Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Nerelerdesin kız sen nickiN i de bulamadım . En temizi kafa rahat. Valla bende bahane arıyorum gidebilmek için. Hadi güzel haberler getir. İnst. Da herkes ifşa oldu sen nerdesin ?

Ay bizim kuzucuklar aynı gramda
Ense kalınlığı nasıl teste çıkıyor ya kendi ölçüyor

Benimkinin de yüzü apaçıktı bu sefer Çok değişik bir duygu demi her şeyini görüyorsun

Kızlar günaydın vallaha hızınıza yetişemiyorum biraz okuyorum okuyabildiğim kadariki konuya değinmek istiyorum. Belli bir aydan sonra kesinlikle sola uyunmalı diye bizzat doktordan duydum. Ama kaçıncı ay onu sormadım. Zaten ben sürekli sola uyumaya alıştırdım kendimi hamilelik başında. Neden sol çünkü beneğe giden kan akılı daha iyi oluyormuş.
İkincisi idrar yolu enfeksiyonu çoğumuzun baş belasıben hamilelik öncesi öyle enfeksiyon çeken biri hiç olmadım. Ancak hamileliğin başından beri enfeksiyon çekiyordum. Neredeyse 4 aydır çekiyordum ve çokşükür iki gün önce yapılan testte negatif çıktı. Neler yaptık bu arada önce bir toz kullandık geçmedi. Sonra Fitil(7 li) +Toz kullandık değişen durum olmadı. Ardından antibiyotiğe geçtik fitille beraber bu defa ilk kez azalma oldu ama sıfırlanmadı. Bu arada kültür testide her defasında yapıyorduk ama üreme görülmüyordu doktorum lablarda üretemedikleri söylemişti bu olmadığı anlamına gelmiyormuş. Neyse birsüre sonra değerler gene çok arttı bol miktarda bakteri görülmeye başlandı yani antibiyotikte işe yaramamış aksine çoğaltmıştı. En son doktorumdan iğne istedim çünkü bu tarz durumlarda iğnenin işe yaradığını biliyordum. Hamilelerdede güvenli olarak kullanılan bir penisilin grubu iğnesi yazdı 5 adet artı 7 li fitil ve toz kullandım . İğne vurduğum hergün bolca yeşil akıntım oldu ilk kez böyle bir akıntı görüyordum meğer bu içerinin temizlendiğinin göstergesiymiş. Çokşükür iğnem bittikten iki gün sonra test yapınca sıfırlanmıştı herşey.
Yani eğer enfeksiyonunuz varsa çok iyi bir doktor seçip tedavi protokolünü iyi belirlerseniz tamamen kurtulursunuz benim gibi bunca ilaç boşuna kullanmamış olursunuz. Bu arada hamilelik boyunca her ay bakılması gereken iki test var. Crp ve idrar yolu enfeksiyonu testi. Bu iki testi çoğu arkadaşımın doktoru ve benim doktorum istiyor. Sizde arada baktırırsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

ne güzel detaylıca yazmışsın

O zamana kadar netlesmiş olur ama. Bende sali günü gidecegim bakalim rüyalarima bile girdi o kadar etkilenmişim doktor diyoki kesin kız bak dedi ve gösterdi
kız dur benimki net zaten 3 kez sordum doktora kesin mi diye kesin dedi

Bu cinsiyet işi psikolojimizi bozdu grupça

ne güzel detaylıca yazmışsın
Canım ben çok çektim enfeksiyon cidden çok kötüymüş ağrı vs yapıyordu ayrıca zatrn ilk aylar korkuyoruz düşük vs gibi durumlardan ağrılar hepten karışıyordu ama aslında tedavi şekli çok önemliymiş. Boşuna çekmişim bukadar.

Canım bence de hiç kafan karışmasın emine Seda süper doktor rahat eder kafan da, hem de detaylıya 1000₺ dedi yine sorarız gitmeden
Geçmedi tekrar gittim dddin ya geçmediğini nerden anladın sarı akıntı mı devam etti. Benim 4 aydır geçmiyor da.kültür sonucumu bekliyoruz dün monurol içtim bi daha.
Ya dün içtim ne iğrenç bi ilaç bence bi işe de yaramıyor saşe bende hiç geçirmez hamilelikten önce de cipro içmeden geçmiyordu
Günaydın canım Özledik
Canım günaydın dün ben de aynı sorunla uyandım. Rastgele bi kadın doğum doktoruna gittim hastanede bilmiyordum kim iyi.
Sende kadın doğum doktoru mu izledi bu tedavileri? Deneme yanılma ile doktor seçmekten bıktım yaa bi uygulama olsa iyi doktor mu kötü doktor mu bilsek Doktorlar takviminde falan hep iyi yorum yazıyolar. Keşke doktordan her çıkanın puan verdiği bi uygulama olsa black mirrora bağladım ama

Kızlar gunaydin sizin gruba da iyice dadandim ben de bi tane ikizler erkeği var 2017 doğumlu bebekligi çok iyiydi büyünce de öyle fikir degisikligi Duygu degisikligi yasamiyo sadece biseyi ona yaptırmak için doğruyu açıklayıp anlatmak ve ikna etmek gerekiyo zorla hiç birseyi yaptıramazsıniz cok akıllı herseyi sorguluyo mantigina yatınca itiraz etmiyo ama karsisinda kemkum etmeyecek ne istiyorsaniz kararlı olacaksınız zor bi cocuk kesinlikle değil

Canım yılına huyuna kadar aynı bir tane de bende var gerçekten de dediğin gibi

Ama fikir ve duygu değişikliği kısmı tam bi ikizler
+günün nasıl geçti annecim?
-biraz iyi, biraz da kötü

Bence ikizler kadını sıkıntılı

merhaba bende çok yorum üzerine naile gökçe ye gittim ama hiç enerji alamadım gerçekten volkan aksakallıya gittinizmi bende ondan randevu aldım
ben naile hanımdan önce pembe mavide esra hanıma gittim. kesinlikle tavsiye etmem sürekli olumsuz konuşuyordu.
sonra da naile hanımı buldum. ben doktoruma resmen aşığım :) elektriğimiz çok iyi tuttu. ilk gittiğim de çok donuk gelmişti bana da ama tanıdıkça anladım. çok net bir doktor. o kadar relaks ki iyi ki gitmişim diyorum. beni kendine bağlaması ultrasonda bebişin kollarına bakarken baksana şuna sincap gibi oynuyor demesiydi hahahah :) aslında içinde tam bir şevkat yatıyor. şimdi kendine muayene açıyor.
kısmet olursa muayenesinde devam edeceğiz. eğer naile hanımı da beğenmeseydim adresim volkan aksakallı olacaktı. onun hakkında da çok güzel yorumlar duydum.
naile hanımı tercih etmemin bir diğer sebebi normal doğum yanlısı olması.
eğer bebeğim de izin verirse doktor da onay verirse normal doğum yapmak istiyorum.

Çok şükür canım, elhamdulillah.

Düşünen ve sinirli bir paşa geliyo demek.

sweetgirlcandy ye katılıyorum, ense kalınlığına yine de bakabilirdi doktor.

Ama belki de bebeğin pozisyonu müsait değildir.

Diğer ölçümleri falan yapmıştır, yazar ultrason kağıdında.

Kağan Kocatepe’nin kitabında okumuştum, 2. ve 3. trimester’da her muayenede aşağıdakilerin takibi yapılıyormuş.

Başın yatay çapı (BPD)
Baş çevresi (HC)
Karın çevresi (AC)
Uyluk kemiği uzunluğu (FL)
Plasenta
Bebeğin duruş şekli
Amniyos sıvısı miktarı

.

Ben degisenleri görünce bi korktum acikcasi Hadi hayirlisi sali günü netlesir insallah kızım olacagi
Şimdi ben korktum başıma geldi My-little-bird in 3.de de değiştiği için şimdi yine korkuyorum resmen kız olsa hemen alırım dediğim şeyleri alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…