Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
maşallah maşallah gözünüz aydın oğluşunuz geliyor demek
rahatsızlığınız vardı geçen hafta herşey normale dönmüş mü ?
Çok teşekkür ederim
Evet idrar tahlili kültürü hepsi temiz çıktı şükür bebeğim de iyi doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi 18. Haftadan sonra detaylı ultrasona girebileceğimi söyledi bakalım

Oyyy maşallah kuzucuklaragözün aydın canım

off evet yaa yazık bize, biz bebelerimizi görmeyelim mi, hasretinden ağlayalım mııı, gün mü sayalım biz n'aaapalım neeee?
Heee vallaa yaa kuzuu biz ugraşmışızzz zor geliyo böyledee bebek şeylered ebakmıyorum çünku hiç gecmiyor oyledee zaman bukişın bize zor birşey almakk martta başlarızz dedik artık anca toparlanırızz dedik eşimle elimize yetmiyorki birşey kişın dogalgaz obu su bizi batırıyor kira desen sağolsun oyüzden ogun gelsin herşeyi tam yaparız alışverişi dedik arabaya ağzına kadar doldururuzz

Canım gözünaydın
Kızlar çok hastayım her yerim ağrıyor hastaneye gitmek istemiyorum sizce gitmelimiyim yani ilaç filan kullanmak istemiyorum nasıl yapıyım bilmiyorum
Geçmiş olsun bi test vermekte fayda var nolur nolmaz
Of

ff ne kötü olmuş benim 6. Senem çok şükür kaza yaşamadım, fırın tepsisinin üzerine havlu koyup kavanozları yerleştiriyorum kaymıyor öyle olunca, tepsiyle koyup çıkarıyorum fırından da
5 litrelik bidonla satyor sütçü. Hepsini kaynatıp yapıyorum. Tepsiye sığmıyor o yüzden zemine dizdim, ikisinde de devirdim
Daha fırında yapmıyorum dolapta iyi oluyor mutfak dolabını kapatıp dört saat açmıyorum orda uslu uslu mayalanıyorlar

Evett anca tam olur 17 haftalık olmuş olurum zatenn senin ne iyi doktor yaa haftaya çağirıyor 2 haftada bir çağırıyorr harika valla
Kuzu haftaya gideyim bence yine uzar benim ikiz olduğu için kontrol altında olmam lazım hatta 20. Haftadan itibaren haftada bir gidip gelicem inşallah

Canım duzeltilmisleri lazım bunlardan çok bir şey cikarilmiyor sanırım benimde papp a mom değerim düşük çıktı ama doktorum sorun olmayacağını soyledi, henüz rapor yazılmamış senin testine

Yüksek görünce telaş yaptım. Diğer sonucu yarın gidip alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…