Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir lokmada bile o korkulan bakteri olabilir. Kola, cips vs. gibi bı durum değil malesefAnladım bende az yendiğinde sorun olmaz mı ki diye şey ettim dehani kola falan tüketiyorlar ya çok abartmayarak öyle düşündüm
![]()
Yaa minnoş, gerçekten paket olmuşYine paket olduk![]()
Yaa minnoş, gerçekten paket olmuşBen yapamıyorum gazdan dolayı ıkınma hareketlerini yapamadığı için daha kötü oluyor. Böyle el bacak serbest olunca da reflü yatağından düşüyo
![]()
Anladım teşekkür ederimBir lokmada bile o korkulan bakteri olabilir. Kola, cips vs. gibi bı durum değil malesefKaldı ki onları çok tükettim
![]()
Evet inşallah sen nasıl emzirebildin mi bebeğini nasılsınzAglamazmı ama kavusucaksınız geçici bi süreç Allahın izniyle![]()
Maşallah maşallahBunlarda bizdenn.bebek değilde saç dogurmuşum![]()
aynen aliyo ama bir iki emip oyle agznda tutuyo cani isterse emiyo istemezse uyanikda olsa ole bekliyo meme agznda hayrlisiyla alisana kadar biraz ugrasicaz belllikiGözünüz aydın canım aynı sorunsal bende de var zorla tutturuyoruz meme de uyuyup kalıyor tospa![]()
AyySen yarınamı dogurtucaksezeryanmıı
ah mavisim Hayirli olsun sana da tam bir eylul annesi oldunuzMagnifiaque magnimmm prensesin nasill oldu
Evet öyle yapıyorumCanım suyu kafasının arkasindan mi döküyor sun kayinvalidem öyle yıkıyor benim büyük kız 2 yasinda hala kafasına su dökülürken ödü kopuyor döktürmuyor bebekken de öyle idi boguluyordu
Ben de yarım kundak yaparım umuduyla bir sürü müslin bez almıştım sonuç; kolları yukarıda olmazsa uyuyamayan bir aslan kızıYaa minnoş, gerçekten paket olmuşBen yapamıyorum gazdan dolayı ıkınma hareketlerini yapamadığı için daha kötü oluyor. Böyle el bacak serbest olunca da reflü yatağından düşüyo
![]()
Aynı şekilde bı kaç kat yapıp üzerini ortuyorum ben ama illa ki kullanılır. Bizim de öyle eller hep bı yukarda ve yüzdeBen de yarım kundak yaparım umuduyla bir sürü müslin bez almıştım sonuç; kolları yukarıda olmazsa uyuyamayan bir aslan kızı![]()
Çok teşekkür ederim diloş Rabbim sana ve diğer kızlara kolay doğum nasip etsinBelki ondan çok etkilendin canım rahmin de toparlanmak için kasılıyorsa eğer. Çok çok geçmiş olsun acıların dinsin inşallah bi an önce![]()
5 ay gayet iyi bence. Benimki o kadar olsaydı yine gözüm arkada kalmazdı. Aralık ocak için bir şeyler ayarlamaya çalışırsın. 40 gün rapor hakkın da var. Belki onu kullanırsın.Benim bebiş 37 haftalık doğdu.8 haftaya o 3 haftada eklendi.40 haftadan önce doğum olursa eksik haftalar doğum sonraya ekleniyor.bu nedenle 11 hafta doğum izni.ikinci donem baslarsam 5 ay doldurmuş olacak.sakin bir bebek olursa başlarım diye düşünüyorum.oglen gelir emziririm.ev çok yakin okula.ama Aralık ocak iki ay ne yaparim bilmiyorum.
Bizimde reflü yatağında düz lafa yastığı var asla onda yattığını görmedim hep aşağı kayıyorYaa minnoş, gerçekten paket olmuşBen yapamıyorum gazdan dolayı ıkınma hareketlerini yapamadığı için daha kötü oluyor. Böyle el bacak serbest olunca da reflü yatağından düşüyo
![]()
Ekledim canım Allah analı babalı büyütsün inşallahBenim doğumum biraz zor oldu ama şükür ki iyiyiz 9 eylülde 2650gr, 48 cm olarak doğduk bizde listeye ekler misinmaviss_34 .
Doğum yapan güzel anneler herkesi tebrik ederim, allah uzun ömürler versin bebişlerimize![]()