Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Haklksın canım her bünye farklı. Hepimiz sağlıklı olarak bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah

Evet bende içtim ya geçmedi bence çok hafif kaşıntı var. Ne enfeksiyonmuş yaaaaa

Şimdi ben korktum başıma geldi @My-little-bird in 3.de de değiştiği için şimdi yine korkuyorum resmen kız olsa hemen alırım dediğim şeyleri alamıyorum
Ben detayli ultrasona girip netleşene kadar bisey almiyacagim acikcasi 20ocakta zaten randevum sabirla bekliyecegim. Puset araba besik vs. var zaten geri kalan kiyafetler vs. sonra alacagim netlik iyidir En iyisi biraz daha beklemek canim

Canım çok geçmiş olsun. Ben iki doktor takipli gidiyorum. Yalnız biri çok yaşlı ve köklü doktor inan bu tarz konularda çok ilgisiz enfeksiyonumun olduğunu bile bilmiyor rutin kontrole gidiyorum ona diğeri çok daha bilgili o takip ediyor bu testleri. İlaç tedavisinide o yaptı. İkiside özel bu arada. Ama artık 5. ayda perinatolog takipli ilerleyecem çünkü gerçrkten detaylı herşeye bakan tek doktorlar onlar. Sadece burada fiyatlatı çok uçuk 1000 tl den başlıyor ondan biraz beklemek istedim. Bence sende bir an önce kadın doğumcu bulup hemen tedaviye başla ama söylediğin gibi her doktorda anlamıyorki bu tarz şeyleri. Allah korusun arkadaşım 5. Ayda enfeksiyondan bebeğini kaybetti ben çok korkuyorum o nedenle. İğneyi istememdeki sebep bu yüzdendi. En güçlüsünü kullanıp bitirmek istedim.

Ben detayli ultrasona girip netleşene kadar bisey almiyacagim acikcasi 20ocakta zaten randevum sabirla bekliyecegim. Puset araba besik vs. var zaten geri kalan kiyafetler vs. sonra alacagim netlik iyidir En iyisi biraz daha beklemek canim
Aynen alırsam da unisex renkler alıyorum. Benimde 27 Ocak detaylı 1 hafta öncede kendi doktorumda bebek arabası aldık zaten gri ve siyah ikisine de uysun diye. Beşik 2 tanesi beyaz 1 tanesi kırmızılı mavili hamak kız kesinse ama yeğenimin bir kıyafetleri var ablamla annem saklamışlar hep yeni yeni ve çok güzeller

Aynen canim aldın mı unisex renklerde alcan eşyaları. Netlesince kıyafet illaki alinir zaten doguma kadar kiyafet. Son aylardada hastane cantasi hazirliyacaz
Ben ilk hamileligimde 5.ayda aldim ilk kiyafetini ve dogumdan sonra onu giydirmistim hemen ogluma hala sakliyorum

Selamlar
Bazı arkadaşların bebeklerinin cinsiyetleri değişmiş mi Ben de önümüzdeki iki kontrolü bekliyorum erkek gibi görüyorum demişti ama işte ordaki gibi kelimesi ne çok şey değiştirecek henüz bir yelek 2 atlet ve 2 çorap aldım. Çorap ve atlet beyaz yelek turkuaz renkte değişirse diye. Alışveriş yapmak istiyorum erkek bebekler için çok tatlı tulumlar var. Kızlar için de öyle. Ortak renklerde pek birşey bulamadım ben. Bekliyoruz bakalım

Fotoğraf fotoğraf artık bebek totosu pipisi sırtı değil surat görmek istiyorum

harika! 150 gram mıı Allam kilolarına bak bana da dün 207 gram dedi
süper en önemlisi her şeyin yolunda olması, çok şükür umarım bugün herkesin kontrolü güzel geçer
Ozgis abla bende kan verdim.birde bebisimin kalp atışını dinledim. Kızım beni geri çevirmedi. Pıt pıt pıt sesi geliyordu kurban olduğum yaaa. Atış hızı 152 di ses çok uzaktan da olsa duyuluyordu. Yine o cirpinti hissettiğim yerde çıktı kalp atışı da

Yaaa iyi bari çünkü hiç bulantı olmadı bende korktum şimdi demek ki normal ama
Korkma canım allaha emanet bebişlerimiz göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirttim olmadı her kontrole korkuyla gittim daha önce 7 haftalık kalbi durmuştu benimde kürtajım var ama çok şükür güzel bir hamilelik geçiriyoruz şuanda keyfini çıkartrabbim kokrtuklarımızla sınamasın
@Mizgincelik saat 13:00
B Bonncuk 14:15
K kdv 14:50

heyecanlı mısınızzz?
Çokkkkkk ilk önce sağlıcakla görelim inşallah sonrada cinsiyet öğrenelim ❤

Bana 12.haftada erkeğe benziyor demişti 16.haftada %90 kız dedi

yaa yazacaktım biliyo musun hazır gitmişken bi kalbini dinle diyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…