzel😇

Sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun bebeğinizi inşallah, darısı başımıza.

-Sunshine -Sunshine kuzum diğer konudan okudum ayrıntıları, son durumunu bize de yaz nasılsınnn? 🌸

Kizlar merhaba, ben konuyu şimdiye kadar hep dişardan takip etdim , kendim doğum deneyimlerini ,hikayelerini çok ariyordum o yüzden bende yazmak istedim birilerine faydası olur diye, serklajli hamilelik gecirdim 37 haftada dikişlerim alindi , o zamandan şimdiye kadar sancilarimin başlamasını bekledim , ama azıcıkta olsa sancim falan olmadı 39 hafta tamaminda yani bu gece 03.53te iğne batmasi gibi sanci hissettim sanki bişey pat diye patladı , kalktim tualete gitdim suyum aniden gelmeye başladı, yinede sancim yok, kalktik hastaneye geldik agrisiz sizisiz 6.7 sm açılma olmuş , doktorta şaşırdı nasil oluyor diye, 1.2 saate doğurursun sen dedi, fakat benim sancilarim 2.3 saate başladı ve git gide çok artdı artık dayanamiyordum ve 9.25te normal doğumla bebeğimi kucagima aldım , sanci aninda çok acı oluyor evet bidaha doğurmuycam falan diyodum kendi kendime , ama doğumdan 1 saat sonra herşey eskisine dönüyor acı falan kalmiyor, benim dikişlerimde oldu doktor kendisi kesi atdi, dikişlere rağmen şimdi agri falan hissetmiyorum , uzun lafın kısası kolay oldu diyemem zor bi süreç ama sonucu kat kat güzel oluyor hepinize kolay doğumlar dilerim🌺
Maşallah bence gayet güzel bi doğum olmuş. Allah analı babalı büyütsün 😍

Minnoşlar doğurmadım henüz😀😀 önce bunu yazayım. Geldiğimde 4,5 cm açıklık vardı zaten yatışım yapıldı suni verdiler yavaş yavaş sancılar arttı. Epidural aldım bu Nası bişimiş yA hiç ağrı hissetmiyorum biraz uyuştum kafam güzel. Bekliyoz bakalım açılmaya devam 6 cm oldum. Odadayım henüz😍😍
Doğdu belkide bebiş 🥰

Kızlar acıklık aynı 1 de kalmış yarın sabah yatışım yapılıcak hayırlısıyla suni sancıyla başlıcaz bakalm dualarınıza talibim 🥲haftaya vercekti olmaz dedim yarın dedi birden bi el ayak titremesi olmadı degil bu gece bana uyku yok🥴
Aynı kaderi yaşıyoruz arkadaşım hayırlısıyla doğuralım sağsalim bakalm ikimiz aynı gun suniyle doğurcz benm dünden beri uykum kaçık 😝 saat kaçta gitçeksn belki aynı saat doğum olur birde 😇

Aynı kaderi yaşıyoruz arkadaşım hayırlısıyla doğuralım sağsalim bakalm ikimiz aynı gun suniyle doğurcz benm dünden beri uykum kaçık 😝 saat kaçta gitçeksn belki aynı saat doğum olur birde 😇
Sabah 8de burda ol dedi doktor canım sen kacta gidiceksin .bekledik bekledik muradımıza ericez çok şükür inşallah suni sancı başarılı olur normalden dönmeyiz sağ salim kucagımıza alırız evlatlarımızı arkadaşım🤲🏼😍sen bide dünden beri bekliyorsn sana hiç geçmemiştir vakit en azından bn bugün sadece 😍

Ne kadar çok korkarsaniz o kadar zor olur süreç.sadece kucaklaşma anını düşünün,gerisi hallolur. Ayağa da kalkıliyor,ağrılar da geçiyor. 11 gün önce sezeryan olup biraz önce bebeğini emzirip uyutmus,bütün evini toplayıp, 2 Sepet ütü yapmış, çamaşırlarını yıkayıp asmis taze bir anne olarak söylüyorum bunu 🌺
ohh benimde içim rahatladı siz böyle diyince annem doğumdan sonra 20 güm falan kalabilcek sonra napcamı düşünüyordum hep ev süpürmeyi falan yapabiliyomusun

ohh benimde içim rahatladı siz böyle diyince annem doğumdan sonra 20 güm falan kalabilcek sonra napcamı düşünüyordum hep ev süpürmeyi falan yapabiliyomusun
Bu süreci hızlı atlatmak tamamen size bağlı ,ne kadar hareketli olursanız o kadar iyileşme süreci hızlı olur🙂 ev süpürme denemedim hiç genelde bizde o iş bu eşime ait,genel temizlik için de eve gelen bir ablamız var düzenli olarak 15 Günde 1

Çalışma hayatına o kadar alışmışım ki evde 2 dk uzanıp yatamıyorum, muhakkak bir iş yaratıyorum kendime. Bu enerji doğum enerjisidir inşallah 🤪

Kızlar aranızda yüksek lisanla uğraşan var mı bilmiyorum ama yarıda bırakan varsa af çıktı, ben bugün gidip bir de ona başvurdum. Belki yararlanmak isteyen olur.

Bu süreci hızlı atlatmak tamamen size bağlı ,ne kadar hareketli olursanız o kadar iyileşme süreci hızlı olur🙂 ev süpürme denemedim hiç genelde bizde o iş bu eşime ait,genel temizlik için de eve gelen bir ablamız var düzenli olarak 15 Günde 1
bizdede son 1 aydır eşim yapıyo ben çabuk nefes nefese kalıyorum diye bisüre daha eşim yapae o zaman 😊bende dediğine katılıyorum sürekli ameliyat oldum doğurdum diye yatarsan psikolojik bile toparlayamazsın zaten daha önceki tiroid ameliyatımdada öyleydim çhaata psikolojisine girmedim yine öyle olur inşallah😊

Sabah 8de burda ol dedi doktor canım sen kacta gidiceksin .bekledik bekledik muradımıza ericez çok şükür inşallah suni sancı başarılı olur normalden dönmeyiz sağ salim kucagımıza alırız evlatlarımızı arkadaşım🤲🏼😍sen bide dünden beri bekliyorsn sana hiç geçmemiştir vakit en azından bn bugün sadece 😍
Hakkınızda hayırlısı olsun 😍Bende yarın gidecegim🤦‍♀️

bizdede son 1 aydır eşim yapıyo ben çabuk nefes nefese kalıyorum diye bisüre daha eşim yapae o zaman 😊bende dediğine katılıyorum sürekli ameliyat oldum doğurdum diye yatarsan psikolojik bile toparlayamazsın zaten daha önceki tiroid ameliyatımdada öyleydim çhaata psikolojisine girmedim yine öyle olur inşallah😊
Aynen öyle ben hayatımda ilk defa operasyon geçirdim, ama hiç operasyon gözüyle bakmadım🙂 hemen kendimi iyileşme kısmına adapte ettim şükür çabuk toparladım 🙏 Darısı sana olsun inşaallah 🌺

Tabi bana hiç geçmedi habire iş yapıyom evde bi de bi kaşık ağrısı vardı bugün gecede karnm acıyodu psikolojik🥺bende 8:30 da gircem hemen ilk önce beni alcak yatış vercek çok şükür evet normaldende dönmeyz inşallah Allah yardımcmz olsun 😊🤲🏻🤲🏻

Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün kuzucuk inşallah 🙏🏻
Benim de yarın 39+0.. kontrol günüm aynı zamanda.. henüz hiçbir şey yok ortada, ne sancı ne açılma, ne nişan.. ilk doğumum olacak.. yazdıklarınızı okuyarak ve başıma neler geleceğini merak ederek bekliyorum 🥰

İnşallah çok guzel bi doğum hikayen olur canim
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün kuzucuk inşallah 🙏🏻
Benim de yarın 39+0.. kontrol günüm aynı zamanda.. henüz hiçbir şey yok ortada, ne sancı ne açılma, ne nişan.. ilk doğumum olacak.. yazdıklarınızı okuyarak ve başıma neler geleceğini merak ederek bekliyorum 🥰

Merhabalar, fayda gördüğünüz gaz damlası var mı? Fayda etmiyor diyen doktorlar var diye kullanmaya direniyordum ama son çare kullanıcam artık 😢
Doktorunuza bi danışın ama ikizlerde doktorum nurse harveys in şurubunu kullanndırmıştı bize. Bi araştırın isterseniz .

Back
X