Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlarım merhaba dün çok kötü boynum tutuldu. Ağrı hala devam ediyor kas gevsetici krem kullansam bir zararı var mı aceba?
Merhaba arkadaşım kullanma sakın, bana da oldu baya etkilemişyi beni de.Hatta gözlerime vurmuştu ağrı. Doktora gittim krem ve ilaç veremiyoruz sıcak uygulama yap eğer geçmezse iğne batırıcam dedi.( sanırım akapuntur gibi) ama 5-6 gün sıcak su uygulaması yaptım , sıcak su koydum geçti. Ve yastık çok önemliymiş yastığı da değiştirdim. Daha temkinli davranıyorum şimdi.

Canım sen bebek hareketlerini hissedebiliyormusun? Ben henüz hissedemedim canım sıkılıyor. Her hafta doktora gidiyordum korkudan şimdi artık sık gitmeyip haraketlerini duymayı bekleyecem bir ümitle. 4 kayıp yaşayınca hiç rahat geçmiyor malesef hamilelik

hadi ya kremin ne zararı varmış ki

Değil canım maalesef. Kanamam ve açılma oldu yatıp günü bekliyorum hala

ben mustela kullanıyorum. bir diğer kullandığım ürün de johnson's baby

Ooo Allah korusun. Doktorum da bişey olacağını sanmıyorum dedi ama işte içim rahat etsin. Allah korusun ya inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza
Bende nifty yaptırdım benide kimse zorlamadı kendim yapmak istedim açıkçası. Daha önce 4 kaybım olduğu için içim rahat etsin dedim. Daha önceki iki kaybımdada yapmıştım genetik tarama. Umarım sizinde sorunsuz gelir.

hadi ya kremin ne zararı varmış ki
İçerdikleri maddelerden dolayı vucut emiyor sanırım. Ama ben 7 haftalık falanken bu durumu yaşadım. Doktorda gebelikte krem ve ilaç kullanımı önermiyoruz demiştir. Belki çok erken olduğu için de olabilir. Sıcak havlu yap istersen belki iyi gelir. Bana birde şu at kestanesimi ne bitkisel krem vardı onu önermişlerdi internette okuyunca bazıları kullanmayın bazıları da kullanın yazınca ikilemde kalmıştım. Ağrıyı çektim ama yatarken bile sıcaksu uygulaması yaptım.

Çok çok çok geçmiş olsun. Hiç kalkma yerinden moralini yüksek tut sakın üzme kendini hisseder o da. Yerinden kalkma iyi beslen canım

Kızlar diş etkilerim felaket sızlıyor geri çekiyor bir kuvvet sanki. Geriden geliyo bana semptomlar ne yapayım diş eti sorunu yaşayanlar help me!
Hamilelikte bebek vücudumuzdan çok kalsiyum çektiği için dişlerde çekilmeler olabilirmiş. İlerki aylarda sorun yaşamamak için kalsiyum ağırlıklı beslen bence. Ben hiç süt içemem mesela ama çok beyaz peynir ve yoğurt yiyorum

kuzum her şey yoluna girecek. sadece bunu düşün. kötüyü çağırma. hep pozitif ol pozitifi çek

bilemedim ya bende sıcak uygulaması yapıyorum sürekli

Yaaa harikaa bide online hoca iyimiş kızz
Belediyenin düzenlediği bişi. Herkes kayıt olabiliyor Hamile. Şimdi kapandı kayıt. Tekrar kurs açılırsa istersen haber veririm sana da
Ya süte alerjim var da olmazsa takviye alayım takviye alıyor musun? Kalsiyum

Reactions: Jou
Jou canım doktor döndü mü??
Moralim çok bozuk ya. Benim orta risk çıkmış. Burun kemiği ensesi normaldi hormonlardan çıktı heralde. Yaşım da otuzun altında yaş riski de olamaz.
Galiba fetal DNA yaptıracam ben de ama rapor alıp gitmem lazım bir sürü iş çıktı bana. Herkese sakin ol dedim ama hiç de sakin olunmuyormuş kızlar şimdi anlıyorum sizi

Canımm benimmm demekkii sağlıksızdı onlarr oyüzden bak nasip olmamıştı hissediyorum şuanki bebeğin gayet iyi hareketini hissetmek daha erken diye biliyorum şu ocağa girelimm o zamann daha net anlıcazzz tabii uygulamada hareketini hissetmeye başlayabilirsiniz diyo ama ben hic hissetmiyorumm aynı normal gibiiyim şuanlar doktor iyi dediyse herşey normalse o zaman bak iyidirr demekkiki seni ayda bir çağırıyorr

Sıkma canını kafanı rahat tutt geçmiş geçmişte kaldı allahımm bundan sonrası sağlıklı nasip etsin amin hatta bebeğin hareketide kelebek kıpırtısına benzer birşey oluyormuş uygulamada öyle dedi hatta mide gurultusuna analyabilirsiniz diyo ben anlayamıyorum mesela tam net ocakta daha iyi anlıcazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…