- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #23.901
Nerelerdesin kız sen nickiN i de bulamadımKızlarrrr günaydın
Okuyordum hep sizi ama yazamadım bir türlü kv ile de ilişkiyi kestim ben
Yarın da doktora gidiyorum 1 aya gel dedi ama dayanamıyorum
İnşallah güzel sonuç alırım.
İnstagramdan da takipleşen kaynaşan var mı aramızda bakalımm :))
Ay bizim kuzucuklar aynı gramdaMerhaba kızlar gittik kontrole gördük oğluşumuzuBi sinirle yatıyordu elini başına atmış artık neyi düşünüyorsa 150 gram olmuşuz herşey yolunda çok şükür ben 2 li 3 lü test istemedim ense kalınlığını falan sordum o da testte çıkar dedi zaten bariz Bi sorun olsa görünür dedi rahat ol gelecek ay detaylı ultrasona gönderirim seni dedi yüzü çok net belliydi rabbim tüm arkadaşlarımın muayenelerinde sağlıklı güzel haberler almasını nasip etsin
Çok şükürSweet bizim cinsiyet aynı değişmedi çok şükür
7 ocak canım. Benim şafak çok..
Kızlar günaydın vallaha hızınıza yetişemiyorum biraz okuyorum okuyabildiğim kadariki konuya değinmek istiyorum. Belli bir aydan sonra kesinlikle sola uyunmalı diye bizzat doktordan duydum. Ama kaçıncı ay onu sormadım. Zaten ben sürekli sola uyumaya alıştırdım kendimi hamilelik başında. Neden sol çünkü beneğe giden kan akılı daha iyi oluyormuş.
İkincisi idrar yolu enfeksiyonu çoğumuzun baş belasıben hamilelik öncesi öyle enfeksiyon çeken biri hiç olmadım. Ancak hamileliğin başından beri enfeksiyon çekiyordum. Neredeyse 4 aydır çekiyordum ve çokşükür iki gün önce yapılan testte negatif çıktı. Neler yaptık bu arada önce bir toz kullandık geçmedi. Sonra Fitil(7 li) +Toz kullandık değişen durum olmadı. Ardından antibiyotiğe geçtik fitille beraber bu defa ilk kez azalma oldu ama sıfırlanmadı. Bu arada kültür testide her defasında yapıyorduk ama üreme görülmüyordu doktorum lablarda üretemedikleri söylemişti bu olmadığı anlamına gelmiyormuş. Neyse birsüre sonra değerler gene çok arttı bol miktarda bakteri görülmeye başlandı yani antibiyotikte işe yaramamış aksine çoğaltmıştı. En son doktorumdan iğne istedim çünkü bu tarz durumlarda iğnenin işe yaradığını biliyordum. Hamilelerdede güvenli olarak kullanılan bir penisilin grubu iğnesi yazdı 5 adet artı 7 li fitil ve toz kullandım . İğne vurduğum hergün bolca yeşil akıntım oldu ilk kez böyle bir akıntı görüyordum meğer bu içerinin temizlendiğinin göstergesiymiş. Çokşükür iğnem bittikten iki gün sonra test yapınca sıfırlanmıştı herşey.
Yani eğer enfeksiyonunuz varsa çok iyi bir doktor seçip tedavi protokolünü iyi belirlerseniz tamamen kurtulursunuz benim gibi bunca ilaç boşuna kullanmamış olursunuz. Bu arada hamilelik boyunca her ay bakılması gereken iki test var. Crp ve idrar yolu enfeksiyonu testi. Bu iki testi çoğu arkadaşımın doktoru ve benim doktorum istiyor. Sizde arada baktırırsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
kız dur benimki net zatenO zamana kadar netlesmiş olur ama. Bende sali günü gidecegim bakalim rüyalarima bile girdi o kadar etkilenmişim doktor diyoki kesin kız bak dedi ve gösterdi
Canım ben çok çektim enfeksiyon cidden çok kötüymüş ağrı vs yapıyordu ayrıca zatrn ilk aylar korkuyoruz düşük vs gibi durumlardan ağrılar hepten karışıyordune güzel detaylıca yazmışsın
Canım bence de hiç kafan karışmasın emine Seda süper doktor rahat eder kafan da, hem de detaylıya 1000₺ dedi yine sorarız gitmedentmm cnm söylerim..
bu arada bende bugün doktoruma sordum detaylı ultrason için hastanenin radyoloji doktoruna gönderiyorum dedi ama istersen dışarıda da baktırbilirsin dedi. fiyatta aldım aklımda olsun diye 1270 tl senin o akraba demekki başka işlemde yaptırmış.sanırım senin gittiğin doktora giderim.perinatoloğa gitmek daha mantıklı geliyor bana...
Ya dün içtim ne iğrenç bi ilaç bence bi işe de yaramıyor saşe bende hiç geçirmez hamilelikten önce de cipro içmeden geçmiyorduGeçmedi tekrar gittim dddin ya geçmediğini nerden anladın sarı akıntı mı devam etti. Benim 4 aydır geçmiyor da.kültür sonucumu bekliyoruz dün monurol içtim bi daha.
Günaydın canımKızlarrrr günaydın
Okuyordum hep sizi ama yazamadım bir türlü kv ile de ilişkiyi kestim ben
Yarın da doktora gidiyorum 1 aya gel dedi ama dayanamıyorum
İnşallah güzel sonuç alırım.
İnstagramdan da takipleşen kaynaşan var mı aramızda bakalımm :))
Canım günaydın dün ben de aynı sorunla uyandım. Rastgele bi kadın doğum doktoruna gittim hastanede bilmiyordum kim iyi.Kızlar günaydın vallaha hızınıza yetişemiyorum biraz okuyorum okuyabildiğim kadariki konuya değinmek istiyorum. Belli bir aydan sonra kesinlikle sola uyunmalı diye bizzat doktordan duydum. Ama kaçıncı ay onu sormadım. Zaten ben sürekli sola uyumaya alıştırdım kendimi hamilelik başında. Neden sol çünkü beneğe giden kan akılı daha iyi oluyormuş.
İkincisi idrar yolu enfeksiyonu çoğumuzun baş belasıben hamilelik öncesi öyle enfeksiyon çeken biri hiç olmadım. Ancak hamileliğin başından beri enfeksiyon çekiyordum. Neredeyse 4 aydır çekiyordum ve çokşükür iki gün önce yapılan testte negatif çıktı. Neler yaptık bu arada önce bir toz kullandık geçmedi. Sonra Fitil(7 li) +Toz kullandık değişen durum olmadı. Ardından antibiyotiğe geçtik fitille beraber bu defa ilk kez azalma oldu ama sıfırlanmadı. Bu arada kültür testide her defasında yapıyorduk ama üreme görülmüyordu doktorum lablarda üretemedikleri söylemişti bu olmadığı anlamına gelmiyormuş. Neyse birsüre sonra değerler gene çok arttı bol miktarda bakteri görülmeye başlandı yani antibiyotikte işe yaramamış aksine çoğaltmıştı. En son doktorumdan iğne istedim çünkü bu tarz durumlarda iğnenin işe yaradığını biliyordum. Hamilelerdede güvenli olarak kullanılan bir penisilin grubu iğnesi yazdı 5 adet artı 7 li fitil ve toz kullandım . İğne vurduğum hergün bolca yeşil akıntım oldu ilk kez böyle bir akıntı görüyordum meğer bu içerinin temizlendiğinin göstergesiymiş. Çokşükür iğnem bittikten iki gün sonra test yapınca sıfırlanmıştı herşey.
Yani eğer enfeksiyonunuz varsa çok iyi bir doktor seçip tedavi protokolünü iyi belirlerseniz tamamen kurtulursunuz benim gibi bunca ilaç boşuna kullanmamış olursunuz. Bu arada hamilelik boyunca her ay bakılması gereken iki test var. Crp ve idrar yolu enfeksiyonu testi. Bu iki testi çoğu arkadaşımın doktoru ve benim doktorum istiyor. Sizde arada baktırırsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Canım yılına huyuna kadar aynı bir tane de bende varKızlar gunaydin sizin gruba da iyice dadandimben de bi tane ikizler erkeği var 2017 doğumlu bebekligi çok iyiydi büyünce de öyle fikir degisikligi Duygu degisikligi yasamiyo sadece biseyi ona yaptırmak için doğruyu açıklayıp anlatmak ve ikna etmek gerekiyo zorla hiç birseyi yaptıramazsıniz cok akıllı herseyi sorguluyo mantigina yatınca itiraz etmiyo ama karsisinda kemkum etmeyecek ne istiyorsaniz kararlı olacaksınız zor bi cocuk kesinlikle değil
Bence ikizler kadını sıkıntılıKızlar gunaydin sizin gruba da iyice dadandimben de bi tane ikizler erkeği var 2017 doğumlu bebekligi çok iyiydi büyünce de öyle fikir degisikligi Duygu degisikligi yasamiyo sadece biseyi ona yaptırmak için doğruyu açıklayıp anlatmak ve ikna etmek gerekiyo zorla hiç birseyi yaptıramazsıniz cok akıllı herseyi sorguluyo mantigina yatınca itiraz etmiyo ama karsisinda kemkum etmeyecek ne istiyorsaniz kararlı olacaksınız zor bi cocuk kesinlikle değil
ben naile hanımdan önce pembe mavide esra hanıma gittim. kesinlikle tavsiye etmem sürekli olumsuz konuşuyordu.merhaba bende çok yorum üzerine naile gökçe ye gittim ama hiç enerji alamadım gerçekten volkan aksakallıya gittinizmi bende ondan randevu aldım
Ben degisenleri görünce bi korktum acikcasikız dur benimki net zaten3 kez sordum doktora kesin mi diye kesin dedi
Bu cinsiyet işi psikolojimizi bozdu grupça
Merhaba kızlar gittik kontrole gördük oğluşumuzuBi sinirle yatıyordu elini başına atmış artık neyi düşünüyorsa 150 gram olmuşuz herşey yolunda çok şükür ben 2 li 3 lü test istemedim ense kalınlığını falan sordum o da testte çıkar dedi zaten bariz Bi sorun olsa görünür dedi rahat ol gelecek ay detaylı ultrasona gönderirim seni dedi yüzü çok net belliydi rabbim tüm arkadaşlarımın muayenelerinde sağlıklı güzel haberler almasını nasip etsin
Şimdi ben korktum başıma geldiBen degisenleri görünce bi korktum acikcasiHadi hayirlisi sali günü netlesir insallah kızım olacagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?