- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #23.921
Haklksın canım her bünye farklı. Hepimiz sağlıklı olarak bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallahÇok teşekkür ederim canım.
9 haftalıklı kaybettiğimde, kürtajdan 3.5 ay sonraki adette tekrar hamile kaldım.
Bulantının sağlıklı gebelikle uzaktan yakından bir alakası yok.
Boşu boşuna üzme kendini lütfen.
Arkadaşım Salı günü 2.oğlunu doğuracak, ilkinde hiç bulantısı yoktu, bunda bulantı yanma ne ararsan oldu.
Her hamilelik kendine özel.
.
Evet bende içtim ya geçmedi bence çok hafif kaşıntı var. Ne enfeksiyonmuş yaaaaaCanım bence de hiç kafan karışmasın emine Seda süper doktor rahat eder kafan da, hem de detaylıya 1000₺ dedi yine sorarız gitmeden
Ya dün içtim ne iğrenç bi ilaç bence bi işe de yaramıyor saşe bende hiç geçirmez hamilelikten önce de cipro içmeden geçmiyordu
Günaydın canımÖzledik
Canım günaydın dün ben de aynı sorunla uyandım. Rastgele bi kadın doğum doktoruna gittim hastanede bilmiyordum kim iyi.
Sende kadın doğum doktoru mu izledi bu tedavileri? Deneme yanılma ile doktor seçmekten bıktım yaa bi uygulama olsa iyi doktor mu kötü doktor mu bilsekDoktorlar takviminde falan hep iyi yorum yazıyolar. Keşke doktordan her çıkanın puan verdiği bi uygulama olsa black mirrora bağladım ama
Ben detayli ultrasona girip netleşene kadar bisey almiyacagim acikcasiŞimdi ben korktum başıma geldi @My-little-bird in 3.de de değiştiği için şimdi yine korkuyorumresmen kız olsa hemen alırım dediğim şeyleri alamıyorum
Deli gibi ayy stresten ölcem
Canım çok geçmiş olsun. Ben iki doktor takipli gidiyorum. Yalnız biri çok yaşlı ve köklü doktor inan bu tarz konularda çok ilgisiz enfeksiyonumun olduğunu bile bilmiyor rutin kontrole gidiyorum ona diğeri çok daha bilgili o takip ediyor bu testleri. İlaç tedavisinide o yaptı. İkiside özel bu arada. Ama artık 5. ayda perinatolog takipli ilerleyecem çünkü gerçrkten detaylı herşeye bakan tek doktorlar onlar. Sadece burada fiyatlatı çok uçuk 1000 tl den başlıyor ondan biraz beklemek istedim. Bence sende bir an önce kadın doğumcu bulup hemen tedaviye başla ama söylediğin gibi her doktorda anlamıyorki bu tarz şeyleri. Allah korusun arkadaşım 5. Ayda enfeksiyondan bebeğini kaybetti ben çok korkuyorum o nedenle. İğneyi istememdeki sebep bu yüzdendi. En güçlüsünü kullanıp bitirmek istedim.Canım bence de hiç kafan karışmasın emine Seda süper doktor rahat eder kafan da, hem de detaylıya 1000₺ dedi yine sorarız gitmeden
Ya dün içtim ne iğrenç bi ilaç bence bi işe de yaramıyor saşe bende hiç geçirmez hamilelikten önce de cipro içmeden geçmiyordu
Günaydın canımÖzledik
Canım günaydın dün ben de aynı sorunla uyandım. Rastgele bi kadın doğum doktoruna gittim hastanede bilmiyordum kim iyi.
Sende kadın doğum doktoru mu izledi bu tedavileri? Deneme yanılma ile doktor seçmekten bıktım yaa bi uygulama olsa iyi doktor mu kötü doktor mu bilsekDoktorlar takviminde falan hep iyi yorum yazıyolar. Keşke doktordan her çıkanın puan verdiği bi uygulama olsa black mirrora bağladım ama
Aynen alırsam da unisex renkler alıyorum. Benimde 27 Ocak detaylı 1 hafta öncede kendi doktorumdaBen detayli ultrasona girip netleşene kadar bisey almiyacagim acikcasi20ocakta zaten randevum sabirla bekliyecegim. Puset araba besik vs. var zaten geri kalan kiyafetler vs. sonra alacagim netlik iyidir En iyisi biraz daha beklemek canim
Yaaa maşallah minnak kuşaheytuvba'nın bebeğine bakın
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
story'i attım inşallah direkt o story'e gider
Aynen canim aldın mı unisex renklerde alcan eşyaları. Netlesince kıyafet illaki alinir zaten doguma kadar kiyafet. Son aylardada hastane cantasi hazirliyacazAynen alırsam da unisex renkler alıyorum. Benimde 27 Ocak detaylı 1 hafta öncede kendi doktorumdabebek arabası aldık zaten gri ve siyah ikisine de uysun diye. Beşik 2 tanesi beyaz 1 tanesi kırmızılı mavili hamak kız kesinse ama yeğenimin bir kıyafetleri var ablamla annem saklamışlar hep yeni yeni ve çok güzeller
Gerilme canim bebiside germekızlar çok heyecanlıyımmm.
doktora gitmeden önce patronuma hamile olduğumu söyleyeceğim.
ama bunu nasıl yapıcam hiç bilmiyorum.
o kadar gerildim ki
Fotoğraf fotoğraf artık bebek totosu pipisi sırtı değil surat görmek istiyorumMerhaba kızlar gittik kontrole gördük oğluşumuzuBi sinirle yatıyordu elini başına atmış artık neyi düşünüyorsa 150 gram olmuşuz herşey yolunda çok şükür ben 2 li 3 lü test istemedim ense kalınlığını falan sordum o da testte çıkar dedi zaten bariz Bi sorun olsa görünür dedi rahat ol gelecek ay detaylı ultrasona gönderirim seni dedi yüzü çok net belliydi rabbim tüm arkadaşlarımın muayenelerinde sağlıklı güzel haberler almasını nasip etsin
neden daha önce söylemedin demesinden korkuyorum sadece hahahahaGerilme canim bebiside germebu senin doğal hakkın tebrik edicek neden hamile kaldin diyecek hali yok ya
Ozgis abla bende kan verdim.birde bebisimin kalp atışını dinledim. Kızım beni geri çevirmedi. Pıt pıt pıt sesi geliyordu kurban olduğum yaaaharika!150 gram mıı Allam kilolarına bak bana da dün 207 gram dedi
süperen önemlisi her şeyin yolunda olması, çok şükür umarım bugün herkesin kontrolü güzel geçer
neden daha önce söylemedin demesinden korkuyorum sadece hahahaha
Korkma canım allaha emanet bebişlerimiz göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirttim olmadı her kontrole korkuyla gittim daha önce 7 haftalık kalbi durmuştu benimde kürtajım var ama çok şükür güzel bir hamilelik geçiriyoruz şuanda keyfini çıkartYaaa iyi bari çünkü hiç bulantı olmadı bende korktum şimdi demek ki normal ama
Çokkkkkk
Bana 12.haftada erkeğe benziyor demişti 16.haftada %90 kız dediSelamlar
Bazı arkadaşların bebeklerinin cinsiyetleri değişmiş miBen de önümüzdeki iki kontrolü bekliyorum erkek gibi görüyorum demişti ama işte ordaki gibi kelimesi ne çok şey değiştirecek henüz bir yelek 2 atlet ve 2 çorap aldım. Çorap ve atlet beyaz yelek turkuaz renkte değişirse diye. Alışveriş yapmak istiyorum erkek bebekler için çok tatlı tulumlar var. Kızlar için de öyle. Ortak renklerde pek birşey bulamadım ben. Bekliyoruz bakalım
Ozgis abla bende kan verdim.birde bebisimin kalp atışını dinledim. Kızım beni geri çevirmedi. Pıt pıt pıt sesi geliyordu kurban olduğum yaaa. Atış hızı 152 di ses çok uzaktan da olsa duyuluyordu. Yine o cirpinti hissettiğim yerde çıktı kalp atışı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?