- 25 Ağustos 2019
- 62.611
- 120.351
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #21.941
Aaayyy mutlaka haber ver yaaa bedavaysa harika o zamann inşaallah burda vardır belediyedeBelediyenin düzenlediği bişi. Herkes kayıt olabiliyor Hamile. Şimdi kapandı kayıt. Tekrar kurs açılırsa istersen haber veririm sana da
Ya süte alerjim var da olmazsa takviye alayım takviye alıyor musun? Kalsiyum
Öylee tabiii bakk yaş altıysa gene aynı bu kesin hormonumuzdan zatenn bezduk şu hormonlardannJou canım doktor döndü mü??
Moralim çok bozuk ya. Benim orta risk çıkmış. Burun kemiği ensesi normaldi hormonlardan çıktı heralde. Yaşım da otuzun altında yaş riski de olamaz.
Galiba fetal DNA yaptıracam ben de ama rapor alıp gitmem lazım bir sürü iş çıktı bana. Herkese sakin ol dedim ama hiç de sakin olunmuyormuş kızlar şimdi anlıyorum sizi
Çok şükür canım. Geldi geçti bu da böyle çok şükürÇok teşekkür ederim canım, sana ve oğluna da çok geçmiş olsun.
Hamile halinle bir de evladının ameliyatını atlattın.
Çok şükür, atlattınız.
Kan değerleri kaç çıktı ki Allah Allah.Jou canım doktor döndü mü??
Moralim çok bozuk ya. Benim orta risk çıkmış. Burun kemiği ensesi normaldi hormonlardan çıktı heralde. Yaşım da otuzun altında yaş riski de olamaz.
Galiba fetal DNA yaptıracam ben de ama rapor alıp gitmem lazım bir sürü iş çıktı bana. Herkese sakin ol dedim ama hiç de sakin olunmuyormuş kızlar şimdi anlıyorum sizi
Kız gibi ama doktor ne dedi?Kızlar merhaba biz on altı haftalığız sizce cinsiyet nedir?
Allahımmm sağlıcakla ilerlemesine nasip etsinnnDeğil canım maalesef. Kanamam ve açılma oldu yatıp günü bekliyorum hala
Vücudumuza sürdüğümüz her şey kana karışıyormuș. Doktora sormadan kullanma bence. Sıcak tut mümkün olduğunca havlu ısıtıp koyKızlarım merhaba dün çok kötü boynum tutuldu. Ağrı hala devam ediyor kas gevsetici krem kullansam bir zararı var mı aceba?
Detaylı ultrason apayrı onlardan. Bebeğin organlarını falan inceliyorlar herhangi bir sorun var mı diyeDetaylı ultrasondan kastın nedir ? İkili tarama mı yoksa fetal DNA mı
Ay hayııır sakın canını sıkma sadece 2 li taramanın doğruluk oranı %60.Jou canım doktor döndü mü??
Canım üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Ama moral çok önemli. benim 2 arkadaşımın da başına geldi bak üstelik biri ikizdi. Serklajdan sonra da dikkat etti hiç bir sorun yaşamadan aldı bebeklerini kucağına sağlıkla. Diğeri de 16. haftada yaşadı aynısını serklaj yaptılar. şimdi 20 li haftalarda sorunsuz devam ediyor maşallah. Senin de öyle olacak.Değil canım maalesef. Kanamam ve açılma oldu yatıp günü bekliyorum hala
Canım doktorunla görüştün mü? o yorumladı mı test sonuçlarını?Jou canım doktor döndü mü??
Canım üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Ama moral çok önemli. benim 2 arkadaşımın da başına geldi bak üstelik biri ikizdi. Serklajdan sonra da dikkat etti hiç bir sorun yaşamadan aldı bebeklerini kucağına sağlıkla. Diğeri de 16. haftada yaşadı aynısını serklaj yaptılar. şimdi 20 li haftalarda sorunsuz devam ediyor maşallah. Senin de öyle olacak.
Bana diyebilirsin ki konuşması kolay. Yaşarken öyle olmuyor. Haklısın. Ben de yaşadım aynı süreci 29. haftada açılmam oldu doğuma kadar yattım. Ve hiç kolay bir psikoloji olmadığını bildiğim için bunları söylüyorum sana. Ben o süreçte çok yalnızdım. Bana kimse her şey güzel olacak merak etme demedi. Ama ben elimden geldiği kadar pozitif olmaya çalıştım.
Sen yalnız değilsin. Biz yanındayız. Hissettiklerini kaygılarını bizle paylaşmak iyi gelecekse paylaş lütfen. İster burdan ister özelden yaz. Her şey biraz daha zor olacak kabul ama sonu çok güzel olacak kuzum
Canım doktorunla görüştün mü? o yorumladı mı test sonuçlarını?
Bu arada, rahim uzunluğundan kasıt tam olarak ne bilmiyorum ama benim bir arkadaşımın kesesi o kadar aşağı yerleşmisti ki, bebek resmen kıpırdayamıyormuş yeterli alani olmadıgı için. 4.ayında doktoru düşük yapma ihtimalinin çok yüksek olduğunu, düşük olmasa bile erken doğum riskinin oldugunu her halükarda dogumunun kanamali ve riskli gececeginden bahsetmisti. Arkadasima yatış ve dinlenme verdigi halde ufak cocugu oldugu için hep ayakta gecirdi hamileligini ona ragmen şimdi dogurdu arkadasım 3 haftalık bebeği var. Yani demem o ki doktorlar el mahkum her ihtimali bizlere söylüyorlar ve bizler de bu hassas dönemde hep en kötüsüne odaklanıyoruz malesef. Sizin durumunuzda olup sağlıklı doğum yapan bir sürü anne adayı vardır eminim, biz iyi ihtimallere odaklanmaya çalışalım.Çok kötüyüm kızlar yatışım yapıldı bugün. Rahim boyu uzunluğu 10 cm olmuş düşme riski çok yüksek. Kan sulandırıcı kullandığım için 5 gün hastanede yatırıp daha sonra dikiş atacaklarmış
Canım üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Ama moral çok önemli. benim 2 arkadaşımın da başına geldi bak üstelik biri ikizdi. Serklajdan sonra da dikkat etti hiç bir sorun yaşamadan aldı bebeklerini kucağına sağlıkla. Diğeri de 16. haftada yaşadı aynısını serklaj yaptılar. şimdi 20 li haftalarda sorunsuz devam ediyor maşallah. Senin de öyle olacak.
Bana diyebilirsin ki konuşması kolay. Yaşarken öyle olmuyor. Haklısın. Ben de yaşadım aynı süreci 29. haftada açılmam oldu doğuma kadar yattım. Ve hiç kolay bir psikoloji olmadığını bildiğim için bunları söylüyorum sana. Ben o süreçte çok yalnızdım. Bana kimse her şey güzel olacak merak etme demedi. Ama ben elimden geldiği kadar pozitif olmaya çalıştım.
Sen yalnız değilsin. Biz yanındayız. Hissettiklerini kaygılarını bizle paylaşmak iyi gelecekse paylaş lütfen. İster burdan ister özelden yaz. Her şey biraz daha zor olacak kabul ama sonu çok güzel olacak kuzum
Canım doktorunla görüştün mü? o yorumladı mı test sonuçlarını?
Doktora da ayrı sinir oldum. Görüşemedim bile. Sekreteri aradı orta risktesiniz dedi öyle kaldım napıcam dedim perinatologla görüşün dedi. Doktordan bi yönlendirme beklerdim şunu yap bunu yap veya sonucun normal diye ne bileyim.Ay hayııır sakın canını sıkma sadece 2 li taramanın doğruluk oranı %60.
Ultrasonla birlikte %85 imiş.
Bence hiç canını sıkıp üzülme ultrasonda gayet iyi çıktı öyle olsa doktor söylerdi
Kuzum umut bizim herşeyimiz. Umut olmadan olmaz. Bak bende ilkinde çok kötü şeyler yaşadım. Haftam ilerledikçe içimde ne fırtınalar kopuyor bir bilsen. Aynılarını ya da daha kötüsünü yaşamaktan çok korkuyorum. Ama şunu da biliyorum ki stres en büyük düşmanım. Bu kaygılar içime düştüğü an kafamı hemen başka şeyle meşgul etmeye çalışıyorum. Oğlumla ilgileniyorum, kendimi işime veriyorum ya da film kitap falan bakıyorum. En kötü bebek için kıyafet bakıyorum internetten.Keşke doktorlar da böyle güzel teselli verse. Direk yüzüne en kötüsünü saydırıyor. Elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum. Çok duyuyorum evet sağlıkla kucağına alanı. İnş benim bebeğimde güçlüdür sıkı sıkı tutunur. Yazdıkların bana gerçekten biraz daha umut verdi teşekkür ederim. Burada yorum yapan dua eder herkese teşekkür ederim
Sweet sen sor kuzum da ne dicek olmazsa bana da dönüş yap ya. Benimde iyi çıkmıştı demir oranıKaşıyım
Vitamini gece içiyorum. Demiri içmiyorum. Çarşamba gittiğimde söyleyecem bakalım böyle oldu diye. Zaten demirim de iyiydi neden içiyorum anlamadım
Canım çok geçmiş olsunVitaminler B basiliferd saolun kızlar maalesef dün kanamam oldu bir cm açıklık olmuş. Ama kan sulandırıcı kullandığım için erken müdahale de edemiyorlar sürekli yatıyorum çarşamba günü İnş işlem olacak inş o zamana kadar başka bir aksilik çıkmadan halledeceğiz
En güzeli canım hiçbir şey senin ve bebeğin sağlığından önemli değil. Bende istiyorum kpss çalışmak aslında ama çok fazla oturum çok fazla konu varBana 1 hafta sabret dediler, yerine oturur diye oturacak gibi değil soğudukça soğudu atkı kabanla duruyordum sınıfta yazık inşallah ki enfeksiyon olmamışımdır. Zaten 3 ayım dolmak üzere işe başladım kafam dağılsın diye kpss de olmayınca bebeği öğrendim o ay sonu benim için o önemli çok şükür belki gene evimde kpss çalışırım bu sefer daha iyi çalışırım okul öncesinden bu sene alım iyi olacak diyorlar, hayırlısı budur belki zorlamamak lazım çok sağol canım
Rapor alacağım bir süre ondan sonra da ocakta çıkmayı düşünüyorum. Kurumsal sıkıntılar var beni çok gerdi. İşe başlayalı 3 ay bitecek zaten hamilelik dönemine denk gelmiş başladığım zaman, sözleşmem var ama hamilelikten dolayı istifa ederim gerekirse çalışamaz belgesi isterim doktordan dayanabileceğim tarzda insanlar değiller canım. Cumartesi günü rahatsızım dememe rağmen gidip arkamdan neler deyip şikayet etmiş biri tartıştım sinirden ağladım bir de üstüne
Sanırım böyle kuruma başladığımda hamile personel vardı 32yi bekliyordu çıksa o da çıkardı herhalde zaten şu şartlarda çalıştığım yerde devam etmeyeceğim ama çok sağol canım
Benim de kaynanam burda hamile ben değilim de oymuş gibiYani bende anlayamadım düşük tehlikem var diye anlattım kadın o da. Eee o zaman 24. Hafta çıkacak mısın dedi evet hocam düşük riskim var dedim
Geldiler canım cumartesi geldiler ama nasıl rahatım mutfağa adım atmıyorum Rabbim bozmasin
3 boyutluu mu!Kızlar çok sağolun hastanedeyim hala çok şükür bebek iyi büyümüş ilk defa ayaklarıyla hareket ettiğini gördük genelde uyuyordu hepeller de yüzündeydi. Ense ve burna bakamadı duruşundan dolayı biraz dolaş gel dedi tekrar gittim yanına şekli pek değişmemişti bu arada da dün çok kustuğum ve sarı akıntı olduğu için tahlil istedi sıvı ve vitamin takviyesi. İçin serum verdi şimdi hastanede yatıyorum.Öğleden sonra serumdan sonra gel bir daha bakalım dedi. 3 boyutlu vs bakacak bir de alttan akıntı için bakacak. Çok sağolun kızlar haftasonuna kadar rapor verecek en azından bu hafta işe gitmem dinlenirim
Kullanma canım çok tehlikeli. Kas gevsemesiyle doğum tetiklenebilirmis. Sıcak tut. Onun dışında boyun egzersizleri yapmaya çalış.Kızlarım merhaba dün çok kötü boynum tutuldu. Ağrı hala devam ediyor kas gevsetici krem kullansam bir zararı var mı aceba?
Jou canım doktor döndü mü??
Gecmis olsun oksapar kullanmiyor musun başka bisey mi kullanıyorsun da 5 gün bekletiyorlarÇok kötüyüm kızlar yatışım yapıldı bugün. Rahim boyu uzunluğu 10 cm olmuş düşme riski çok yüksek. Kan sulandırıcı kullandığım için 5 gün hastanede yatırıp daha sonra dikiş atacaklarmış
Canım sonuçlarını al başka doktora da göster istersen. Şuan doktoruna ben de sinir oldum. Muhatap olmamak nedir yani insanlar için bu kadar önemli bir konuda. Bence yola çıkmak için acele etme tatlım git bak bakalım başka bir dr la daha görüş. Bir de sonuçlarını buraya at istersen. İyi kötü öğrendik artık deneyimli arkadaşlar da yorumlar belki.Doktora da ayrı sinir oldum. Görüşemedim bile. Sekreteri aradı orta risktesiniz dedi öyle kaldım napıcam dedim perinatologla görüşün dedi. Doktordan bi yönlendirme beklerdim şunu yap bunu yap veya sonucun normal diye ne bileyim.
Hazırlamamıştım kendimi nasılsa yaştan da risk çıkmıcak diye düşünüyordum yani. Umarım bir sorun yoktur kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.
Trabzon’a gidicez büyük ihtimalle yarın. Dua edin yayollar karlı buzlu iyice sinirlerim gerildi
Canımm 2 gün sonra ınslallah daha iyi olacaksın. Bu zorlu günler geçicek bundan sonrası saglikla kolaylıkla gelsin inşallah. Dualarımız seninleVitaminler B basiliferd saolun kızlar maalesef dün kanamam oldu bir cm açıklık olmuş. Ama kan sulandırıcı kullandığım için erken müdahale de edemiyorlar sürekli yatıyorum çarşamba günü İnş işlem olacak inş o zamana kadar başka bir aksilik çıkmadan halledeceğiz
Hayırlısı inşalalh gönlüne göre bulabilirsin canimMasallah masallhbakalm bnde bi arastirma hastanesine sorayim kendi dr sorayim eger universitede yaaprsalar yerde bulursam orda yaptirip para az bi para degil bebegin ihtiyaclarini alirim onada ama randrvu alamazsak mrcbur ozel olur benmde canm
KesinlikleCanım sonuçlarını al başka doktora da göster istersen. Şuan doktoruna ben de sinir oldum. Muhatap olmamak nedir yani insanlar için bu kadar önemli bir konuda. Bence yola çıkmak için acele etme tatlım git bak bakalım başka bir dr la daha görüş. Bir de sonuçlarını buraya at istersen. İyi kötü öğrendik artık deneyimli arkadaşlar da yorumlar belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?