Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar hepinizi ayrı ayrı cevaplayamadim çok teşekkürler Allah razı olsun hepinizden cevaplarınız ve tevsiyeleriniz için eşim geldi çay yaptı limonlu çay içtim bı parol aldım biraz yattım uyandım biraz daha iyim çok şükür şimdi yemek hazırlıyor. Yemek biseyler yesem belki daha toparlanirim hastaneye gitmek istemedim geçmese yarın giderim gerçi kovit te olsam ilaç veriyorlarmi gebelere bilmiyorum ama kullanmam verselerde

Anaaa nasıl devrildi kız hiç yaşamadım devrilse de altta rezistans yok Allahtan benim

Hayırr vermiyolarrr yaa bağışıklıktandır o üşütmüşsündür bide ondan yanii yiende dikakt et

Kızlar epeydir savaşıyorum ama ben de hasta oldum sonunda. Burnum falan tıkandı hep sesim gitti. Bol c vit tüketiyorum. O yüzden sanırım epeydir olsam mı olmasam mı savaşıyordum ama bugün artık iyice kötü uyandım hiç de dinlenebileceğim bir dönemde değilim. İnşallah kolay atlatırım

Ayy dikkat edin ya valla geçmiyor da ilaç kullanamadığımızdan. D vitamini de almaya dikkat et bol bol

yaa sana doktor rapor yazmamış mıydı evde değil misin sen kız nasıl hasta oldun?

burayı da editliyim: hatırladım yaa balkıza doktor rapor yazmıştı çok çalıştım galiba kafam çorba

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin canım.

.

[
aa yok yaa balkıza rapor yazmıştı doktoru devrelerim yandı

Altına tepsi koysaydın kız:) Ben çelik tencerede mayalıyorum fırında yapıyorum çok da güzel tutuyor.Bendeki bebeyle nereye sokucam baska tencereyi

14+4 de gittim bana belli değil dedi dr yawAma verdiği ultrasın kağıdında cinsiyet yerinde kız yazıyordu adam iyice kafamı karıştırdı

Hayırlı olsun ben de oğlan istiyorum ama nasip.Hayırlısı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…