Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aaayyy mutlaka haber ver yaaa bedavaysa harika o zamann inşaallah burda vardır belediyede

Öylee tabiii bakk yaş altıysa gene aynı bu kesin hormonumuzdan zatenn bezduk şu hormonlardann benimki yazmadı ama tekrar yazdım az önce hatırlatma ettim benimkide e nabızdan bakınca yüksek gibi gördü eşim hep ben gene sordum inşaallahh birşey yokturr habu dna testlerde çok pahalı yaa bizi böyle pahalıya patlatırlar artıkk

Çok teşekkür ederim canım, sana ve oğluna da çok geçmiş olsun.
Hamile halinle bir de evladının ameliyatını atlattın.

Çok şükür, atlattınız.
Çok şükür canım. Geldi geçti bu da böyle çok şükür

Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Dermanı olmayan hastalıklarla derman aratmasın. Arayan ailelere de sabır versin güç versin

Kan değerleri kaç çıktı ki Allah Allah.
Bir şey olmaz kuzum içinin rahat etmesini istiyorsan maddi imkanın da varsa nifty yaptır istersen

V
Kızlarım merhaba dün çok kötü boynum tutuldu. Ağrı hala devam ediyor kas gevsetici krem kullansam bir zararı var mı aceba?
Vücudumuza sürdüğümüz her şey kana karışıyormuș. Doktora sormadan kullanma bence. Sıcak tut mümkün olduğunca havlu ısıtıp koy

Ay hayııır sakın canını sıkma sadece 2 li taramanın doğruluk oranı %60.

Ultrasonla birlikte %85 imiş.

Bence hiç canını sıkıp üzülme ultrasonda gayet iyi çıktı öyle olsa doktor söylerdi

Değil canım maalesef. Kanamam ve açılma oldu yatıp günü bekliyorum hala
Canım üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Ama moral çok önemli. benim 2 arkadaşımın da başına geldi bak üstelik biri ikizdi. Serklajdan sonra da dikkat etti hiç bir sorun yaşamadan aldı bebeklerini kucağına sağlıkla. Diğeri de 16. haftada yaşadı aynısını serklaj yaptılar. şimdi 20 li haftalarda sorunsuz devam ediyor maşallah. Senin de öyle olacak.

Bana diyebilirsin ki konuşması kolay. Yaşarken öyle olmuyor. Haklısın. Ben de yaşadım aynı süreci 29. haftada açılmam oldu doğuma kadar yattım. Ve hiç kolay bir psikoloji olmadığını bildiğim için bunları söylüyorum sana. Ben o süreçte çok yalnızdım. Bana kimse her şey güzel olacak merak etme demedi. Ama ben elimden geldiği kadar pozitif olmaya çalıştım.
Sen yalnız değilsin. Biz yanındayız. Hissettiklerini kaygılarını bizle paylaşmak iyi gelecekse paylaş lütfen. İster burdan ister özelden yaz. Her şey biraz daha zor olacak kabul ama sonu çok güzel olacak kuzum
Canım doktorunla görüştün mü? o yorumladı mı test sonuçlarını?

Keşke doktorlar da böyle güzel teselli verse. Direk yüzüne en kötüsünü saydırıyor. Elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum. Çok duyuyorum evet sağlıkla kucağına alanı. İnş benim bebeğimde güçlüdür sıkı sıkı tutunur. Yazdıkların bana gerçekten biraz daha umut verdi teşekkür ederim. Burada yorum yapan dua eder herkese teşekkür ederim

Bu arada, rahim uzunluğundan kasıt tam olarak ne bilmiyorum ama benim bir arkadaşımın kesesi o kadar aşağı yerleşmisti ki, bebek resmen kıpırdayamıyormuş yeterli alani olmadıgı için. 4.ayında doktoru düşük yapma ihtimalinin çok yüksek olduğunu, düşük olmasa bile erken doğum riskinin oldugunu her halükarda dogumunun kanamali ve riskli gececeginden bahsetmisti. Arkadasima yatış ve dinlenme verdigi halde ufak cocugu oldugu için hep ayakta gecirdi hamileligini ona ragmen şimdi dogurdu arkadasım 3 haftalık bebeği var. Yani demem o ki doktorlar el mahkum her ihtimali bizlere söylüyorlar ve bizler de bu hassas dönemde hep en kötüsüne odaklanıyoruz malesef. Sizin durumunuzda olup sağlıklı doğum yapan bir sürü anne adayı vardır eminim, biz iyi ihtimallere odaklanmaya çalışalım.

Doktora da ayrı sinir oldum. Görüşemedim bile. Sekreteri aradı orta risktesiniz dedi öyle kaldım napıcam dedim perinatologla görüşün dedi. Doktordan bi yönlendirme beklerdim şunu yap bunu yap veya sonucun normal diye ne bileyim.
Hazırlamamıştım kendimi nasılsa yaştan da risk çıkmıcak diye düşünüyordum yani. Umarım bir sorun yoktur kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.
Trabzon’a gidicez büyük ihtimalle yarın. Dua edin ya yollar karlı buzlu iyice sinirlerim gerildi

Kuzum umut bizim herşeyimiz. Umut olmadan olmaz. Bak bende ilkinde çok kötü şeyler yaşadım. Haftam ilerledikçe içimde ne fırtınalar kopuyor bir bilsen. Aynılarını ya da daha kötüsünü yaşamaktan çok korkuyorum. Ama şunu da biliyorum ki stres en büyük düşmanım. Bu kaygılar içime düştüğü an kafamı hemen başka şeyle meşgul etmeye çalışıyorum. Oğlumla ilgileniyorum, kendimi işime veriyorum ya da film kitap falan bakıyorum. En kötü bebek için kıyafet bakıyorum internetten.
Sen de kendine sana göre bir yöntem bulmaya çalış. Sana iyi gelecek şeyi en iyi sen bilirsin. Çarşambadan sonra kendini daha iyi hissedeceksin eminim. İşlemin stresi de vardır şimdi. Kendine zaman ver her şey yoluna girecek kuzum

Kaşıyım

Vitamini gece içiyorum. Demiri içmiyorum. Çarşamba gittiğimde söyleyecem bakalım böyle oldu diye. Zaten demirim de iyiydi neden içiyorum anlamadım
Sweet sen sor kuzum da ne dicek olmazsa bana da dönüş yap ya. Benimde iyi çıkmıştı demir oranı

Vitaminler Beylikdüzü'nde medilife Hastanesi'nde de iyi doktorlar varmış canım aklında bulunsun. Biri Selda birinin adını hatirlayamadim.
Canım çok geçmiş olsun çok fazla hareket etme olur mu ? Allah in izniyle bugünler de geçecek bebişini kucagina aldığında hepsini unutmuş olacaksın .
En güzeli canım hiçbir şey senin ve bebeğin sağlığından önemli değil. Bende istiyorum kpss çalışmak aslında ama çok fazla oturum çok fazla konu var kimya öğretmeni olamam kesin de diğer yerlere De alım için en az 90 diyorlar.
Benim de kaynanam burda hamile ben değilim de oymuş gibi
3 boyutluu mu! Bize de foto at olur mu? Çok geçmiş olsun canım bu arada.
Kızlarım merhaba dün çok kötü boynum tutuldu. Ağrı hala devam ediyor kas gevsetici krem kullansam bir zararı var mı aceba?
Kullanma canım çok tehlikeli. Kas gevsemesiyle doğum tetiklenebilirmis. Sıcak tut. Onun dışında boyun egzersizleri yapmaya çalış.
My-little-bird kuzucum morelin gerçekten yüksek olsun. Durumun sıkışıksa başka bir doktora daha görün ama iyise test ol. Benim yengemde aynı sıkıntıları yaşadı ama çok şükür sağlıklı. Beni her gördükçe öceeee diye sesleniyor şimdi kalbimin parçası . O yüzden sende hiç morel bozma kuzum. Gerçekten ikili testler çok da güvenilir değil.

Gecmis olsun oksapar kullanmiyor musun başka bisey mi kullanıyorsun da 5 gün bekletiyorlar

Canım sonuçlarını al başka doktora da göster istersen. Şuan doktoruna ben de sinir oldum. Muhatap olmamak nedir yani insanlar için bu kadar önemli bir konuda. Bence yola çıkmak için acele etme tatlım git bak bakalım başka bir dr la daha görüş. Bir de sonuçlarını buraya at istersen. İyi kötü öğrendik artık deneyimli arkadaşlar da yorumlar belki.

Canımm 2 gün sonra ınslallah daha iyi olacaksın. Bu zorlu günler geçicek bundan sonrası saglikla kolaylıkla gelsin inşallah. Dualarımız seninle

Kesinlikle My-little-bird baldan madam haklı doktorunu da değiştir vurdum duymaz tavrı hiç hoş olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…