- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #20.241
Ilık olumca daha iyi tütüyor. 40 derece var benim fırında tencereyi koyunca 15 dk açıyorum.Ben tam kavanozlara bölüştüreceğim vakit 100 derecede açıyorum, en fazla 1 dk duruyordur, hemen kapatıp yerleştiriyorum. Çok sıcak değil de ılık bi ortam oluşuyor fırın içinde:)
İnsanların eşlerinin halaları var bizimkiler de kötü haberlerini duysak da kurban kesek demenin peşinde. Allah ıslah etsin ne diyeyimEsimin halasi hediye almisbugun bizde tam. Bbek arabsi bakiyordk ki adres istedielr ahh ne gzl tesaduf oldu
Evet bende öyle düşünüyorum bide üç ay önce kovit oldum 6 Aya kadar tekrar yakalanmaz deniyor ne kadar doğru bilmiyorumHayırr vermiyolarrr yaa bağışıklıktandır o üşütmüşsündür bide ondan yanii yiende dikakt et
Geçmiş olsun canım.Bol C vitamini al ıhlamur iç.Maalesef ilaç da kullanamıyoruz hastaneye gitmenin bir anlamı olmaz bence.Kızlar çok hastayım her yerim ağrıyor hastaneye gitmek istemiyorum sizce gitmelimiyim yani ilaç filan kullanmak istemiyorum nasıl yapıyım bilmiyorum
Ne alacaksın kızDuyunca bana da haber verbende alcam.
Ben bildiklerimi anlatayım hatta sütü dahanyeni kaynattım az önceayy al benden bir uzay mekiği daha. sığmıyorlar artık sütyenlerime
o zamannnn haydiiii ben yoğurt mayalamayı bilmiyorum.
benim elimden tutun.
bana yoğurt makinesi almayı değil, yoğurt yapmayı öğretin ahahhaha :) :) :)
ekşii ve sulu olamaması için püf noktalar verin bana :)
Sağol canım benim valla napim güçlü olmaya çalışıyorum mecbur.Bende daha iyiyim az az yiyorum çok şükür. Hapları içmiyorum daha bi toparlanıyım diye düşündümsevindim iyi olmana
Kızlar hepinizi ayrı ayrı cevaplayamadim çok teşekkürler Allah razı olsun hepinizden cevaplarınız ve tevsiyeleriniz için eşim geldi çay yaptı limonlu çay içtim bı parol aldım biraz yattım uyandım biraz daha iyim çok şükür şimdi yemek hazırlıyor. Yemek biseyler yesem belki daha toparlanirim hastaneye gitmek istemedim geçmese yarın giderim gerçi kovit te olsam ilaç veriyorlarmi gebelere bilmiyorum ama kullanmam verselerde
Kizlar çok geçmiş olsun yaKızlar epeydir savaşıyorum ama ben de hasta oldum sonunda. Burnum falan tıkandı hep sesim gitti. Bol c vit tüketiyorum. O yüzden sanırım epeydir olsam mı olmasam mı savaşıyordum ama bugün artık iyice kötü uyandımhiç de dinlenebileceğim bir dönemde değilim. İnşallah kolay atlatırım
Ben sansliyim cok şükür o konuda kayna kelimesini sevmem ama esimin annesiylede cok gzl anlasiyoryz sag olsnlar ne benim taraf ne onun taraf bize pek bisi birakmayacaklar gibi ne desem bunu begendm die aldk aliriz biz diolarİnsanların eşlerinin halaları var bizimkiler de kötü haberlerini duysak da kurban kesek demenin peşinde. Allah ıslah etsin ne diyeyim.
Çok güzelmiş canım .Rabbim bebişini içinde, sağlıkla gülüşler attığını görmeyi de nasip etsin sana
Aaa nasıl ultrason kağıdına mı yazılı yoksa sistemde ultrason da yazılanlar da mı vardı14+4 de gittim bana belli değil dedi dr yawAma verdiği ultrasın kağıdında cinsiyet yerinde kız yazıyordu adam iyice kafamı karıştırdı
Inşaallahhh yakalanmazzsın canım bende en son nisanda oldum kovid çok zorr üstüne bide eylülde aşı oldum kovid aşısı aradan çıksın dedim hamileyken zorlanmiyim dedim sonra aşı oldum bitti hamile kaldım şokEvet bende öyle düşünüyorum bide üç ay önce kovit oldum 6 Aya kadar tekrar yakalanmaz deniyor ne kadar doğru bilmiyorum
Ben de az önce bunu düşündüm hala için değil de diğer akrabalar için.İnsanların eşlerinin halaları var bizimkiler de kötü haberlerini duysak da kurban kesek demenin peşinde. Allah ıslah etsin ne diyeyim.
Çok güzelmiş canım .Rabbim bebişini içinde, sağlıkla gülüşler attığını görmeyi de nasip etsin sana
Ayyy ne güzel ya Rabbim bozmasın.Ben sansliyim cok şükür o konuda kayna kelimesini sevmem ama esimin annesiylede cok gzl anlasiyoryz sag olsnlar ne benim taraf ne onun taraf bize pek bisi birakmayacaklar gibi ne desem bunu begendm die aldk aliriz biz diolararada esim saka niyetine banada su lazm dio sansli be bereketli bi bebek olacak minik davsanim. İnşallah sizlerede boyle yardimlar bolca olur
Maşallah canım Allah agzinizin tadını bozmasın. Muhabbetinizi daim etsin.Ben sansliyim cok şükür o konuda kayna kelimesini sevmem ama esimin annesiylede cok gzl anlasiyoryz sag olsnlar ne benim taraf ne onun taraf bize pek bisi birakmayacaklar gibi ne desem bunu begendm die aldk aliriz biz diolararada esim saka niyetine banada su lazm dio sansli be bereketli bi bebek olacak minik davsanim. İnşallah sizlerede boyle yardimlar bolca olur
Naptın canım sen eşinle orta yolu bulabildiniz mi?Ben de az önce bunu düşündüm hala için değil de diğer akrabalar için.
Ne güzel bir jest oysa ki ben bazı akrabalarıma hamileyim demeye korkuyorum.
Kvgile duyurmaya da çok korkmuştum
Hayırlı olsun inşallah
Ahhahahah . Sende deseydin o gelmezse doğuma çocuk içimde kalır dışarı çıkamaz sonra. Tövbe yarabbim ya.Ayyy ne güzel ya Rabbim bozmasın.
Benim kv ise en son kayın babanın gönlünü almazsan doğuma gelmez dedi.Hediyesi işte bu.
İmreniyorum böyle olanlara vallahi ne güzel biz olamadık olsun napalım
Gerek yok kız. Eşin kulağını karnına koyunca duyacak ilerde zaten:) 2 hafta sonra da hareketleri hissetmeye başlarsınSteteskop
Ciddi miGerek yok kız. Eşin kulağını karnına koyunca duyacak ilerde zaten:) 2 hafta sonra da hareketleri hissetmeye başlarsın
Kızımda öyleydi biz pek bişey almadık iki taraf halletti sağolsunBen sansliyim cok şükür o konuda kayna kelimesini sevmem ama esimin annesiylede cok gzl anlasiyoryz sag olsnlar ne benim taraf ne onun taraf bize pek bisi birakmayacaklar gibi ne desem bunu begendm die aldk aliriz biz diolararada esim saka niyetine banada su lazm dio sansli be bereketli bi bebek olacak minik davsanim. İnşallah sizlerede boyle yardimlar bolca olur
Evet hareketleri hissetmeye başla sen kalp atışı aklına bile gelmeyecek zaten:) Bu sefer de ay hareket hissetmiyorum eve ultrason cihazı mı alsak demeCiddi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?