Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Naptın canım sen eşinle orta yolu bulabildiniz mi?
Bulduk kuzum tek gitti bugün ziyarete normalde dediğim gibi iyiyiz kv sağ olsun bana hep samimi ol, soğuksun dediği için ki telefonda neler diyo acaba eşimde demeye başlamıştı açıkça çekirdek aileyiz bebeğini neden strese sokuyorsun dedim.
Anneler bana laf sokmasa bende hep görüşmek isterdim dedim.
Babamda konuşunca siniri dindi çok iyiyiz.
Ama dediğim gibi bırakmıyorlar.
Mesela annesi yemek yapmış ama brn getirmem civciv evde yok laf olur demiş eşim çok üzüldüm diyo sinirlenmişti bana halbuki evde yokum gelse nerden bilirim hep suç bana atılıyor. İnanın tek derdim bebeğim Rabbim biliyor içimi ferahım ama duygusallık beni bitirdi

Kızımda öyleydi biz pek bişey almadık iki taraf halletti sağolsun Bakalım bunda ne olacak.Onun kötü tarafı da kıyafet konusu oluyor Gönülleri kırılmasın diye sürekli değiştiremiyorsun da.
Galiba oyle oluyor ama giydiririz napalm

ahahaa evet daha tık yok bekliyorum sabırla, göbek de maşallah aldı yürüdü gitti ama ses namına bir şey yok
yaa ben de duşta farketti büyümüş aslında göbeğim yaa. kıyafetle hiç belli olmuyordu
Ayy dikkat edin ya valla geçmiyor da ilaç kullanamadığımızdan. D vitamini de almaya dikkat et bol bol
sağol canım iyi hatırlattın alayım dvit unutuyorum hep.
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin canım.
sağol tatlım
buww limonu kabuğuyla nasıl yiyoruzz yiyebilen var mı sağol canım tavsiyelerin için. midemin kabul edeceklerini yapmaya çalışıcam
ayy canım müsadenle şuraya bir nazar boncuğu kondurmak istiyorum
sağlıkla kullansın kuzucuğun. kısmeti bol olsun.
bize de allah bereket versin de kendimiz yapalım

Esimin halasi hediye almis bugun bizde tam. Bbek arabsi bakiyordk ki adres istedielr ahh ne gzl tesaduf oldu
Yaaa maşallah ne güzel insanlar var. Başka bir şeyini alırsınız sizde aradan çıkmış ne güzel Hayırlı uğurlu olsun kuzucuğun arabası

Kızlar sizin magnezyumların tadı nasıl benimki ekşi ve bildiğin asit gibi dudaklarımı falan yakıyor o derece

14+4 de gittim bana belli değil dedi dr yawAma verdiği ultrasın kağıdında cinsiyet yerinde kız yazıyordu adam iyice kafamı karıştırdı
Ben biraz sıkıntı yaşadığım için doktor artık bunları biraz mutlu edeyim bari cinsiyeti söyleyeyim dedi herhalde
Hayırlı olsun ben de oğlan istiyorum ama nasip.Hayırlısı olsun:)
Hayırlısı olur inşallah canım

aaa female yazıyo aynenn onu sana yazmamışlardır di mi ama ne alaka sana yazsın? halla hallaa ilginçç

Şöyle ki, sonuçta bu ultrason cihazı.
Sadece bebek görmek için değil.

Böbrek taşına da bu cihazla bakılıyo.
Meme ultrasonu da kadın erkek bu cihazla yapılıyo.

Sadece vajinal prob yok onlarda.

.

Evet hareketleri hissetmeye başla sen kalp atışı aklına bile gelmeyecek zaten:) Bu sefer de ay hareket hissetmiyorum eve ultrason cihazı mı alsak deme
Bir ara aklımdan geçmedi değil
Aman iyi olun daha da iyi olun kuzum. Sorunlarınızı kesinlikle aile dışana yansıtmayın. Sende her zaman eşine tatlı dilli olmaya çalış o da zamanla anlayacaktır ortalığı kimlerin karıştırmaya çalıştığını. Kendini savunsaydin evde yokken ben neye laf edecekmisim felan diye. Eşinin burda uzulecegi birşey yok. Kv gerçekten fena alttan alttan yürütüyor gemileri. Çok dikkatli ol kuzum kadınlık hassasiyetini kullan naifligini narinligini kullan. Adamlar duygusallığa dayanamazlar
aaa female yazıyo aynenn onu sana yazmamışlardır di mi ama ne alaka sana yazsın? halla hallaa ilginçç
MC06 eski ultrason kağıtlarına da bak orda da female yazıyorsa senin için olabilir o canım bence
Kızlar sizin magnezyumların tadı nasıl benimki ekşi ve bildiğin asit gibi dudaklarımı falan yakıyor o derece
Valla bana magnezyum vermedi neden vermedi ki acaba? Ya sağlık ocağı da aramadı acaba diyorum gidip kan değerlerime kendim bir ozel de baktirsam mi

Valla bana magnezyum vermedi neden vermedi ki acaba? Ya sağlık ocağı da aramadı acaba diyorum gidip kan değerlerime kendim bir ozel de baktirsam mi

Niye özele gidiyorsun canım, git sağlık ocağına yarın, gebelik kaydı açtırmak istiyorum de.

Tüm kanlarına ve idrara bakarlar.

.

“Aile Sağlığı Merkezinde gebelik boyunca dört kez izlem için (ilk gelişten sonra üç kez) çağrılacaksınız. Boyunuz, kilonuz, Kan Laboratuvar değerleri, bebek kalp sesleri rutin takip edilecek, iki kez Gebe-Tetanoz aşısı yapılacaktır.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…