- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #20.261
Bulduk kuzum tek gitti bugün ziyarete normalde dediğim gibi iyiyiz kv sağ olsun bana hep samimi ol, soğuksun dediği için ki telefonda neler diyo acabaNaptın canım sen eşinle orta yolu bulabildiniz mi?
Hiç cevap vermedim ama mutlu oldum dilerim gelmez Rabbim de isteğimi biliyor az çektirmedi bana.Ahhahahah . Sende deseydin o gelmezse doğuma çocuk içimde kalır dışarı çıkamaz sonra. Tövbe yarabbim ya.
Galiba oyle oluyor ama giydiririz napalmKızımda öyleydi biz pek bişey almadık iki taraf halletti sağolsunBakalım bunda ne olacak.Onun kötü tarafı da kıyafet konusu oluyor Gönülleri kırılmasın diye sürekli değiştiremiyorsun da.
Valla anlamadım belli değil dedi.Eve gelince farkettim:) Kağıdın üzerinde yazıyordu.Aaa nasıl ultrason kağıdına mı yazılı yoksa sistemde ultrason da yazılanlar da mı vardı
yaa ben de duşta farketti büyümüş aslında göbeğim yaa. kıyafetle hiç belli olmuyorduahahaa evet daha tık yok bekliyorum sabırla, göbek de maşallah aldı yürüdü gitti ama ses namına bir şey yok
sağol canım iyi hatırlattınAyy dikkat edin ya valla geçmiyor da ilaç kullanamadığımızdan. D vitamini de almaya dikkat et bol bol
sağol tatlımÇok geçmiş olsun, Allah şifa versin canım.
buww limonu kabuğuyla nasıl yiyoruzzKizlar çok geçmiş olsun ya. Bol c vit ihlamur limon , bir kaşık zeytinyağ, tereyağ pekmez karışımı için günlük ve de kaynamış su buharına durun bolca. Doktora gitseniz ilaç yazar mı bilemedim . Birde limonu kabuğuyla yemek de iyi geliyormuş.
ayy canım müsadenle şuraya bir nazar boncuğu kondurmak istiyorumBen sansliyim cok şükür o konuda kayna kelimesini sevmem ama esimin annesiylede cok gzl anlasiyoryz sag olsnlar ne benim taraf ne onun taraf bize pek bisi birakmayacaklar gibi ne desem bunu begendm die aldk aliriz biz diolararada esim saka niyetine banada su lazm dio sansli be bereketli bi bebek olacak minik davsanim. İnşallah sizlerede boyle yardimlar bolca olur
Ne enteresan detaylar bunlarValla anlamadım belli değil dedi.Eve gelince farkettim:) Kağıdın üzerinde yazıyordu.
Valla anlamadım belli değil dedi.Eve gelince farkettim:) Kağıdın üzerinde yazıyordu.
Yaaa maşallah ne güzel insanlar var. Başka bir şeyini alırsınız sizde aradan çıkmış ne güzelEsimin halasi hediye almisbugun bizde tam. Bbek arabsi bakiyordk ki adres istedielr ahh ne gzl tesaduf oldu
Ben biraz sıkıntı yaşadığım için doktor artık bunları biraz mutlu edeyim bari cinsiyeti söyleyeyim dedi herhalde14+4 de gittim bana belli değil dedi dr yawAma verdiği ultrasın kağıdında cinsiyet yerinde kız yazıyordu adam iyice kafamı karıştırdı
Hayırlısı olur inşallah canımHayırlı olsun ben de oğlan istiyorum ama nasip.Hayırlısı olsun:)
Ohh maşallah halaya ne güzelEsimin halasi hediye almisbugun bizde tam. Bbek arabsi bakiyordk ki adres istedielr ahh ne gzl tesaduf oldu
Valla anlamadım belli değil dedi.Eve gelince farkettim:) Kağıdın üzerinde yazıyordu.
aaa female yazıyo aynennonu sana yazmamışlardır di mi ama ne alaka sana yazsın? halla hallaa ilginçç
Bir ara aklımdan geçmedi değilEvet hareketleri hissetmeye başla sen kalp atışı aklına bile gelmeyecek zaten:) Bu sefer de ay hareket hissetmiyorum eve ultrason cihazı mı alsak deme
Aman iyi olun daha da iyi olun kuzum.Bulduk kuzum tek gitti bugün ziyarete normalde dediğim gibi iyiyiz kv sağ olsun bana hep samimi ol, soğuksun dediği için ki telefonda neler diyo acabaeşimde demeye başlamıştı açıkça çekirdek aileyiz bebeğini neden strese sokuyorsun dedim.
Anneler bana laf sokmasa bende hep görüşmek isterdim dedim.
Babamda konuşunca siniri dindi çok iyiyiz.
Ama dediğim gibi bırakmıyorlar.
Mesela annesi yemek yapmış ama brn getirmem civciv evde yok laf olur demiş eşim çok üzüldüm diyo sinirlenmişti bana halbuki evde yokum gelse nerden bilirim hep suç bana atılıyor.İnanın tek derdim bebeğim Rabbim biliyor içimi ferahım ama duygusallık beni bitirdi
aaa female yazıyo aynennonu sana yazmamışlardır di mi ama ne alaka sana yazsın? halla hallaa ilginçç
Valla bana magnezyum vermediKızlar sizin magnezyumların tadı nasıl benimki ekşi ve bildiğin asit gibi dudaklarımı falan yakıyor o derece
Valla bana magnezyum vermedineden vermedi ki acaba? Ya sağlık ocağı da aramadı acaba diyorum gidip kan değerlerime kendim bir ozel de baktirsam mi
Açtırdım da aslında cano hatta geçen dayanamadim mesaj attım. 2 ay dedi. Bir kaç gün sonra iki ay olacak.Niye özele gidiyorsun canım, git sağlık ocağına yarın, gebelik kaydı açtırmak istiyorum de.
Tüm kanlarına ve idrara bakarlar.
.
Açtırdım da aslında cano hatta geçen dayanamadim mesaj attım. 2 ay dedi. Bir kaç gün sonra iki ay olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?