• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Açıyor zaten canım keşke böyle kalsa uyumak isterse uyuyor dünden beri bizde çok gazliyiz yahu bu minik bedenler nasıl kocaman gaz çıkarıp bizden daha gazli😁
Yaa minnoş, gerçekten paket olmuş 😇 Ben yapamıyorum gazdan dolayı ıkınma hareketlerini yapamadığı için daha kötü oluyor. Böyle el bacak serbest olunca da reflü yatağından düşüyo😅

Sen yarınamı dogurtucak 🥶sezeryanmıı
Ayy ♥️🥲Hayirli olsun guzel anne darisi kalan diger arkadaslarimin basina

Magnifiaque Magnifiaque magnimmm prensesin nasill oldu
ah mavisim Hayirli olsun sana da tam bir eylul annesi oldunuz🥲♥️
Benim bebeler dun tam bir aylik oldu

kizim iyiye gidiyor ama risk hala var be mavis korkarak duayla devam ediyorum sadece Beynindeki sislik hala ayni inmedi buyumedide insallah duzelir

Yaa minnoş, gerçekten paket olmuş 😇 Ben yapamıyorum gazdan dolayı ıkınma hareketlerini yapamadığı için daha kötü oluyor. Böyle el bacak serbest olunca da reflü yatağından düşüyo😅
Ben de yarım kundak yaparım umuduyla bir sürü müslin bez almıştım sonuç; kolları yukarıda olmazsa uyuyamayan bir aslan kızı 😂

Ay ben doğurdum ama kendimde bittimm😅 yürüme olayı neymiş öyle hala yürürken zorlanıyorum bunu bize niye demedinzmkızlaar 😂 gaz çıktı fakat büyük tuvalet çıkmıyor hemşire gelip gidip soruyor daha da tedirginoluyorum. Bugğünde yapamazsam napcaklar acaba göndermezler heralde. Ne yapmamı önerirsiniz ? Ortalama 1-2 saatte bir yürüyorum

Benim bebiş 37 haftalık doğdu.8 haftaya o 3 haftada eklendi.40 haftadan önce doğum olursa eksik haftalar doğum sonraya ekleniyor.bu nedenle 11 hafta doğum izni.ikinci donem baslarsam 5 ay doldurmuş olacak.sakin bir bebek olursa başlarım diye düşünüyorum.oglen gelir emziririm.ev çok yakin okula.ama Aralık ocak iki ay ne yaparim bilmiyorum.
5 ay gayet iyi bence. Benimki o kadar olsaydı yine gözüm arkada kalmazdı. Aralık ocak için bir şeyler ayarlamaya çalışırsın. 40 gün rapor hakkın da var. Belki onu kullanırsın.

Bizimde reflü yatağında düz lafa yastığı var asla onda yattığını görmedim hep aşağı kayıyor 😂 şu cırtlılardan aldık bakalım diğerlerinden kurtuluyor hemen kundakta eller ayaklar çok hareketli😬

Kızlar bebekleri nasıl yatırıyorsunuz ben sağ sol olayına dikkat ediyorum ama bizimki doğduğundan beri kendi istediği gibi döndürüyor kafayı. Bazen bakıyorum kendi yan dönüp yatmış falan ben ne yapsamda o rahat olduğu pozisyona geçiyor sizinde öyle mi

Benim doğumum biraz zor oldu ama şükür ki iyiyiz 9 eylülde 2650gr, 48 cm olarak doğduk bizde listeye ekler misin maviss_34 maviss_34 .
Doğum yapan güzel anneler herkesi tebrik ederim, allah uzun ömürler versin bebişlerimize 💗
Ekledim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 😍 bebişin ismi neydi onu da ekliyim ❤️

Back
X