Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Canım sağlık ocağı artık vitaminlere bakmıyo diye biliyorum.

Bana şunlara bakmış 8.haftada:
ALT
AST
Glikoz
Üre
Kreatinin
HBsAg
Anti HCV
Ati HIV
Anti HbS
HbA1c (3 aylık şeker ort)
Tam Hemogram
Ferritin
Serbest T4
TSH

İdrar Tahlili

Çok geçmiş olsun bir önceki gebeliğine üzüldüm … benim de hiç midem bulanmıyor kalbi durdu demişsin kaçıncı hafta oldu

Çok teşekkür ederim canım.
9 haftalıklı kaybettiğimde, kürtajdan 3.5 ay sonraki adette tekrar hamile kaldım.

Bulantının sağlıklı gebelikle uzaktan yakından bir alakası yok.

Boşu boşuna üzme kendini lütfen.

Arkadaşım Salı günü 2.oğlunu doğuracak, ilkinde hiç bulantısı yoktu, bunda bulantı yanma ne ararsan oldu.

Her hamilelik kendine özel.

.

Amiiiiin, inşallah canım.

Hiç bu açıdan bakmamıştım, maşallah ne güzel tefekkür etmişsin.
.

günaydın, ıhlamuru galiba abartmadan içebiliyoruz
soba detayı
Çalışıyorum kuzı is olmayınca sobaya geciyorum yanındqn ayrılmıyorum ama be oluyorsa dolmus beklerken oluyor hapsırık ve burun akıntısı başladı. İnş ilerlemez

ayyyyy ne kadar güzellll olmuş

merhaba bende çok yorum üzerine naile gökçe ye gittim ama hiç enerji alamadım gerçekten volkan aksakallıya gittinizmi bende ondan randevu aldım

Ooo geçen buralar karıştı

Pelin kontrole girmiştir Bir Pelincik

1 saat sonra da SanatkarSeyyah giriyo

videoya almayı unutmayın
Merhaba kızlar gittik kontrole gördük oğluşumuzuBi sinirle yatıyordu elini başına atmış artık neyi düşünüyorsa 150 gram olmuşuz herşey yolunda çok şükür ben 2 li 3 lü test istemedim ense kalınlığını falan sordum o da testte çıkar dedi zaten bariz Bi sorun olsa görünür dedi rahat ol gelecek ay detaylı ultrasona gönderirim seni dedi yüzü çok net belliydi rabbim tüm arkadaşlarımın muayenelerinde sağlıklı güzel haberler almasını nasip etsin

harika! 150 gram mıı Allam kilolarına bak bana da dün 207 gram dedi
süper en önemlisi her şeyin yolunda olması, çok şükür umarım bugün herkesin kontrolü güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…