• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Plesanta yaşlanınca bebeğin kilo alını yavaşlıyor sanırım ben öyle biliyorum.

Bunun kararını vermek kolay değil canım ama tamamen ben olsam ne yapardım düşüncesiyle;

bu yola doktorlarımızla çıkıyoruz, iyisiyle kötüsüyle doktorum bana ne derse ben onu yapardım sanırım.

İnmez diye bir şey yok inebilir, tamamen ters de dönebilir hiç bilmiyoruz bunları ama eğer doktoruma güveniyorsan eşinle de konuşup ona göre karar vermelisin. Çünkü biz doktor değiliz yanlış yönlendirirsek bu sefer bu da büyük vebal Allah korusun korkarım ben öyle şeyden🙏

Aklıma yattı canım teşekkür ederim, bence de bunu kastetti. Baş aşağı ama biraz yüz kısmında eğiklik olması gerek doğum İçin doğru söylüyorsun 👍🤲
Haklısınız duanızı bekliyorum kanamam oldu tekrar geldim

Ben biraz korkuyorum sanirim normal doğumdan. Gitgide bunu anladım. Ama süreç normal işlerse de sezeryanı tercih edemem gibi geliyo. İçten içe Allah'ım sezeryan için bir sebep olsun da tercih etmek zorunda kalmayım diye geçirdim hep. Şu an kızım hala ters duruyo kafasına dokunuyorum tam midemin altında. Senin ki gibi deseler tamam derdim sanırım. Bı de hemen kavuşmak için çok sabırsızlanıyorum.
Şuan kanamam oldu tekrar geldim doktora

Daha döner bence seninki haftan erken. Benimki de geç döndü ama bir hareket yaptım. Hemen vereyim sana taktiği. İse yaramasına çok şaşırmıştım çünkü. Yatağın üzerinde kedi gibi durdum bekledim. Ellerimi ve dizlerimi koydum bekledim. İnternetten okudum bende. Cidden döndüğünü hissettim. Belki seninki de döner 🌸
Teşekkür ederim deneyim bende. Gece bazen yataktan kalkarken o pozisyona geciyorim ama biraz ağrılı oluyor.

Bizim minik de dün ilk defa gaz sancısı yaşadı, inanılmaz bir deneyim oldu,en son o ağlıyor ben agliyordum 😬 ablam sağolsun geldi hemen yegenimden alışkın,masaj falan yaptı, sıcak havluya sardı biraz rahatladı,gece yine benzer sahneler yaşandı, şuanda da durum belirsiz, bekliyorum bakalım nasıl olacak, yavrumun karnı taş gibi olmuştu dün içim parçalandı 😔
Bizim de 2.haftada başladı. İnsan çaresiz hissediyo gerçekten, gaz çıkarınca diyorum ki tamam rahatladı derken bi daha bı daha, o kadar gaz el kadar bebeğin neresinde saklanıyor anlamıyorum

Kızlar alıntılayamadımm acıklık hala 1 de 1 saat daha bekleyiip hala yoksa acıklık sezeryana dönücez.sancı filanda hissetmiyorum evde oturur gibiyim şaştım kaldım bu işe 🥺
Senin acı ağrı eşiğinin yüksekliği nedir böyle🫣

Hayırlısı olsun canım belki böylesi daha hayırlıdır🙏

Kızlar alıntılayamadımm acıklık hala 1 de 1 saat daha bekleyiip hala yoksa acıklık sezeryana dönücez.sancı filanda hissetmiyorum evde oturur gibiyim şaştım kaldım bu işe 🥺
Nasıl hissetmiyorsun canım Allah Allah. Az mi veriyor sancıyı acaba. Uzukme halkında hayırlısı olsun sağ sağlim kucağına al yeter ki

Kızlar hepinize birşey danışacağım çok kararsızım🥺
şimdi geldim doktordan çatı muanesi yaptı somrasında aşırı yoğun lekem geldi ve ağrım var. Ama doktor bebek çok yukarda inmez gel yarın sezeryan alalım. İstersende cuma günü dedi. Artık bebegin eşi yaşlanmaya başlamış zamanın gelmiş dedi çatıda açıklık pek yok nst sancı çıkmadı🥺 ne yapayım sizce lütfen akıl verin🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
15 eylül doğuranlar arasına katıl derim 😂 gel sende bizle aynı anda doğur

Ayy bende hiç hissetmemek isterdim heralde. Ufacık 20 lere bile çıksa sancım ben bitiyorum. Hayırlısı olsun İnşallah sezeryanda olsa normalde olsa sağlıklı olması daha önemli

Bizim de 2.haftada başladı. İnsan çaresiz hissediyo gerçekten, gaz çıkarınca diyorum ki tamam rahatladı derken bi daha bı daha, o kadar gaz el kadar bebeğin neresinde saklanıyor anlamıyorum
Evet kesinlikle çok çaresiz kalıyor insan. Tam diyorum ben de rahatladı aa bir bakıyorum sar başa, özellikle geceleri oluyor bir de gündüz pek olmuyor.

Bence o kadar da korkunç değil çatı muayenesi. Tabi baya tedirgindim ben. Parmakla bakacağını bile anlamadım doğrusu 🙄 bir şok oldum orda😀 öyle ittirmedi de, ağrılı filan değildi. İnşallah öyle geçer seninki de
evet bende parmak beklemiyodum aletle bakicak sandim ama cok kotu bi his o koltuga oturmak doguma uygun dedi ama bebek inememis acilma yokmus haftaya tekrar kontrol

Açık kahveyse nişandır o. Hamilelik boyunca kahve leke hiç gelmiyor. Nişanın içinde pembe ya da kahve oluyor. Hadi bakalım yaklaştın demek ki gözün aydın🤗 ben bir heyecanlanmıştım. Koştum eşime dedim nişan geldiiii. Ee yani ? dedi bana. Sonra gittim yattım 😀 neticede yine ne zaman doğuracağın belli değil 😀
aynen belli degil daha ama normale uygun dedi tabi ilerleyen zmaan ne gosterir bilmem

Sezeryana cevirdik müsait olunca en kısa zamanda sebeplerini yazacagım.olmayınca olmuyor demekki bebegm saglıklı olsun saglıklı dogsunda başka bişi istemem 🥰görüşmek üzere 🤗
Bi an önce gelsin geçsin canım benim güzel haberle gel sağlıkla kavus 😍🙏🏻

Back
X